Terug

Recensies Het Bosch Waterfront Kitchen

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 232 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Edwin d.
  • 32 recensies
  10/10

  Heel fijn eten in een verrassende omgeving, met mooie smaakcombi’s zoals biet/haring, wasabi/tongschar en een enthousiaste accurate bediening die heerlijke wijnen serveert (veel per glas!). Kortom top

 2. Winnie Z.
  • 27 recensies
  10/10

  Alles klopte, prachtige omgeving ondanks de vette regen, zeer aardige en attente bediening , superheerlijke gerechten die ook een plaatje waren om te zien. Het restaurant zit in het duurdere segment, maar is het dubbel en dwars waard. Wij komen absoluut terug, geweldige avond gehad. Dikke TIEN!

 3. Swie Swat O.
  • 199 recensies
  8/10

  De kreeft was heerlijk, de paling ook (wel kleine portie), de kalfswang was o.i. niet zacht gegaard genoeg (wel smakelijk). Het restaurant was niet op de hoogte van mijn reservering, we kregen wel een tafel en de YUMS korting werd verrekend. Goede service, comfortabel interieur. Jammer genoeg was het weer te slecht om buiten te zitten...(uitzicht over de Nieuwe meer, is m.n. van terras buiten: heel fijn, je waant je ver buiten de stad en komt in een vakantie sfeer...

 4. Jurgen V.
  • 14 recensies
  6,5/10

  Als de zon schijnt en er in de loop vd middag regen is voorspeld vind het personeel het blijkbaar teveel gedoe om het terras op te gooien. Een vriendelijk verzoek hielp in eerste instantie niet maar na enig aandringen mochten we dan eindelijk in het zonnetje genieten van een verder goede lunch. Het neerleggen van de terraskussens ging overigens met zuchten en steunen gepaard en een vriendelijkheid die je alleen in sommige Amsterdamse horeca kunt vinden. Had dit niet verwacht bij het Bosch.

 5. Marja L.
  • 6 recensies
  9/10

  De ambiance en het eten waren prima maar de prijs van een glas wijn is veel te hoog vergeleken met die van de zelfde fles en met de prijs per glas op de site. De prijs per glas staat overigens helemaal niet op de kaart.

 6. Paul v.
  • 42 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, prima wijnadvies en een prachtige locatie aan het water. De Fork korting maakte het helemaal fantastisch.

 7. Janka B.
  • 6 recensies
  7,5/10

  De deur werd voor ons geopend wanneer we komen aanlopen. Een GT als aperitief gekozen, de mix was niet zo sterk. Gekozen voor het 6-gangen chefs menu inclusief wijn. De amuse was een soepje van gefermenteerde asperges en koffie. Het eerste gerecht was prima, op 40 graden gegaarde zalm. Het tweede was een tartaar, erg smaakvol. Hoewel de hoeveelheid zeer ruim te noemen was voor een 6-gangen diner. Daarna kwamen helaas twee gerechten die qua smaak niet konden verrassen. Het hoofdgerecht liet even op zich wachten, terwijl de andere tafels al grotendeels voorzien waren van het dessert of zelfs al de rekening hadden voldaan. Niet het mooiste stukje lam, maar de combinatie met de overige componenten maakte het een leuk hoofdgerecht. Tot slot het dessert, waarbij een sprakling Moscato d'Asti werd geserveerd, de combi met een panna cotta was bijzonder te noemen. Om de maaltijd af te sluiten geëindigd met een dubbele espresso, dit werd geserveerd met een trio frandises. Leuke avond, iets te duur voor wat je krijgt

 8. Theo V.
  • 3 recensies
  10/10

  Zeer goede en representatieve locatie om lekker te eten voor elke gelegenheid

 9. Suzanne v.
  • een recensie
  10/10

  Uitstekende ambiance en bedankt voor het goed afgestemde menu. Het was een echte smaak sensatie. Voor herhaling vatbaar!

 10. M S.
  • een recensie
  8/10

  Goed restaurant, leuke locatie zeker met buitenlandse gasten, lekker eten.

 11. Michiel K.
  • 18 recensies
  7,5/10

  Eten prima, service kan attenter, heb me geen gewaardeerde klant gevoeld. Jammer!

 12. Johan Philip v.
  • 14 recensies
  8/10

  Qua ligging prima. Professionele service die zakelijk is en blijft. Dat er alleen een vrij kostbare set lunch is valt op en zou bij reservering moeten worden aangegeven. De gerechten waren ok

 13. Jan Peter K.
  • een recensie
  8/10

  Reservering via Iens was niet aangekomen bij restaurant, of stond in ieder geval niet in de boeken. er was gelukkig wel genoeg plek in het restaurant. Lekker gegeten

 14. Alberto T.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, fijne gastvrije warme ontvangst. Heerlijke wijn. Alles top.

 15. Dik v.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten met top Italiaanse viognier, Soente. Aanrader

 16. Jhon V.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten gister avond. Gezellige bediening en mooie gerechten. De wijn erbij word leuk uitgelegd en past mooi bij de gerechten.

 17. Ellen H.
  • een recensie
  9,5/10

  Het was een toffe verrassing! We zagen enkele slechte recensies op tripadvisor & we waren wat afwachtend. Maar het was echt super! Echt de kwaliteit van een sterrenrestaurant. Geweldig vriendelijke bediening, heerlijke gerechten met gedurfde, maar absoluut geslaagde smaakcombinaties, en een ongelofelijk toffe locatie! Absoluut niet eens met de slechte recensies dus! Je betaalt voor kwaliteit en het zijn echt wel schappelijke prijzen voor de service die je krijgt! top!

 18. GJ B.
  • 3 recensies
  8/10

  Gezellige avond gehad in Het Bosch (niet aan het Waterfront helaas, want daar was een besloten partij). Ontvangst en bediening erg vriendelijk en redelijk vlot (het was ook niet bijzonder druk). Verrassende amuses, goede en gevarieerde wijnkaart. Gekozen voor een 4-gangen menu. De kwaliteit van de van de verschillende gerechten was wat wisselend en bij het hoofdgerecht vergat men te vertellen hoe dit was samengesteld, maar over het algemeen erg smaakvol en lekker. Zeker een aanrader.

 19. Liz v.
  • 3 recensies
  10/10

  Dit restaurant bevindt zich op een prachtige plek aan het Nieuwe Meer, heerlijk eten en super attente medewerkers, een aanrader!

 20. Yvonne d.
  • 4 recensies
  8/10

  Gewoon goed prima eten en niet zo standaard.