La Galleria Kurhausplein - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
Lasagne - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
Pasta met zeevruchten - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
diverse gerechten - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
terras - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
Interieur - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
Terras - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
La Galleria Kurhausplein - La Galleria Kurhausplein, Den Haag
Lasagne - La Galleria Kurhausplein, Den Haag

La Galleria Kurhausplein

7,6/10
Gemiddelde prijs € 32
194 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 32 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,6/10
Gebaseerd op 194 recensies
 1. Elly H.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Oo buitenterras gezeten, aardige snelle bediening, super 2 persoons vispizza gegeten met zeer ruim belegd. Heerlijk! Gezellig druk door vakantietijd.

 2. Pascal V.
  • 9 recensies
  9/10

  Gegeten in de wijnbar, Solo Vino. Zoals altijd prettige sfeer, fijne bediening, top gastheer Peter en gewoonlijke eerlijke, eenvoudige gerechten.

 3. Marieke I.
  • een recensie
  8,5/10

  Lekker eten, gezellige ambiance, moesten wel even op onze drankjes wachten maar gezien de hitte kunnen we jullie alleen maar complimenteren!!

 4. Michael B.
  • 2 recensies
  4,5/10

  Het was rustig bij La Galleria toen wij aan tafel gingen. Er was live muziek, wat het bezoek aangenaam maakte. Al snel kregen wij ons drankje en daarna de bestelde pizza’s. Daarna heeft het een half uur geduurd eer wij weer een ober aan onze tafel kregen. Ondanks het heerlijke zomerweer was het niet druk, maar het personeel was met andere zaken bezig dan de klanten bedienen. Niet de service die wij van dit restaurant kennen.

 5. L.J. B.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Een deel van het personeel spreekt Engels en het is dan de vraag of de bestelling duidelijk is doorgekomen. Dat was gelukkig wel het geval. Het vlees was lekker, echter de pasta leek niet vers en de pizza's waren magertjes belegd .. jammer. We hebben betere ervaringen uit het verleden.

 6. Jacobina v.
  • een recensie
  8/10

  Zeer goed restaurant. Drinken is in verhouding met het eten erg prijzig, maar doordat bijvoorbeeld een pizza niet zo duur is, valt de uiteindelijk te betalen bedrag wel mee.

 7. - -.
  • een recensie
  7/10

  Gezellig terras, de kinderen konden veel rennen en spelen. Het eten was gewoon goed, de bediening in het begin zeer slecht en onbeleefd. Andere mensen liepen zelfs weg doordat ze te lang moesten wachten, terwijl het terras nagenoeg leeg was. Na een half uur wisselde de bediening en was het een stuk aangenamer. Deze man was attent en lette goed op signalen van bezoekers. Op zich een gezellige avond gehad, maae dat lag niet aan de service.

 8. Dewi R.
  • 5 recensies
  7,5/10

  We zaten op het terras. We hadden een erg behulpzame, vriendelijke ober. Echt top. Eten zelf was oké.

 9. Peter E.
  • 4 recensies
  9/10

  Vaker daar gegeten. Het wordt helaas steeds toeristischer en minder authentiek. Het eten blijft goed en de wijnkeuze is verrassend.

 10. Maartje V.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Geboekt voor een avondje theater. Eten was heerlijk en service was optimaal. Zeker een aanrader!

 11. Raquel S.
  • 18 recensies
  10/10

  Over heerlijke pasta met zeevruchten gegeten. Super!!!

 12. Iris S.
  • een recensie
  4,5/10

  Het eten was naar verwachting erg matig. De porties lijken elke keer kleiner te worden. En de gerechten zijn niet vers.

 13. Vera H.
  • een recensie
  7,5/10

  het meubilair is wel aan vervanging toe. Dat was erg armoedig. Ook van het serviesgoed waren de blussen af. Maar wel heerlijk gegeten en een bijzonder aardige ober.

 14. Sacha B.
  • een recensie
  6/10

  Eten was prima. De rekening was€115. Niet te veel. Betaald met een creditcard. Toen we het creditcard betaal bewijs naast de rekening legden, bleek dat de ober €25,50 extra had laten betalen. Bij navraag bleek hij opeens geen Nederlands meer te spreken en zei dat het tip( fooi) was. €25,50 hebben wij terug gekregen. Maar hierdoor zullen wij nooit meer bij dit restaurant gaan eten.

 15. Jan B.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk eten en hele goede service!

 16. Anne d.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten. Service was prima, eten werd snel na bestellen geserveerd. Vriendelijk personeel. Een aanrader!

 17. • een recensie
  6,5/10

  Bij de reservering aangegeven dat het een speciale gelegenheid was. Deze boodschap was duidelijk niet doorgekomen. Vriendelijkheid van een aantal van de personeelsleden hield niet over, voelde me bij sommige gewoon niet welkom. Gevraagd tussen de gangen wat tijd te bewaren. Dit werd zo letterlijk genomen dat na het hoofdgerecht niemand meer naar ons omkeek. Zelfs niet toen het tafeltje naast ons schoongemaakt werd, werd niet opgemerkt dat we klaar waren of dat we nog wat wilden drinken of gebruiken of zo. Na meer dan een half uur gewacht te hebben (het was inmiddels 21.30 uur), zijn we zelf maar eens naar voren gelopen en hebben we dit ongenoegen aangegeven. Er werd toen een rondje drank van de rekening afgeschreven. Aardige geste, maar zoals ik al zei, het was een speciale gelegenheid, dus toen we de deur uit liepen (zonder nog een nagerecht te hebben genoten en koffie - het was inmiddels te laat) was dat met een rot gevoel. Onze avond was hierdoor verpest. Jammer. Kortom, het eten is goed, het personeel kan wel wat attenter zijn. Wij hadden ook niet het idee dat onze klacht ze ook maar iets interesseerde. Dit personeel maakt dat wij er niet meer terug komen, ondanks dat we er heerlijk gegeten hebben voor een goede prijs. De locatie is overigens ook perfect en je kunt er heerlijk op het terras zitten (met heaters en haard voor koudere avonden).

 18. Patricia V.
  • een recensie
  8/10

  Lekker gegeten maar de pizza was snel koud

 19. Wij T.
  • 8 recensies
  9/10

  Evenals de vorige keren hebben we lekker gegeten. De bediening was vriendelijk en vlot. Hulpvaardig zonder opdringerig te zijn.

 20. Job B.
  • een recensie
  4,5/10

  Alleen wat gedronken, en toen naar La Galleria Boulevard gegaan, omdat de Pizza machine er niet was. Het was aan vervanging toe. Ze hadden ons op z'n minst de drinks namens het huis aan kunnen bieden, vooral omdat we daar zo vaak hebben gegeten. En ons gezelschap afgelopen zaterdag met de kleinkinderen daar heeft ge-dineerd

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 11:00 - 00:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Gevers Deynootplein 105, 2586 CP, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving

Parkeerplaats

provincie Zuid-Holland, , , Scheveningen

Over het restaurant

De La Galleria vestigingen onderscheiden zich door een modern interieur en uiteraard een uitgebreide menukaart met vele klassiekers. Elke chef heeft tevens zijn eigen specialiteiten die maandelijks wisselen. Welkom bij Galeria Kurhausplein in Den Haag op Scheveningen.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "La Galleria Kurhausplein"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.