Terug

Recensies Instock Utrecht

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 515 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Betty V.
  • 6 recensies
  8/10

  Leuke plek, goed bereikbaar, zelfs op vrijdagavond kon ik nog reserveren. Mooi concept! Superlekker bier en een overzichtelijke kaart.

 2. Tim S.
  • 4 recensies
  10/10

  Voor het ontbijt was niet super veel keus maar wel erg lekker!

 3. Yolanda K.
  • 3 recensies
  9/10

  Een heel leuk concept, goede bediening en verassende en lekkere gerechten. Het aantal gerechten op de kaart zou iets uitgebreider mogen en het was er erg warm maar verder een hele fijne avond gehad.

 4. Sarah J.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten. Originele en smaakvolle gerechtjes. Niet teveel, zodat er niets moest worden weggegooid. Hele leuke en vriendelijke bediening. Ze namen de tijd om ons van alles over de gerechtjes te vertellen. Verbeterpunt: ik had gereserveerd, maar de tafel was niet klaargemaakt toen we aankwamen (geen bestek, glazen e.d.). Daarnaast was de tafel nog vies. Verder hebben we ontzettend genoten en zou ik dit restaurant zeker aanraden!

 5. Sabina K.
  • 5 recensies
  8/10

  Fijn concept, lekker en origineel eten!

 6. Spsags S.
  • 7 recensies
  10/10

  heerlijk en verrassend eten in zeer goede porties, en leuke en gastvrije personeel. Ze koken volgens het principe "verspil geen eten", maar je kunt het niet zien of proeven :-)

 7. Roderick V.
  • 5 recensies
  8/10

  INSTOCK is een restaurant dat voor 80% gebruik maakt / zou maken van producten die anders weggegooid zouden worden. Voor dergelijke producten zullen ze aangepaste ofwel lagere prijzen betalen dan voor producten uit het normale circuit. Om dan relatief forse prijzen te vragen voor "wijnen en spijzen" - dat lijkt mij overdreven. Verder vriendelijk personeel. Wel moesten we lang wachten tussen gang 1 en gang 2.

 8. Cornélie W.
  • 3 recensies
  6/10

  Leuk idee maar er mag meer smaak/kruiden in het eten. Pieper bier lekker maar Bammetjesbier smakeloos.

 9. Nyanza T.
  • een recensie
  9/10

  Erg leuk concept, lekker eten. Vegetarier vriendelijk. Burger en Jamaican Jerk waren vooral erg goed. Let op, wel kleine porties dus bestel meerdere gerechten.

 10. Ellen V.
  • 2 recensies
  7/10

  Hoewel geen grote eter, vond ik de portie van het voorgerecht en het hoofdgerecht matig. Ook mijn verwachting van de kwaliteit was wat groter. Sfeer, locatie en bediening verder helemaal prima.

 11. Henk Z.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Verrassend lekker en een mooi concept met al die geredde ingrediënten. Hierbij past ook huiswijn met een fairtrade keurmerk. Hopelijk de volgende keer?

 12. Vivian B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Lekker gegeten met originele gerechten. Het personeel is heel vriendelijke en deskundig. Ze kunnen hier ook goed omgaan met glutenvrij dieet.

 13. Koen H.
  • een recensie
  8,5/10

  Prima eten voor een prima prijs. Leuke locatie en leuk gedecoreerd. Voelt goed om op deze manier 'bij te dragen' aan het milieu, en tegelijkertijd heerlijk te eten!

 14. Jeske B.
  • een recensie
  8,5/10

  Lekkere lunch, goede prijs/kwaliteit. Goed concept, je ziet de bereiding van de gerechten in de open keuken. Ruime keuze op de kaart.

 15. Jeanine N.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten. Wel iets prijziger dan verwacht.

 16. Karlijn v.
  • 2 recensies
  9/10

  Leuk concept, fantastisch eten, ook goed te doen als vegan! Vaak wel wat lang aan het wachten op de (2x vergeten) wijn. Maar ik kom graag terug en hoop dat er meer zulk soort restaurants komen!

 17. Flip H.
  • 3 recensies
  9/10

  Goede sfeer, gastvrije ontvangst en bediening. We hebben 4 gangen menu gegeten waarbij iedereen zelf zijn keuze kon maken uit een of meerdere voor-of hoofdgerechten, een creatieve indeling van de kaart. De gerechten zijn origineel, leuk gepresenteerd en deels ook verrassend. Sommige gerechten zouden iets hoger op smaak mogen zijn. De huiswijnen vond ik een beetje vlak van smaak, maar de drankenkaart biedt leuke speciaalbieren. Alles bij elkaar lekker gegeten in een zeer prettige omgeving. En dat allemaal binnen de bijzondere Instock formule

 18. Karin P.
  • 3 recensies
  8/10

  Hallo, ik vind het concept helemaal geweldig...ik vond ook het eten lekker. Mbt het hoofdgerecht vond de porties aan de kleine kant...er was bijna geen groenten bij vis of vlees, daar was ik verbaasd en teleurgesteld over...er zaten ook geen bijlage bij (aardappelen, rijst...).

 19. Roelof R.
  • 2 recensies
  8/10

  Zeer verrassend lekkere gerechten met veel smaak van de ingrediënten i.p.v. kruiden en sausjes. De bediening legt alles goed uit en helpt met kiezen. Als je van puur eten houdt dan is dit je restaurant.

 20. Joost v.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, vier verrassende gangen waar je zelf de volgorde kon bepalen. Uitstekende service met goede uitleg per gerecht. Zeker een aanrader.