Suggestie - Hop Pannenkoek Hop, Ermelo
Terras - Hop Pannenkoek Hop, Ermelo
Restaurant - Hop Pannenkoek Hop, Ermelo
Suggestie - Hop Pannenkoek Hop, Ermelo
Terras - Hop Pannenkoek Hop, Ermelo

Hop Pannenkoek Hop

6,6/10
Gemiddelde prijs € 18
8 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 18 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

6,6/10
Gebaseerd op 8 recensies
 1. Frank v.
  • 3 recensies
  8/10

  Het bedienend personeel was erg gezellig en laat weten dat je er bent als klant. Ook de pannenkoeken die geserveerd werden, kon je aan merken dat ze met de groots mogelijke zorg waren bereid. We hebben genoten van het eten en de goede bediening. Voor een restaurant dat nog maar 5 maanden bestaat, hebben ze het goed voor elkaar. Alleen het interieur moet nog een beetje bijgewerkt worden denk ik, maar dat is bijzaak vind ik. Ga zo door zou ik zeggen.

 2. Marieke D.
  • een recensie
  5,5/10

  Ik ging erheen met mn 2 jonge kids in de veronderstelling dat het eten daar heerlijk zou zijn maar helaas was het niet lekker en mn zoon liet het staan.dag 2 tickets..erg jammer want het ziet er zo leuk uit voor de kids!

 3. Uulke B.
  • een recensie
  7,5/10

  Prijs/ kwaliteit is oké! Prima speelhoek voor de kinderen.

 4. Sabine D.
  • 2 recensies
  5/10

  Restaurant kan nog wel een opfrisbeurt gebruiken. Pannenkoeken zijn lekker maar niet speciaal. Jammer dat we niet allemaal (kinderen en volwassen) tegelijk onze pannenkoek kregen. Kinderen kregen eerst en 10 min later de rest. Ook de speelhoek van de kinderen is vrij simpel..

 5. Tim B.
  • 23 recensies
  5/10

  Gegeten met twee personen. Bijzondere pannenkoeken, bijvoorbeeld met aardappeltjes er op. Echt uniek en leuk om te proeven. Lekkere pannenkoeken, maar niet zo lekker stevig als op de kaart staat. Mag wel wat dikker, nu meer een gevoel van een pannenkoek die je thuis ook kunt bakken. Er werd niet moeilijk gedaan over mijn verzoek om twee verschillende helften pannenkoek te mogen, waarvoor complimenten. Bij helft van de salami pannenkoek was echter maar half gaar, helaas rauw beslag zag er nog in. En de onderkant was zwart.. Toch jammer. De deur van de hoofdingang stond open, waardoor het koud werd in het restaurant. Gelukkig mocht die op verzoek dicht. De eigenaar is van goede wil en heeft een leuke schone horecazaak, helaas alleen geen verstand van bediening. Vooral het aankijken en bij de tafel komen kan enorm verbeterd worden, om met hem te kunnen spreken, moest ik me steeds omdraaien. Bij een etentje met twee personen, waarbij we de enigen in de zaak waren, zou het toch geen moeite mogen zijn om even bij de tafel zelf in het volle zicht van beide personen te komen staan. Verder leuke producten op de kaart, waaronder huisgemaakte producten. Geen toetjes op de kaart, wel diverse soorten schep ijs die men los verkoopt. Bij de boerenpannenkoek had wel even gezegd mogen worden ook wat voor saus erbij geserveerd werd, we wisten niet dat dit scherpe saus was helaas. Verder een leuk sfeervol zaakje maar nog een hoop verbeterpunten in de omgang met de klant. Ook de 50% korting via The Fork werd correct en netjes toegepast door de eigenaar. Ook waren de pannenkoeken mooi rijk belegd. Maar de niet gare pannenkoek en de incorrecte bediening maken wel dat we hier niet meer terugkomen helaas.

 6. Petra Z.
  • 30 recensies
  6/10

  Hele aardige bediening. Maar helaas wel erg dikke en niet gare pannenkoeken.

 7. Leny v.
  • een recensie
  6/10

  Pannenkoeken mogen een beetje dunner. Vriendelijke bedienimg

TheFork aanbiedingen

50% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

woe-zon 11:00 - 20:00

ma-di 11:00 - 1500

Routebeschrijving naar het restaurant

Stationsstraat 54, 3851 NJ, Ermelo, Nederland

Kenmerken

, Kindvriendelijk, Met familie, Terras

Services

, Wi-Fi

Restaurants rond "Hop Pannenkoek Hop"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.