Jasmin Garden - Jasmin Garden Teppanyaki, Borne

Jasmin Garden Teppanyaki

8,7/10
Gemiddelde prijs € 25
40 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 40 recensies
 1. • een recensie
  8/10

  Het eten was weer voortreffelijk, maar de ontvangst/service was deze keer teleurstellend. We hadden gereserveerd, maar kregen de indruk dat men dit niet in hun systeem hadden verwerkt waardoor we een tijdje moesten wachten voordat we aan tafel konden. Men vergat een besteld gerecht te serveren. Nadat wij hier om vroegen werd het overigens gelijk gebracht. De bediening was rommelig, terwijl wij dit niet van ze gewent zijn. De kwaliteit van het eten maakt veel goed en hopelijk was de rommelige bediening een incident.

 2. Mathijs L.
  • een recensie
  10/10

  Het was rustig in het restaurant, waardoor het personeel alle tijd en aandacht voor ons had. Binnen was het lekker koel (buiten 36°) en het eten was heerlijk! Wat jammer was, was dat ze op de website niet aangeven dat de toegangsweg is afgesloten en hoe je bij het restaurant kan komen.

 3. Diederik W.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, goede bediening.

 4. • een recensie
  7,5/10

  We hebben voor de verrassing optie gekozen. De geserveerde gerechten waren prima en voldoende. Het wat zeer afwisselend wat het erg leuk maakte. Echter er was (vrijwel) geen interactie met de kok die op de bakplaat vlak voor onze neus de gerechten aan het bereiden was. We hadden wel wat meer meegenomen willen worden in wat we opgediend kregen (soms geen idee wat het was). We kregen alleen een heel kort antwoord als we om iets vroegen. We gingen er van uit dat de kok geen Nederlands/Engels kon. Opmerking: de kok was dus niet onvriendelijk ofzo. Onder de streep was het prima en ook voor herhaling vatbaar.

 5. Rowan D.
  • een recensie
  2/10

  Ongezellige sfeer, sausjes waren waterig en zonder smaak. Het leek wel een aula. Was amper bedoening te zien. Heel ongezellig en het eten was smaakloos

 6. Renate B.
  • een recensie
  10/10

  Al jaren ons favoriete Japanse restaurant. Hou je van verschillende verse kleine gerechten en de hele avond ontspannen tafelen in een prettige sfeer, dan zit u hier goed. Niet goedkoop maar wel heel lekker!

 7. Henk K.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Met 4 personen allemaal wat anders besteld en gedeeld. Sommige dingen worden aan je tafel bereid. Wat ook wel weer apart is. Kaart is geen overvloedvan "nummers" maar gewoon een goeie kaart. Ik kan het aanbevelen. Gewoon een hele nette (afhaal) restaurant.

 8. René H.
  • een recensie
  7/10

  Wij hebben een prima avond gehad. De gerechten smaakten prima. Echter vonden wij het gastheerschap van de bediening minder. Ook was er niet of nauwelijks sprake van communicatie met de koks en zodoende ook geen uitleg over de geserveerde gerechten.

 9. Rudy P.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Onze zoon moest helaas vrijwel in het begin afhaken omdat hij zich niet goed voelde. Jamsin Garden heeft alleen zijn genuttigde gerechten in rekening gebracht en niet de gehele menuprijs (wij hadden en teppanyaki menu). Dit vonden wij erg schappelijk. We zullen dan ook zeker weer komen.

 10. LG W.
  • een recensie
  7,5/10

  Te weinig bediening.

 11. • een recensie
  6/10

  Online gereserveerd. Na bevestiging aan het bedenken wat we zouden gaan eten. Bij aankomst geen plek meer voor het gereserveerde onderdeel. Ze zaten vol! En hadden vergeten waar je online boekt vergeten uit te zetten. Schandalig. Onvoorstelbaar dat dit kan na een bevestiging te hebben ontvangen. Dat er helemaal geen oplossing werd gezocht stuit me zeer tegen de borst.De kids hadden zich zo verheugd op de Bakplaat. Helaas een teleurstellende avond dus. Uiteindelijk chinees gegeten in dit restaurant aangezien weer met de kids een ander restaurant zoeken geen optie was qua tijd. Maar dit kon de avond niet meer redden helaas. Jammer jammer. Robin L

 12. Kris D.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Onze eerste keer hier, maar zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijk ontvangen, goede service en het eten was echt heerlijk. Aanrader!

 13. Peter H.
  • een recensie
  9,5/10

  Aanbevolen. Altijd

 14. Bart B.
  • 12 recensies
  7,5/10

  Keurig en gezellig eten aan de plaat. De bereiding is zoals altijd aan de plaat super! Kijkende naar de op zich eenvoudige gerechten en ingrediënten is de menuprijs (zoals bij alle japanners aan de plaat) eigenlijk te hoog. geldt overigens niet voor de dranken en wijnen, die zijn netjes geprijsd. Sfeer is prima, vriendelijke bediening. Communicatie met de kok is moeizaam, spreekt geen engels...

 15. Anoeradha B.
  • 2 recensies
  10/10

  Lekkere sfeer, goed eten en de kinderen konden lekker spelen!

 16. • een recensie
  8/10

  Wij kwamen voor de sushi en die was zeer aan te raden! Lekker gegeten, alleen wel wat prijzig maar zeker de moeite waard.

 17. Anneke G.
  • 2 recensies
  10/10

  Super lekker gegeten. Vriendelijke bediening, goed, oplettend en niet te formeel. Leuke interactie met de kok. Voor herhaling vatbaar!

 18. • een recensie
  10/10

  Het aan de bakplaat eten is een erg leuke ervaring waardoor ook snel met je tafelgenoten in contact komt, ook wanneer dit wild vreemden zijn. De gast heer draagt er zorg voor dat het je aan niets ontbreekt, maar de kok maakt dat het een smaak-feest wordt. Van ons niets dan lof.

 19. Miranda O.
  • 2 recensies
  10/10

  Ook wij zijn misleid door Iens en hebben hetzelfde meegemaakt als vele voorgangers. Na heerlijk gegeten te hebben kregen we bij het afrekenen te horen dat ze niet meededen aan de AH actie. Weer moest het restaurant mensen (nu ons) teleurstellen. Ze hebben goed gehandeld door korting te geven en een fles wijn. Toch een teleurstelling omdat we er vanuit waren gegaan dat we het 2e menu gratis hadden. Dit is heel slecht van Iens, zoals je hieronder ziet gebeurt het te vaak, dat moet niet mogen.

 20. JGM M.
  • een recensie
  10/10

  het was prima lekker eten kom zeker nog een keer JM

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Grotestraat 6, 7622 GL, Borne, Nederland

Kenmerken

Sushi

Restaurants rond "Jasmin Garden Teppanyaki"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.