Wat
Waar

Las Rosas

Gemiddelde prijs € 26
7,7/10
171 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Pablo S Grande

Gemiddelde prijs € 26 Speciaal verzoek

Scores en recensies

7,7/10
Gebaseerd op 171 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :8/10
Service :7/10
Setting :7,6/10
 1. Dineke M.
  • 1 recensie
  5/10

  Reservering was niet in orde. Na 2 uur nog maar één ronde gehad. Gerechten kwamen dubbel of niet. Echt een afknapper. Wij komen hier zeker niet weer.

 2. Harm S.
  • 1 recensie
  10/10

  Dit was een restaurant met vakbekwaam personeel in de bediening. Ik was met een persoon die glutenvrij moest eten zowel het personeel alswel de kok wisten wat te doen. Verder was het eten en de bediening van uitmuntende kwaliteit

 3. Richard W.
  • 1 recensie
  10/10

  Kom al vaker blijft mijn favoriet tent. Lekker eten en gastvrijheid. Gezellig sfeer. Wat wil je nog meer? ;-) aanrader voor een andere mensen. :-D

 4. Patricia O.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij kwamen hier vroeger heel vaak en 3 jaar later is het restaurant best veranderd op een positieve manier, helaas vonden we het eten wat minder van kwaliteit. Het eten is niet meer wat we gewend waren. Maar de bediening was er vriendelijk.

 5. Yvette V.
  • 13 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten. Bediening vriendelijk. Met het all you can eat idee duurt het soms wel wat lang voordat je kaart wordt opgehaald of dat gerechtjes door komen.

 6. • 1 recensie
  6/10

  Eten is goed, maar de bediening is om te janken. Het grootste deel van de tijd tegen lege glazen en servies aangekeken. Vragen niet naar een drankje, of alles naar wens is, etc. Onvoorstelbaar. Jammer

 7. Mariska G.
  • 1 recensie
  7/10

  Eten heeft prima gesmaakt. Had van mij wel wat meer vlees gerechtjes op de kaart gemogen

 8. Niels T.
  • 14 recensies
  8,5/10

  Een heerlijke zaak om met vrienden te eten, drinken en genieten. Als ik een klein tipje mag geven, zou dat zijn dat het jammer is dat er niet meer keuze op de kaart is voor mensen die veganistisch eten. Er zijn best veel opties voor de vegetariër, dus dat zal nog een mooie stap extra zijn.

 9. Baukje D.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Eten was goed maar de service zeer teleurstellend. Werd niet gevraagd om drinken en moesten lang wachten voordat de kaart werd opgehaald en ons eten werd gebracht.

 10. Suzanne W.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Was super gezellig en het eten was goed voor elkaar alleen moesten we wel erg lang wachten op de kaart.. vanwege de drukte

 11. Kim O.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Bediening was traag, sloeg ons over en duurde lang tot we konden bestellen, voelden ons erg genegeerd. Daarbij sprak de dame die ons bediende geen tot nauwelijks Nederlands. Eten was goed.

 12. Tim B.
  • 28 recensies
  8/10

  De beste spareribs van Zwolle! De service zou wel iets vriendelijker en spontaner mogen, het lijkt wel of het personeel alleen haar plicht doet, geen leuke lach of even wat vriendelijkheid, vragen hoe het smaakt, zelfs bij het afrekenen niet of alles naar wens was. Bediening was ook niet helemaal correct met omgangsvormen en lichaamstaal werd genegeerd, lang moest worden gewacht, het personeel leek het bezig zijn met hun taken belangrijker te vinden dan de interactie met mij als gast. Begrijpelijk ook wel met mooi weer en drukte, maar het voelt niet leuk om er te zijn op zo'n manier. Na de lekkerste spareribs van Zwolle maakte de overheerlijke huisgemaakte chocoladetaart met koekjes er in echter wel alles weer goed en de prijs was ook goed in verhouding tot hetgene aangeboden werd.

 13. Joost V.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Goed en lekker. Sommige gerechtjes kunnen beter. Maar dat is een kwestie van smaak.

 14. Ida B.
  • 1 recensie
  8/10

  Gezellig en vriendelijk bediening

 15. Marielle v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten!

 16. Frea F.
  • 1 recensie
  8/10

  Gereserveerd: prima plek met baby Lekker eten Vlotte , aardige bediening

 17. Linda V.
  • 30 recensies
  5/10

  Het eten was op zich lekker, alleen jammer dat, als er gevraagd wordt om doorbakken vlees ivm zwangere tafelgenoot, ze dit niet doen. De service was wat bijzonder te noemen, meerdere personeelsleden die om de haverklap dezelfde vraag stellen en vervolgens een hele lange tijd geen personeel te bekennen. Het restaurant was erg druk en daardoor erg warm en rumoerig. Voor mij geen tweede keer.

 18. Bianca P.
  • 1 recensie
  4/10

  Reservering was onbekend d.m.v bevestigings e-mail die ik heb laten zien mochten we dan meelopen met de collega naar boven. Bediening maakt totaal geen oogcontact wat heeft geresulteerd in het continu lang wachten op het volgende tapas gerecht. Barman aangesproken op bovenstaande, enigzins wat verbetering. Bij het afrekenen bij diezelfde persoon (barman) ons werd gevraagd of alles naar wens geweest? Nogmaals ons ongenoegen uitgesproken, ter informatie is dit aangenomen. Beetje jammer, volgende keer staat er sushi op het programma. Bij het afrekenen

 19. Jim v.
  • 1 recensie
  8/10

  Lekker gegeten. Bediening was vlot. Wel was het erg warm binnen in het pand.

 20. Gerhard V.
  • 1 recensie
  8,5/10

  wij hebben lekker gegeten van het tapas menu, alle gerechten kwamen snel door (ondanks drukke bezetting), bediening was vriendelijk, alleen hoe drukker des te rumoeriger

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

- Lunch 11:00 - 16:00

- Diner 16:00 - 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Rodetorenplein 10-11, 8011 MJ, Zwolle, Nederland

Routebeschrijving

Parkeerplaats naast het restaurant en op 5 meter uitgang van de Qpark (maagjesbolwerk)

provincie Overijssel,

Over het restaurant

Waar Spaanse passie en Zwolse gezelligheid met succes zijn samengesmolten. Geniet van de authentieke Spaanse gerechten en heerlijke, Spaanse wijnen in een fraaie ambiance, middenin het historische centrum van Hanzestad Zwolle. Las Rosas is dan ook de gelegenheid bij uitstek voor een kwalitatief hoogstaand, maar ook betaalbaar avondje uit. Voor jong en oud. Vraag maar aan de Spanjaarden!

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Las Rosas"

Kletsen en Proeven

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:7.7 (214 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (111 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (325 recensies)

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (1.602 recensies)

-50%

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (720 recensies)

-50%

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (174 recensies)

-30%

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (128 recensies)

€ 40 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (300 recensies)

-50%

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:6.8 (279 recensies)

-50%

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (329 recensies)

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd