Suggestion - Indrapura, Amsterdam
Interior - Indrapura, Amsterdam
Interior - Indrapura, Amsterdam
Interior - Indrapura, Amsterdam
Suggestion - Indrapura, Amsterdam
Suggestion - Indrapura, Amsterdam
Suggestion - Indrapura, Amsterdam
Interior - Indrapura, Amsterdam

Indrapura

8,4/10
Gemiddelde prijs € 33
428 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 33 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 428 recensies
 1. Enzo S.
  • een recensie
  10/10

  We hadden een hele lieve Hassan die ons hielp en hij sprak zoveel talen. Wat een baas en we hopen dat wij hem weer zien de volgende keer. Goed restaurant en nog beter personeel!

 2. Rico M.
  • 2 recensies
  10/10

  Ontzettend lekker. Gezellige sfeer. Vriendelij k personeel Komen hier vaker. En blijven dat ook doen.

 3. Patricia J.
  • 2 recensies
  9/10

  Het eten was geweldig en de bediening was perfect. Prijs/kwaliteitsverhouding goed. Personeel heel vriendelijk. Wel lekte het plafond.

 4. Daisy
  • een recensie
  10/10

  Dit restaurant is echt een aanrader, we zijn er nu drie keer geweest. We rijden er speciaal voor naar Amsterdam. Gastvrij personeel en heerlijk eten.

 5. Nanette v.
  • 2 recensies
  6/10

  Het eten is heerlijk, de bediening correct. Maar we moesten een uur op ons voorgerecht wachten en nog een uur op het hoofdgerecht.

 6. Carole S.
  • een recensie
  8/10

  Un peu cher...

 7. Pieter v.
  • 4 recensies
  10/10

  Top restaurant

 8. Cindy s.
  • een recensie
  10/10

  Food, service and ambiance excellent.

 9. Danijel S.
  • een recensie
  10/10

  It was excellent

 10. Jolanda v.
  • 3 recensies
  10/10

  Het was boven mijn verwachting ik ken het restaurant al vele jaren we zijn er vroeger jaren 70 en 80 90 veel geweest met onze ouders.We zijn het reataurant eigenlijk uit het oog verloren.Ik ben erg blij om er weer geweest te zijn.Het eten was voortreffelijk en het personeel zeer goed en aardig!

 11. Jan J.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Uitstekende rijsttafel. Goede service. Locatie op Rembrandtplein aangenaam na sight-seeing in her centrum. Korting op rijsttafel tussen 5 en 8 pm was onverwacht, maar zeer welkom.

 12. martje v.
  • een recensie
  5,5/10

  De ontvangst was zeer arrogant en kill. We kregen een kleine tafel bij de voordeur. Na verzoek om een iets rustiger tafel, hetgeen geen probleem leek omdat het restaurant half leeg was, kregen we die niet. En dat terwijl mensen zonder reservering, die later binnenkwamen, wel die rustiger tafel kregen. Niet erg klantgericht, wellicht te toeristisch voor lokalen. Ik ga er in ieder geval niet meer terug.

 13. Lieke S.
  • 13 recensies
  8,5/10

  Wederom van een heerlijke rijsttafel genoten. Met name het 'entree'hapje, een filodeegpasteitje met lamsgehakt, was werkelijk een tractatie - heel erg lekker!

 14. Jamie c.
  • 2 recensies
  7,5/10

  We hebben gebruik gemaakt van de early bird aanbieding. Hierdoor kregen we een heel gunstige rekening. Het eten was dan ook nog eens heel lekker. Een aanrader!

 15. Niek K.
  • 77 recensies
  7/10

  Hartje Amsterdam op Rembrandtplein. Nette ontvangst en bediening. Rustig zitten en eten. Het eten zelf (Indonesisch eten is mijn favoriet) vond ik wat vlakjes, alle gerechten een beetje zelfde/niet uitgesproken. Prijs-kwaliteit redelijk.

 16. • een recensie
  8,5/10

  lekker eten voor een redelijke prijs door de Early Birdkorting! Bijzonder gastvrij. De live pianomuziek bijzonder, maak je niet vaak meer mee zo

 17. S.R. v.
  • 32 recensies
  5,5/10

  We hadden er niet in moeten trappen. Restaurants op toeristische plekken zijn doorgaans niet gericht op het opbouwen van een terugkerende klantenkring. Daar doen ze bij Indrapura dus ook niet hun best voor. De zaak ziet er oké uit en de bediening is aardig (wel veel medewerkers). Het eten was koud, oud, smakeloos en prefab. Als de rijst, met harde randen, de vorm van het schoteltje aangenomen heeft weet je eigenlijk al genoeg. Koude sateetjes, oude groentes. Nee, dat was hem niet voor ons. Hadden met korting geboekt, en daar moest ook nog nadrukkelijk om gevraagd worden (moesten zelfs reserveringsmail laten zien).

 18. Siebe L.
  • 6 recensies
  9/10

  Erg lekker gegeten (vegetarische rijsttafel) met een goede afwisseling van gerechten en smaken. Natuurlijk wel van de Indische keuken. Verder vond ik de live muziek erg aantrekkelijk en indrukwekkend.

 19. Godert s.
  • een recensie
  8,5/10

  Verfijnde keuken, heerlijke Bintangs!

 20. Michael B.
  • een recensie
  5,5/10

  Ik kwam terug naar dit restaurant na een eerdere positieve ervaring een paar jaar geleden. Het had toen net een goede recensie gehad in het Parool. Het eten had toen de juiste pit en was erg smaakvol. Deze keer smaakte het vooral erg vlak. De rijst was droog. De temperatuur van het net geserveerde eten vond ik te laag.

Praktische informatie

Openingstijden

Lunch: Dinsdag t/m Zondag 12:00 - 15:00

Diner : Maandag t/m Zondag 17:00 - 22:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Rembrandtplein 40, 1017 CV, Amsterdam, Nederland

Openbaar vervoer

tram 4,9 en 14

Routebeschrijving

Parkeerplaats op de grachten, parkeergarage bij stopera of onder The Bank

provincie Noord-Holland, , Grachtengordel - zuid

Over het restaurant

Indonesisch genieten in een prachtig landhuis

Geniet van de kruidige en verfijnde Indonesische keuken in dit romantische landhuis. Kies vooral voor de rijsttafel, de perfecte manier om alle traditionele gerechten te proeven. Deel al dat lekkers met je tafelgenoten en geniet. Heel even vergeet je dat je in Nederland bent. Selemat makan!

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Wi-Fi

Restaurants rond "Indrapura"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.