menukaart

OPENINGSTIJDEN

GEOPEND VOOR DINER VAN 16.00 - 22.00 UUR

VOORGERECHTEN

PARIJSE UIENSOEP 6.00

met gegratineerde crostini

POMPOENSOEP 6.50

Geroosterde pompoen met pijnboompitten en een vleugje room

CARPACCIO 11.50

met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamicostroop

VISPLANKJE 12.75

Een heerlijk plankje met gerookte zalm, gerookte makreel, een garnaal in een krokant jasje en chilimayonaise

CAESAR SALADE 9.75

Gerookte kipfilet met een gekookt ei, croutons, Parmezaanse kaas en caesardressing

RISOTTO 9.50

met bospaddestoelen en Parmezaanse kaas

GAMBA'S AIOLI 9.50

met olijfolie, Spaanse peper en knoflook

VEGA STRUDEL 8.50

Bladerdeeg gevuld met gebakken portobello, boerenbrie en balsamicostroop

HOOFDGERECHTEN "Met salade en friet geserveerd"

KIPSATÉ 15.50

met gefrituurde uitjes, atjar en kroepoek

PARIJSE PIEPKUIKEN 21.50

Gebraden piepkuiken met seizoensgroenten, gepofte aardappel en crème fraîche

SPARERIBS 21.00

Gemarineerde kalfs-sparibs met knoflooksaus en chilisaus

ENTRECOTE 22.50

Gegrilde entrecote met seizoensgroenten en bearnaisesaus

BIEFSTUK 19.50

Gebakken biefstuk met seizoensgroenten en romige bospaddenstoelensaus

PARIJSE BURGER 14.50

Gegrilde runderburger met gemengde salade, tomaat, cheddar en huisgemaakte ravigotesaus

SLIPTONG 21.00

Twee sliptongen gebakken in gezouten roomboter met huisgemaakte ravigotesaus

TONIJNSTEAK 24.00

Gegrilde tonijnsteak met gewokte groenten en citroenmayonaise

ZALMFILET 19.75

met seizoensgroenten, beurre blanc saus en gefrituurde pastinaak

RODE BIETEN CARPACCIO 10.50

met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamicostroop

SALADE FROMAGE 15.50

Manchego, brie, kruidenkaas met gemengde salade, rode ui, zongedroogde tomaat en honingmosterd dressing

NAGERECHTEN

DESSERT DU CHEF 8.00

Laat u verrassen door de chef

CRÈME BRÛLÉE 7.00

Huisgemaakte crème brûlée met vanille-roomijs en slagroom

DAME BLANCHE 6.00

Vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom

HANG OP 7.00

met roodfruit, bastogne en walnoot

CHOCO SOUFFLÉ 8.50

Huisgemaakte chocoladesoufflé met vanille-roomijs en slagroom

PARIJSE PLANKJE 10.50

Diverse kazen en lekkernijen

DINER DU CHEF "Laat u verrassen door de chef"

3-GANGEN DINER 37.00
4-GANGEN DINER 45.00

Dranken

Fles champagne
€ 32,5
Koffie
€ 2,2
Fles water
€ 4,5
Fles wijn
€ 19,5
Glas wijn
€ 3,75
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Gratis serviceOnmiddellijke reservering