Specialiteit van de chef - Heemse, Hardenberg
Voorkant - Heemse, Hardenberg
Het restaurant - Heemse, Hardenberg
Specialiteit van de chef - Heemse, Hardenberg
Voorkant - Heemse, Hardenberg

Heemse

8,2/10
Gemiddelde prijs € 33
9 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 33 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 9 recensies
 1. Ron B.
  • 5 recensies
  7,5/10

  Prima restaurant. Goede kwaliteit eten. 1 nadeel. Er worden ook honden in het restaurant toegelaten. Dat vind ik niet prettig omdat die toch op een gegeven moment gaan blaffen. Qua eten vond ik alleen de meegebakken groente wat eenzijdig.

 2. Lauryp P.
  • 2 recensies
  9/10

  We hebben heerlijk gegeten. Erg jonge bediening, vriendelijk, maar kwam onzeker/onhandig over. De serveerster verontschuldigde zich steeds telkens weer dat ze wat was vergeten, maar had het bestek er ook rustig neer kunnen leggen zonder zich te verontschuldigen. Al met al wel voor herhaling vatbaar.

 3. • een recensie
  10/10

  De sfeer is aangenaam, en het personeel gastvrij en professioneel. Het eten is heel lekker. De medium wishbone en bavette waren daadwerkelijk medium en lekker mals. De spareribs vielen bijna van het bot. De maishoen was erg lekker, maar wel wat aan de droge kant. Enige minpuntje was het zakelijke overleg die de chef leek te hebben in het restaurant en dat hij personeel aansprak op hun werk in het restaurant. We hebben een heerlijke avond gehad, met als afsluiting heerlijke desserts. Met name de grand finale deed zijn naam eer aan.

 4. WilPaul V.
  • 3 recensies
  4/10

  Men verwachtte ons niet, er wordt namelijk niet op de site gekeken voor reserveringen. Bediening ongeïnteresseerd. Op de vraag wat de vis van het moment is werd geantwoord...eh weet ik niet geloof de baars. Eten was redelijk. Het was eens maar nooit meer.

 5. Loes D.
  • een recensie
  9,5/10

  Prima eten en het gebouw zelf ( de Amerikaanse "loghome" geeft het net wat extra. Bediening is goed. We hebben buiten gezeten dat heeft wel wat rumoer van de omliggende wegen maar dat is niet storend. We komen hier wel vaker en het is nog iedere keer erg goed bevallen.

 6. Erna B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Prima voor elkaar ontvangst goed. Gerechten zagen er keurig uit. En zeer lekker meer dan voldoende bij gerechten kunnen wel wat minder van hoeveelheid. Je krijgt er de helft nog niet van op beetje jammer vindt ik.

 7. Ali H.
  • 2 recensies
  9/10

  zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar en ook om door te vertellen aan vrienden en bekenden. Voor ons is het zeker voor herha;ing vatbaar.

 8. hermannus
  • 2 recensies
  5,25/10

  De amuse was een mosterdsoep, zeer goed, deze hebben we ook genomen als voorgerecht. Als hoofdmenu koos mijn vrouw voor een snitzel en ik voor een steak. En daar zat het probleem. De snitzel was gefrituurd en de steak was koud. De snitzel was zo slecht dat we in principe weg hadden moeten gaan, maar ja de opvoeding hield ons tegen. We gaan dit restaurant nooit weer aan doen. Veel geld kwijt en diep teleurgesteld.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 09:00 - 00:30

Routebeschrijving naar het restaurant

Blanckvoortallee 2, 7773, Hardenberg, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Heemse"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.