Suggestie - KOH (Kitchen of Hapiness), Amsterdam

KOH (Kitchen of Hapiness)

8,6/10
Gemiddelde prijs € 20
16 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 20 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 16 recensies
 1. Carolien d.
  • 3 recensies
  9/10

  Lekker eten. Snelle bediening op het terras ondanks de drukte en prima service. De eigenaar werkte zelf mee en begeleidde sommig, nog minder ervaren personeel. Zeer redelijke prijzen ook. Ga zo door Koh!

 2. Jorinde v.
  • 48 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten en de porties zijn oké. De vegetarische groene curry was goed gevuld en voor herhaling vatbaar. We kregen wat overbleef mee in een bakje. Het terras ligt geweldig op de zon. We komen graag terug!

 3. Jan-Willem B.
  • 9 recensies
  8,5/10

  Gewoon goed Thais eten. Lekker!

 4. Marrit R.
  • 11 recensies
  9/10

  Heerlijke Thaise gerechten in ijburgse sfeer

 5. Ellen d.
  • 5 recensies
  6/10

  Was leuk en lekker, maar vanwege “take away” niet echt gezellig als restaurant om uitgebreid te eten. Meer voor een snelle hap!

 6. Mildred D.
  • 53 recensies
  8,5/10

  Ik haalde al bij KOH op de oude locatie op IJburg. Nu aantal keren afgehaald en hoe het mogelijk is weet ik niet maar iedere keer is er iets niet goed. Of krijg ipv noodles rijst of de rijst ontbreekt, je vraagt of er iets uit het gerecht mag en zit er toch in, of de wachttijd is erg lang. Met vrienden daar gaan eten en buiten de kou... werden wij netjes geholpen. meisje was voor de eerste avond en daar heb je dan uiteraard begrip voor. Maar in de keuken moeten ze toch weten als je voorgerecht besteld dat je dan ook deze gerechten "vooraf" krijgt, en niet gelijk met het hoofdgerecht. Uiteindelijk ook een dubbel voorgerecht, maar moet zeggen het werd goed opgelost en keurig excuses voor aangeboden. Ik heb het idee dat het toch echt " te" druk is nu. Maar de smaken zijn goed, alhoewel ik de laatste keer de groenten erg gronderig vond smaken. Ik twijfel nu erg of ik er nog een keer ga halen of eten. KOH eigenaar of eigenaresse, kijk even van boven af op je nieuwe situatie en zorg ervoor dat je kwaliteit, service en smaak goed blijft.

 7. Edwin Taree V.
  • 21 recensies
  9,5/10

  Wanneer je voor traditioneel thais eten wilt zit je hier goed. Heerlijk gegeten. fantastische smaken. Erg populair bij IJburgers. Bediening erg aardig, no-nonsense en alert. Geen plek waar je uitgebreid gaat tafelen. Er zijn weinig zitplaatsen. Maar erg gezellig omdat er veel reuring is in de keuken. Een grote happy family!

Praktische informatie

Openingstijden

Dagelijks geopend van 12:00 t/m 21:00.

Routebeschrijving naar het restaurant

Krijn Taconiskade 372, 1087 HW, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Amsterdam-Oost, IJburg

Over het restaurant

Foodbar - Open Kitchen - Healthy Fast Food

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 40 personen)

Af te huren, , , , , Open op zondag, Wi-Fi

Restaurants rond "KOH (Kitchen of Hapiness)"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.