Terug

Recensies Il Vesuvio

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 124 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Amy (Aminah) H.
  • 95 recensies
  9/10

  De pizza ‘s waren weer heerlijk! We namen nu weer eens een andere”smaak”....( spijt van) Met extra olijven en een koud biertje een koningsmaal!

 2. Arabela O.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Gezellige ronde tafel achter in het restaurant. Eten is heerlijk maar we moesten wel 45 minuten wachten op onze pizza's ???? Bediening is vriendelijk maar kijkt weinig naar de klanten dus moesten we wel 3 keer zwaaien voordat iemand het door had. Voor de rest alles prima. Heerlijke pizza's!

 3. Henk H.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk geeten weer en wij komen hier best vaak altijd lekker en goed de wijn is ook top en zelf de glutenvrij pizza's volgens mijn dochter en de toetjes ook

 4. Martine d.
  • 2 recensies
  10/10

  Altijd weer een feestje om hier te eten.

 5. Mandy M.
  • een recensie
  9/10

  Naar dit restaurant gegaan omdat ze glutenvrije pizza's aanboden. Over de voorgerechten kon ook verteld worden welke ik mocht, heel fijn! De pizza was overheerlijk en heb tot nu toe (15 uur later) nog steeds geen last! Geweldig! Ga hier zeker vaker heen!

 6. Sandra d.
  • een recensie
  8/10

  gelukkig gluten vrij !

 7. Heleen F.
  • 2 recensies
  10/10

  We hadden pizza's, deze waren echt heel heerlijk! Dunne bodem, goed belegd en geweldig van smaak. Zelfs veganistische kaas was een optie! Komen zeker terug!

 8. Willem R.
  • een recensie
  10/10

  Echte eerlijk heerlijke pizza’s, vriendelijke bediening, hier weten ze hoe het moet!!,

 9. Martine d.
  • 2 recensies
  9/10

  Kom al vele jaren bij Vesuvio. Voor mij de beste pizzeria in Den Haag.

 10. Eddy B.
  • een recensie
  6/10

  Helaas niet meer wat het vroeger was. De pizza en brood te flauw en de pasta niets zeggend. De minestronesoep is gewone Hollandse groentesoep. Niets Italiaans aan. Nee helaas, vroeger heeft mijn vrouw er heel veel gegeten, al vanaf kinds af aan, maar de sjeu is eraf. Jammer!

 11. Wijnand N.
  • 6 recensies
  8/10

  Heerlijk luchtige pizzabodems

 12. Diederik W.
  • 20 recensies
  8/10

  Vriendelijke ontvangst in een druk met lege Chianti flessen behangen, tamelijk donkere pizzeria; de oudste van Den Haag. De sfeer was wat oubollig, maar toch wel gezellig. Uitgebreide kaart met antipasti, pasta gerechten, pizza's, italiaans geïnspireerde hoofdgerechten en desserts. De pizza's waren uitstekend van smaak, ietwat ovaalvormig (op een rond bord!), maar behalve de mooi luchtig-knapperige buiten-cirkelschijf van de pizzabodem had ook het middenstuk van de bodem wat knapperiger mogen zijn. De desserts waren standaard, op zich goed, maar niet bijzonder. De zachte rode huiswijn was prettig drinkbaar. De bediening was gereserveerd-vriendelijk, maar de ober had in zijn eentje duidelijk moeite om elk tafeltje op tijd te woord te staan. Het is er niet duur.

 13. G. N.
  • 12 recensies
  10/10

  De glutenvrije pizza was meer dan lekker, nog nooit zo’n lekkere glutenvrije pizza gegeten! Zo lekker dat ik de volgende dag terug ben gegaan om nog een keer te smullen! Gezellig restaurant, vriendelijk personeel, echt een aanrader!!

 14. M S.
  • een recensie
  8,5/10

  Gemoedelijk familie restaurantje. Geen holle ruimte, je bent hier gewoon verstaanbaar voor je tafelgenoten. Vriendelijke bediening. Je kunt er ook afhalen. Ondanks dat het niet druk was toen wij bestelden, moesten we lang wachten op het eten. Mijn Pollo pizza had aangebrande zwarte randen maar voor de rest prima. Goed belegd met kip, uien etc. Pizza's van de tafelgenoten waren ook prima en ook de desserts. De prijs is ook goed.

 15. Ayesha v.
  • een recensie
  8/10

  We komen er al jaren. Een klein, knus en gezellig restaurant. De bediening Is altijd vriendelijk en het eten smaakt altijd heerlijk!

 16. Maijke D.
  • een recensie
  9/10

  Ze hebben glutenvrije pizza heel fijn maar misschien ook wat aandacht voor glutenvrij vooraf en toetje vermelden op de menu kaart. Het was er wel maar niet duidelijk wat en helaas was het glutenvrije brood op.

 17. Ellen G.
  • 12 recensies
  10/10

  Heerlijk was t.

 18. Tamsin v.
  • een recensie
  9,5/10

  Leuk familierestaurant, vriendelijk personeel, heerlijke pizza's! Wel aan de krappe kant, wij zaten achter een vervelend kind dat in mijn oor schreeuwde. Gelukkig gingen die snel weg, toen was het weer fijn en rustiger :-)

 19. Amy (Aminah) H.
  • 95 recensies
  9/10

  Mooi begin van ‘t nieuwe jaar! De pizza’s zijn heerlijk en de lasagna is top. De wijn is prima en een Hollands biertje gaat er ook goed bij. Wij blijven vaste gast in dit restaurant...Stukje Italie in Den Haag!

 20. Amy (Aminah) H.
  • 95 recensies
  9/10

  Altijd weer ‘n feestje.! ondanks de drukte loopt alles perfect en de gerechten zijn heerlijk. De “Pizzabakker” is een ware kunstenaar....