Terug

Recensies Il Cardellino

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 66 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Nieko D.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Uiterst vriendelijk ontvangen en de smaakpapillen zijn door en door verwend. Gepassioneerde kok haalt alles uit de kast om de homemade ingrediënten te verenigen tot een waar feestmaal! Aanrader voor een ieder die houdt van de traditionele Italiaanse keuken.

 2. Tom m.
  • 1 recensie
  9/10

  Uitstekend eten, is nog niet bekend genoeg bij het grote publiek wat jammer is. Bediening is uitstekend ook al is die erg jeugdig. Kortom: tot snel weer.

 3. Ronald M.
  • 78 recensies
  10/10

  Perfect!

 4. Gerda A.
  • 1 recensie
  9/10

  Eten de moeite waard om op te wachten. Maar wachttijd erg lang. Dit werd wel meteen gezegd! Je moet dus geen haast hebben. Wij hebben wachttijd gevuld met een spelletje.

 5. Wim S.
  • 2 recensies
  8/10

  Als je buiten zit zoals wij, hoor je weg naast je wel behoorlijk.

 6. Manuela V.
  • 2 recensies
  7/10

  Goed eten , bediening was iets te vaak aan tafel . Jammer dat de reservering via deze site niet was doorgekomen.

 7. Pieter V.
  • 2 recensies
  10/10

  Ongelofelijk lekker gegeten. Vriendelijke bediening en kok.

 8. Mieke N.
  • 1 recensie
  9/10

  Waanzinnig lekker eten! Alles vers bereid en origineel! Een aanrader!

 9. Lucette V.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Het eten was heerlijk, we hebben genoten. De passie , die de chef heeft voor de Italiaanse gerechten hebben we geproefd.

 10. Joyce S.
  • 1 recensie
  10/10

  Ik kan dit restaurant van harte aanbevelen ... de eigenaar en tevens chefkok bereidt met veel passie en liefde authentieke Italiaanse gerechten. Alles vers, ook de pizza's. Samen met een goed gevuld glas wijn ( daar kunnen de meeste restaurants niet aan tippen) de Italiaanse muziek op de achtergrond, de vriendelijke en deskundige bediening waan je je in Italië... en net zoals in Italië moet je geen haast hebben in dit restaurant want de kok besteed echt alle aandacht aan je eten dus kan het wel eens iets langer duren maar dan heb je ook wel een creatie op je bord, die het wachten meer dan waard is. Dus of je nu alleen voor een pizza komt... of echt een avondje culinair wil genieten... alles is hier mogelijk.

 11. Sabrina B.
  • 1 recensie
  3/10

  Te lang moeten wachten op het voorgerecht(45 min.)veel excuses...maar opschieten, ho maar! Daarna nog langer dan een uur wachten op het hoofdgerecht, wat ook nog eens niet te eten was. Spaghetti Carbonara nog niet eens 'al dente' gekookt, te rauw. Hapklare stukken spek...zo groot als dobbelstenen. Een pizza die net zo goed uit de diepvries had kunnen komen, en waarschijnlijk dan ook lekkerderwas geweest. Teleurstellend..is nog niet eens de goede benaming. Triest dat dit door moet gaat voor een goed Italiaans restaurant. We zullen het maar niet hebben over de buikkrampen achteraf!

 12. Marjo W.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten! Antipasti plank voor 2 personen is echt een aanrader (wij hebben er met 3 van gegeten als voorgerecht). Hoofdgerecht waren grote porties en erg goed van smaak. Zeker een restaurant om terug te komen.

 13. Coen R.
  • 4 recensies
  8/10

  Eten is uitstekend. Bediening lijkt wat onervaren. Aanrader als je tijd hebt.

 14. Jan G.
  • 3 recensies
  9/10

  Prima wijn, pizza, vleesgerecht en dessert. Het Italiaans op de achtergrond doet je in het buitenland denken. Zitjes tegen het raam met voldoende privacy. Geen hoog tempo van bediening maar dat was ook niet de bedoeling van ons avondje uit. Personeel heeft echt belangstelling voor de klant en speelt in op speciale wensen. Een dikke negen en een aanrader dus.

 15. Theo v.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Fijne mensen en heerlijk eten

 16. Miranda D.
  • 3 recensies
  7/10

  Eten was echt heerlijk! Helaas liet de service te wensen over. Het was erg rommelig, het duurde lang voor onze tafel schoon werd gemaakt en zaten lang met lege glazen. Op de bestelde pizza zaten totaal andere ingrediënten dan op de kaart beschreven stond. In plaats hiervoor zijn excuses aan te bieden, werd er meerdere keren een discussie over gestart (bijv. dat een verrassing van andere ingrediënten juist leuk is). Ondanks dat het eten super lekker was, komen wij hier vanwege de slechte service nooit meer terug.

 17. Sung Hee D.
  • 1 recensie
  4,5/10

  We konden alleen pizza bestellen omdat de kok niet aanwezig was. Het duurde 50 min. eer de 3 pizza's op tafel kwamen, terwijl het restaurant niet vol was. Personeel was geheel niet opmerkzaam qua drankjes opnemen en afruimen. Bier en bruiswater was niet koud, excuus was dat het zo warm was. Pizza's waren redelijk. Een zeer teleurstellende ervaring. Na het lezen van wat recensies hadden we beter verwacht.

 18. Ahiens H.
  • 44 recensies
  6/10

  Prachtig weer, waardoor wij buiten op het terras konden zitten. Het ligt aan een rotonde in Putten, maar door de heg zie je het verkeer niet. Eerlijk gezegd heb ik weleens een betere pizza gegeten, maar deze zonnige avond maakte alles goed.

 19. Britte H.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten!! Altijd goede bediening en gastvrijheid! Het italiaanse eten en de koks zijn super! Al met al hebben we er weer heerlijk gegeten:)

 20. Pieter V.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Perfect eten met vriendelijk personeel