Wat
Waar

Köşk - Turks restaurant

Gemiddelde prijs € 30
8,2/10
10 recensies

Volgeboekt op TheFork

Volgeboekt op TheFork

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek

Dieetwensen

TheFork aanbiedingen

-50% 50% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes. Niet van toepassing op keuzemenu’s. Beschikbaar op het gekozen tijdstip.
Aanbiedingsgegevens bekijken

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Scores en recensies

Zeer goed
8,2/10
Gebaseerd op 10 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :0/10
Service :0/10
Setting :0/10
 1. Kemal Y.
  • 1 recensie
  10/10

  Leuke sfeer, goede omgeving en heerlijk eten. Zeker een aanrader. Na het eten kan je ook lekker genieten van goede shisha.

 2. Osman S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Kosk restaurant is beste Turks/Mediterraanse restaurant van Nederland,,,,,,locatie is prachtig ,,,,,, 100% super,,,,,,,,,,,,

 3. Betul A.
  • 3 recensies
  4,5/10

  Zeer slechte service. Na iedere bestelling hebben we het meerdere malen moeten herhalen. Zelfs een kop koffie werd na een uur geserveerd.

 4. Betul A.
  • 3 recensies
  4/10

  Zeer slechte service. Na iedere bestelling hebben we het meerdere malen moeten herhalen. Zelfs een kop koffie werd na een uur geserveerd.

 5. Osman S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  %100 super restaurant...%100 super restaurant...%100 super restaurant...%100 super restaurant...%100 super restaurant...

 6. - -.
  • 19 recensies
  6/10

  We hebben hier gisteren met vijf personen gegeten. We zaten buiten en het uitzicht is heel mooi en rustgevend. Het eten viel wat tegen. Mijn kipspies was behoorlijk verbrand en droog. Dus bij elke hap had ik een bittere smaak. Verder at ik zoutloos patat en simpele salade. Het eten had weinig kruiden en er lag helaas geen zout of peper op tafel. Als toetje was echt het toppunt! Ik heb nog nooit zo'n zielig toetje gezien. Ik nam de vijgen met noten. En dat is ook wat je letterlijk kreeg. Drie droge vijgen met daarin beetje pistache en een walnoot. In het midden van deze drie vijgen een beetje slagroom. Naast het feit dat het toetje zo slecht was koste het ook nog eens zes euro. Echt heel jammer zeker met zo'n mooie locatie. Ik zou hier terugkomen voor een kop koffie of thee met een leuk uitzicht.

 7. - -.
  • 1 recensie
  10/10

  Inmiddels al vele restaurants bezocht op de wereld waar Turkse/Mediterraanse gerechten worden geserveerd. Kosk Restaurant is bij bestek het beste Turks/Mediterraanse restaurant van Nederland. Men waant zich in een omgeving waar de service, het eten en de klantvriendelijk is van een zeer hoog niveau. Met name manti, beyti, etli ekmek en tavuk sis zijn een aanrader! Kortom, een top restaurant met een top bediening!

 8. Johan m.
  • 192 recensies
  7,25/10

  Heden hier geweest, op de naar ik vrees laatste mooie zomeravond. We hebben buiten gezeten, een prachtige plek. Binnen is het wat minder. Dat er veel waterpijp werd gerookt was nu niet hinderlijk, ik hoop niet dat dat ook gebeurt als iedereen binnen zit ! Vriendelijke bediening, de samenwerking is nog niet altijd optimaal, het steeds maar weer bij ons tafeltje zetten en weer weghalen van een stoel was bijzonder. Frappant was dat er , ondanks de behoorlijke drukte, buiten ons geen autochtonen waren. Misschien omdat het niet zo opvalt dat de zaak open is ? Het eten is goed genoeg, we hadden een schaaltje mezze voor 2 en daarna aubergine met lamsgehakt resp. beity, gehakt met tomatenpepersaus in deeg. Beide erg veel, geen bijzonder uitgesproken smaak, wel aardig dus. De kaart is wat weinig gevarieerd, ik zal dus niet heel gauw weerkeren

 9. - -.
  • 1 recensie
  7,75/10

  Heerlijk gegeten en een hele vriendelijke service. Het decor is wat minder maar het brood alleen al maakte het goed. Mezzes waren goed op smaak en je hebt een prachtig uitzicht op het Park.

 10. M M.
  • 29 recensies
  3,25/10

  Ziet er van buiten mooi uit en ook nog eens zeer mooi gelegen. Kom je binnen is het een ander verhaal. Kaal en vies, meer kan ik er niet van maken. Je komt binnen in een lege danszaal (?), waar het personeel je aankijkt, verder niets. Na wat rond te hebben gelopen schieten we een jongen aan of iemand zo vriendelijk is om ons een plek aan te bieden. Een jongen van weinig woorden en dito vriendelijkheid, lopen er maar achteraan. Schreeuwt een paar keer naar een collega of er nog plek is, maar krijgt van niemand gehoor. Eentje loopt zelfs zo langs ons heen, zonder een kik te geven. Nadat de jongen ineens wegloopt, besluiten wij zelf maar een tafel te nemen. Valt op dat niet alleen de tafel, maar het gehele restaurant erg vies en ongeordend is. Na een kwartiertje komt er een meisje ons vragen of ze ons kan helpen. Vragen haar eerst om de tafel schoon te maken en een menu zou ook wel erg handig zijn. De eerste drie gerechten die we kiezen zijn uitverkocht, nemen dan maar het mysterie gerecht welke er nog wel is, maar niet op de kaart staat. Smaakt redelijk, helemaal gezien de wanorde waarin het geserveerd wordt. Het eten is vooral veel, meisje kan de borden amper dragen. Zitten zo vol, dat we het toetje overslaan. Betalen de rekening, welke overigens voor geen meter klopt, en vluchten naar buiten en zijn nog nooit zo blij geweest buiten te zijn. Dit was de meest amateuristische restaurant wat ik in mijn leven bezocht heb. Het eten is wel veel, dat dan weer wel. Maar al typend komt er maar een gedachte bij mij op, BAH!!!

Meer informatie

Openingstijden

Zondag t/m Donderdag van 9:00 tot 1:00 uur

Vrijdag en Zaterdag van 9:00 - 02:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Kievitslaan 31, 3016 CG, Rotterdam, Nederland

Routebeschrijving

, Euromast,

Over het restaurant

Kwaliteit eten zoals je gewend bent in Turkije. Eten op het terras aan het water, gelegen aan het park.

Prachtige ambiance.

Services

,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 85 personen)

Af te huren, Wi-Fi

Restaurants rond "Köşk - Turks restaurant"

Insider

Zeezout

€ 60 (gemiddelde prijs)

Score:9.3 (517 recensies)

InsiderInsider

Insider

Parkheuvel

€ 80 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (423 recensies)

MENUInsiderInsider

€ 46 (gemiddelde prijs)

Score:7.3 (13 recensies)

-50%

€ 39 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (207 recensies)

€ 36 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (596 recensies)

-30%Accepteer Yums

€ 40 (gemiddelde prijs)

Score:7 (46 recensies)

-50%

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (1.085 recensies)

-50%Accepteer Yums

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (887 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (414 recensies)

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:9 (130 recensies)

Volgeboekt op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken