Terras - Havana, Tilburg
Het restaurant - Havana, Tilburg
Het restaurant - Havana, Tilburg
Het restaurant - Havana, Tilburg
Het restaurant - Havana, Tilburg
Suggestie van de chef - Havana, Tilburg
Suggestie van de chef - Havana, Tilburg
Terras - Havana, Tilburg
Het restaurant - Havana, Tilburg

Havana

8,2/10
Gemiddelde prijs € 25
84 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 84 recensies
 1. • een recensie
  6/10

  Eten ok en voldoende keuze op de kaart, ook vegetarisch, relaxed sfeertje in gezellig ingericht restaurant, maar bediening erg traag, veel vergeten enz. Dat was jammer...

 2. • een recensie
  10/10

  Geweldig genoten, service en bediening was vriendelijk en goed. We hebben heerlijk genoten van het eten. Erg lekker en meer dan genoeg. Pak dit samen in een sfeervolle ambiance en het plaatje is compleet!

 3. • een recensie
  7/10

  Het eten was erg leuk. Duurde alleen lang voor onze tafel uitgehaald werd en we een nieuwe gang kregen en met drankjes duurde ook lang. Wel vriendelijk personeel.

 4. Anne L.
  • 2 recensies
  9/10

  Havana is één van mijn favoriete plekken in Tilburg. Om lekker cocktails te drinken op het terras of om een hapje te eten. Ik kom er erg graag. Het eten is goed, de prijs is prima. Vooral de menukaart in de vorm van een krantje vind ik erg origineel. Wat ik nog wel als tip mee zou willen geven, is dat het restaurant wel een beetje slonzig begint te worden, een flinke opfrisbeurt kan het wel gebruiken. Denk aan: een likje verf, nieuwe stoel(bekleding), etc.

 5. • een recensie
  7,5/10

  De bediening was zeer vrolijk en vriendelijk. Sfeer erg goed. Prijzen prima maar de kwaliteit van de gerechten kon beter. Je wil toch iets proeven wat je zelf niet alledaags eet en dat viel wat tegen.

 6. • een recensie
  8,5/10

  Prima sfeer, leuke bediening, prijs iets aan de stevige kant. prima tempo, dus niet te lang wachten en zo. Erg leuk ingericht.

 7. Mieke B.
  • een recensie
  8,5/10

  We hebben lekker en gezellig geluncht en werden goed geholpen. Ik miste bij mijn broodje zalm de gegrilde gamba's, ik zei hier wat van en kreeg ze met excuses alsnog aangeboden. Voor herhaling vatbaar wat ons drieën betreft

 8. • 2 recensies
  10/10

  gezellig ingericht restaurant, gezellig personeel en heerlijk eten wat wil een mens nog meer. Ruime keuze uit gerechten en de borrelplank is een echte aanrader, de Mohjito trouwens ook

 9. Miriam K.
  • een recensie
  9/10

  Zoals altijd gezellig, goed eten en heerlijke cocktails. En de onion rings zijn weer terug van weggeweest, dus dit was nog een bonus. Echt een vast restaurant voor ons om heen te gaan.

 10. Hans G.
  • 7 recensies
  8,5/10

  Het was weer helemaal geweldig, ik had bij de reservering gevraagd om een tafeltje bij het raam ivm, de el. rolstoel van mijn vrouw en dat was ook keurig geregeld, ondanks dat ik de reservering een klein uurtje daarvoor had gemaakt. We hadden maar een klein uurtje voordat we weg moesten en hebben dat aangegeven bij de bestelling. We hadden ons eten al binnen de 10 minuten, Super! Zo konden we toch rustig eten en hoefden niet te haasten. Het eten was weer erg lekker. Weer een hele fijne beleving

 11. • een recensie
  8,5/10

  Goede kwalitieit van eten, erg vriendelijke medewerkers, leuke sfeer aan een sfeervol plein. Kortom voor herhaling vatbaar!

 12. • een recensie
  7/10

  Prettige en gezellige bediening, men mag wel iets alerte zijn op de gasten of zij nog drankjes nodig zijn. Ook hebben wij het hoofdgerecht 2x moeten bestellen omdat een personeelslid het niet ingevoerd had. Erg slordig.

 13. Rianne v.
  • 2 recensies
  10/10

  Vriendelijke bediening, lekker eten en tafeltjes niet boven op elkaar! Top!

 14. Saskia K.
  • 4 recensies
  9/10

  We hebben alleen een hoofdmaaltijd genomen: Eten was voortreffelijk, maar kan me voorstellen dat grote eters Dit te weinig vonden.

 15. • een recensie
  9/10

  Voor een afscheidslunch van een collega zijn wij als team van 11 man goed ontvangen door Havana. Het eten was heerlijk, de sfeer was leuk en het personeel is zeer professioneel en gastvrij. Al met al een geslaagde lunch!

 16. Loni K.
  • een recensie
  7/10

  Het eten was lekker maar de kwaliteit van het vlees was niet goed. Ik kon mijj vlees niet doorbijten.

 17. Ad v.
  • 4 recensies
  5,5/10

  De bediening was Super,de Carpaccio was smaakloos,het soepje van de dag was erg klein.We zaten langs een muur,waar constant het personeel doorheen liep na de keuken,beetje ongezellig vonden we dat.

 18. Hans G.
  • 7 recensies
  10/10

  Het was weer erg lekker en gezellig, echt een Cubaanse avond met gezellige Cubaanse muziek en lekker eten met aansluitend de film 'verliefd op Cuba"

 19. • een recensie
  8,5/10

  Heelijk gegeten en gezellige bediening! Het restaurant zat helemaal vol en toch voelde het niet alsof het druk was, bediening was snel en vriendelijk

 20. Samho K.
  • 10 recensies
  7,5/10

  Eten is lekker. Bediening heel vriendelijk, maar niet echt professioneel. Voorgerecht werd snel opgediend maar daarna heel lang wachten op hoofdgerecht en niet alles werd tegelijk uitgeserveerd. Sfeer is heel gezellig en aankleding erg leuk.

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Heuvel 22, 5038 CP, Tilburg, Nederland

Routebeschrijving

provincie Noord-Brabant

Restaurants rond "Havana"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.