Biryani - India Port, Utrecht
Suggestie van de chef - India Port, Utrecht
Naan - India Port, Utrecht
butterchicken - India Port, Utrecht
Biryani - India Port, Utrecht
Suggestie van de chef - India Port, Utrecht

India Port

8/10
Gemiddelde prijs € 35
295 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8/10
Zeer goed
Gebaseerd op 295 recensies
 1. Annemieke v.
  • 28 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Smaak en Kruiden-explosie! Het personeel was heel! erg aardig, vrolijk en attent. Traditionele Indiase muziek uit een leuk retro radiootje. Wij hebben gekozen voor het vegetarische menu, geen spijt van!

 2. Guido B.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Eten was absoluut voortreffelijk. Heerlijke smaken die je doen denken alsof je echt in India zit te eten. Er wordt meer dan voldoende geserveerd. Helaas viel de service wat tegen. Een deel van de bediening leek het absoluut niet naar hun zin te hebben. (Gelukkig een deel ook wel). Na ruim een uur maar eens gevraagd wanneer we eten zouden krijgen. Het leek alsof onze bestelling vergeten was en hebben het voorgerecht, wat initieel wel op de rekening stond, nooit ontvangen. Ook een nieuw drankje bestellen duurde erg lang. Uiteindelijk wel gewoon netjes de rekening gehad en excuses. Desalniettemin kom ik graag terug want het eten maakt het ruimschoots goed!

 3. Joël S.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijk eten. Butter chicken ????????✨

 4. Peter F.
  • 2 recensies
  9/10

  Het eten was prima. De service op zich ook, alleen de taal vormde een barrière soms.

 5. Joep O.
  • 5 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten. Prima, vriendelijke bediening en leuke plek zo in een werf van de Utrechtse gracht.

 6. Hj L.
  • een recensie
  6,5/10

  Eten is heerlijk maar keuken echt te langzaam: 1,5 voor je wat op tafel had. Bediening heeft het wel door en maakt ook wel excuses.

 7. Lisanne d.
  • een recensie
  4/10

  Ontvangst ongeïnteresseerd, niet hartelijk. Mochten niet bij het raam zitten ondanks dat de zaak volledig leeg was. Geen optie om rijst te vervangen door bijv. naan. Het bestelde gerecht was veel te zoet, niet op smaak zoals het hoort. Jammer!

 8. Carine Q.
  • een recensie
  6,5/10

  Eten was erg goed. Service vriendelijk maar het duurde 3 uur! voordat het hoofdgerecht kwam! 19.00 u binnen en hoofdgerecht kwam om 22.00. Werd ook niet over gecommuniceerd.

 9. Dave S.
  • een recensie
  8/10

  Ik ben er nu een aantal keer geweest en het eten vind ik verrukkelijk. Beter dan een gemiddeld Indiaas restaurant. De bediening is vriendelijk, vaak wel engelstalig. De 'chefin' straalt mij iets te veel bazigheid uit.

 10. Nona Grace V.
  • een recensie
  8/10

  Mix grill van me zoon was goed en ik had rijst met garnalen er waren alleen maar ongeveer 5 stukjes garnalen in mijn gerecht en the prijs was 22.50 best wel duur.

 11. Yvonne v.
  • 5 recensies
  7/10

  Het was heel druk en we hebben een uur op ons voorgerecht moeten wachten maar het smakelijke eten is het wachten wel waard. Misschien toch wel goed om de klanten dan een kleinigheidje (hapje of drankje) van de zaak aan te bieden als tegenprestatie voor het lange wachten. Of in ieder geval dit naar klanten te benoemen in plaats van dat mensen zelf vragen gaan stellen of opmerkingen erover gaan maken. We hoorden er nl diverse mensen over klagen. Jammer dat er zoveel (kook)rook in de ruimte hangt dat wij (en ook anderen) er regelmatig van moesten hoesten. Dat was een jaar geleden, toen we hier waren, ook al zo en we zouden als verbeterpunt dan ook de afzuiging/ventilatie willen noemen. Een paar punten van aandacht dus wat ons betreft maar aan het aantal klanten te zien, komt iedereen toch gewoon voor het smakelijke voedsel ;-)

 12. Yvonne M.
  • 4 recensies
  9/10

  Heerlijk eten, vriendelijke bediening.

 13. Niels G.
  • 17 recensies
  8,5/10

  Heerlijk eten. Gezellige sfeer door deels nieuwe inrichting en open keuken. Personeel erg aardig, maar soms lastige communicatie door slecht sprekend Nederlands. Wel echt waar voor je geld met de hoeveelheden die je krijgt. Al een paar keer geweest, ga hier zeker terug.

 14. Wil S.
  • een recensie
  8/10

  Lekker gegeten

 15. Roos D.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Het eten was heerlijk, alleen jammer dat je zelfs bij een heet gerecht en een wijntje geen glad kraanwater kunt bestellen zonder ervoor te moeten betalen...

 16. Heidemarieke K.
  • een recensie
  7,5/10

  Lekker gegeten voor een redelijke prijs. Helaas viel de wc-lucht uit de toon, daar zouden de eigenaren echt iets aan moeten doen. Poppadums waren oké, maar zeker niet de lekkerste. Jammer dat er geen mangochutney bij zat. Naan (peshwari en knoflook) heerlijk. Ook de mangolassi was niet te versmaden. Mijn hoofdgerecht chicken tikka massala was lekker, maar niet hemelbestormend lekker. Het dessert (kulfi, Indiaas ijs) beviel erg goed. Al met al lekker eten, maar niet zó lekker dat ik er voor om zou rijden. Er zijn Indiase restaurants waar ik eerder naar terug zou gaan.

 17. Tannetje K.
  • een recensie
  6,5/10

  We moesten meer dan een uur wachten op het hoofdgerecht. Het eten was prima! En de bediening erg vriendelijk.

 18. Melissa W.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, goede service, leuke ambiance.

 19. J.F F.
  • 11 recensies
  6/10

  Bedienend personeel zou op zijn minst Nederlands moeten verstaan in een Nederlands restaurant. Tamelijk ongeïnteresseerde sfeer. Koffie beneden de maat. Sambuca uit de diepvries brrr!

 20. Marlies p.
  • een recensie
  7,5/10

  Ik zou de tafel bij de ingang weghalen, omdat het hinderlijk is als er iemand binnenkomt.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

- Lunch 12:00 - 16:00

- Diner 17:00 - 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Oudegracht aan de Werf 144, 3511 AZ, Utrecht, Nederland

Routebeschrijving

Parkeerplaats & Betaald parkeren in de buurt

provincie Utrecht, , , Utrecht-Centrum

Over het restaurant

Proef de smaak van India

Gelegen aan de historische Oude Gracht vind je een stukje cultuur uit India. Droom weg bij de serene sfeer en de exotische geuren. Terwijl je ontsnapt uit de drukte van het dagelijks leven, zetten de chefs authentieke, ambachtelijke gerechten voor je op tafel. De eigenaar is een ontzettend vriendelijke en gastvrije man.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "India Port"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.