Terug

Recensies Hotel Restaurant Fidder

8,9/10
Fantastisch
Gebaseerd op 415 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Evelien A.
  • 11 recensies
  3/10

  Vandaag geweest voor een high wine ter ere van de verjaardag van een vriendin. Bij binnekomst vriendelijke ontvangen en er was al een mooi plekje in de tuin gedekt. Er werd ons wel meegedeeld dat de keuken echter eigenlijk gesloten was en dat de bediening zelf de gerechtjes voor de de high wine zou klaarmaken. Dit baarde ons al enige zorgen... deze beleken dan ook terrecht. Voor 40 euro! !! Kregen wij 1 fles wijn, 2 kerrie bladerdeeg hapjes, 2 mini quiche, 2 paprika? Mousse? ( smaakloos en ondefinieerbaar) 2 tonijnmousses (volgens mij ook uit een pakje) en 2 stukjes varkensvlees ( smac achtig) in veronderstelling dat we nog wel een ronde zouden krijgen bij een fles wijn gaven we aan dat we t niet zo lekker vonden en dat t mee kon. Een volgende ronde kwam echter niet. ( en wij zijn helemaal geen grote eters) toen we hierna vroegen en aangaven dat we t niet lekker vonden kwam er een heel verweer. Op de vraag of de bediening het zelf wel eens had geproefd werd nee gezegd... iets anders kon er niet bereid worden, omdat de keuken dicht was. Of hij er een kroket voor ons in kon gooien.... ??? Nou niet echt ons idee van een high wine. Uiteindelijk heeft hij nog wat blokjes kaas opgescharreld en hebben we zelf maar een bittergarnituur bijbesteld a 7 euro van pure nood. ( teveel wijn te weining eten). Om het goed te maken kregen we een Zalando bon twv 10 euro ( min besteding van 50 euro) die daar gewoon ter promotie lagen. Fidder zo jammer !! Gemiste kans!! Nooit weer.

 2. Jaap Z.
  • 42 recensies
  8,75/10

  Op zaterdagavond met z'n drieën gebruikt gemaakt van de actie met AH bij Fidder's. Een lekkere zomeravond dus het diner gebruikt in de tuin achter het hotel, waar je rustig zit ondanks dat alle tafels vol waren. De twee dames in de bediening waren correct, en hadden de volle tuin goed onder controle volgens mij. Het aparte menu bood genoeg keus, begonnen met de terrine van langzaam gegaard varken met Zwolse mosterdmayo. Goed op smaak en ruime hoeveelheid. Hoofd gebakken scholfilet met citroen- botersaus, zeer goed bereid en frisse zomerse smaken. We hadden geluk met de laatste fles uit het kelderrestant Pinot Gris van Louis Sipp. Dessert van gemarineerde appel en witte chocosorbet, lekker licht en fris dessert. Glas Gewurztraminer uit Argentinië als dessertwijn, erg lekker. Kortom een goede aanrader net buiten het centrum!

 3. Klaas v.
  • 4 recensies
  9/10

  Wat een ontdekking. Bij schitterend weer in de mooie binnentuin werden ons de heerlijkste gerechten geserveerd. Begeleid van de geadviseerde wijnen hebben we een topavond gehad. Wij komen zeker terug.

 4. jw G.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Het eten bij Fidder smaakte prima. De prijs / kwaliteit verhouding is prima in orde. Het personeel is vriendelijk. Toch valt er nogal wat te verbeteren aan de aandacht die er is voor een gast. Wij werden erg lang aan ons lot overgelaten voordat er iemand bij onze tafel kwam. En ook de bediening kwam op ons rommelig over. Als er eenmaal iemand bij de tafel komt om de bestelling op te nemen, terwijl de kaart nog niet is overhandigd, dat is toch wel slordig vinden we. Dan het interieur: Je moet er van houden, maar wij vonden het nogal gedateerd en niet zo heel erg comfortabel. Een andere tip: Zet de zeurmuziek op de achtergrond gewoon UIT. Verder niets dan lof over het eten. Het personeel is vriendelijk, maar het komt wat amateuristisch over allemaal. Als je daar doorheen prikt heb je een goede maaltijd voor een goede prijs. Voor een intiem etentje zou ik een andere locatie kiezen.

 5. Ria W.
  • 4 recensies
  9/10

  Het eten is erg goed en lekker! We hebben een driegangen menu gehad . De keuze was een verrassing voor ons. De bediening was erg aardig. De plek om te eten is erg rustig dat is prettig, Een statig oud pand. Wij hebben genoten