Terug

Recensies Het Huis met de Duivengaten

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 13 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Tondesiree P.
  • 17 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten met passende wijn erbij . . . . . . . . . . . . . . ..,..........,........ . . ...... . ..,......................................

 2. Maureen S.
  • 19 recensies
  7/10

  Na de hartelijke ontvangst op het terras, naar binnen gegaan om te eten. Het grootste bezwaar zijn de lange wachttijden tussen de gangen. Daar vallen echte grote gaten! Op de sliptong na (te lang gebakken en veel graten) zijn de gerechten smakelijk en de bediening blijft uiterst vriendelijk ondanks onze bezwaren. Gratis kopje koffie is een mooie geste. Door de 30% actie is de prijs/kwaliteit prima. De ambiance is gezellig.

 3. Corrie S.
  • 2 recensies
  9/10

  Gerechten lijken op de kaart eenvoudig, maar blijken zeer verrassend en uitstekend van kwaliteit. Wij hebben genoten.

 4. Erwin D.
  • 3 recensies
  10/10

  Heel vlotte en sympathieke bediening. Het verrassingsmenu is een aanrader. Lekker gegeten voor een eerlijke prijs. Voor herhaling vatbaar.

 5. Berend N.
  • 8 recensies
  8/10

  Gastvrij en lekker gegeten. Aanrader.

 6. Jan B.
  • 1 recensie
  10/10

  We waren verrast door de gerechten. Erg smakelijk en met een prachtige opmaak. Vriendelijke en attente bediening.Geen probleem om halverwege naar binnen te verplaatsen. Zeker aan te bevelen!

 7. Yneke v.
  • 2 recensies
  8/10

  Het is een gezellig restaurant, het personeel was erg enthousiast en gastvrij. De gerechten zagen er erg mooi en lekker uit en zo smaakten ze ook. We komen hier vast nog wel een keer terug.

 8. Marianne P.
  • 13 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten! Van voorgerecht tot nagerecht in een woord fantastische! De borden prachtig opgemaakt, echt een feestje om naar te kijken. Werkelijk nergens iets op aan te merken. Je merkt gewoon dat er een topkok in de keuken staat. Bediening vlot en super aardig.

 9. L. G.
  • 30 recensies
  7/10

  Op de quiche met begeleidende wijn na, hebben we lekker gegeten en gedronken. De arrangementswijn bij de quiche was niet de beste keuze. Dit kwam niet in de laatste plaats door de slechte kwaliteit van de quiche… erg droog, harde groenten, niet op smaak en niet de specifieke volle romige basis van een quiche. De gastheer liet alsnog zijn 1e keus wijn proeven… veel beter! Gratis kraanwater en ijs: geen probleem... top! Broodje (erg lekker): betalen (is dit een nieuwe hype in het restaurantwezen?). Portionering: erg klein. Zonder de 30% korting zouden we de prijs van dit etentje te hoog gevonden hebben. Tip: laat de grappa appel (pure alcohol) achterwege, vervang de brioche bij de kazen door bv. notenbrood en leg op meer dan 2 tafeltjes tafellinnen; ook al is het maar een tafelloper.

 10. Gonda H.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Een leuk restaurantje met heerlijk eten,waren er op avond dat je 30% korting kreeg op het eten,was daardoor wel beperkte keuze,maar heerlijk gegeten.jammer was dat er op site v fork was vermeld dat fl.wijn 13€ kost en glas 3.25€ want dat is niet zo!!