De lekkerste koffie - Las Rosas, Zwolle
Ons terras - Las Rosas, Zwolle
Terras - Las Rosas, Zwolle
Restaurant - Las Rosas, Zwolle
Restaurant - Las Rosas, Zwolle
Bar, ijskoud bier - Las Rosas, Zwolle
De lekkerste koffie - Las Rosas, Zwolle
Ons terras - Las Rosas, Zwolle

Las Rosas

7,8/10
Gemiddelde prijs € 26
164 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Pablo S Grande

Gemiddelde prijs € 26 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,8/10
Gebaseerd op 164 recensies
 1. Yvette V.
  • 12 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten. Bediening vriendelijk. Met het all you can eat idee duurt het soms wel wat lang voordat je kaart wordt opgehaald of dat gerechtjes door komen.

 2. • een recensie
  6/10

  Eten is goed, maar de bediening is om te janken. Het grootste deel van de tijd tegen lege glazen en servies aangekeken. Vragen niet naar een drankje, of alles naar wens is, etc. Onvoorstelbaar. Jammer

 3. Mariska G.
  • een recensie
  7/10

  Eten heeft prima gesmaakt. Had van mij wel wat meer vlees gerechtjes op de kaart gemogen

 4. Niels T.
  • 14 recensies
  8,5/10

  Een heerlijke zaak om met vrienden te eten, drinken en genieten. Als ik een klein tipje mag geven, zou dat zijn dat het jammer is dat er niet meer keuze op de kaart is voor mensen die veganistisch eten. Er zijn best veel opties voor de vegetariër, dus dat zal nog een mooie stap extra zijn.

 5. Baukje D.
  • een recensie
  5,5/10

  Eten was goed maar de service zeer teleurstellend. Werd niet gevraagd om drinken en moesten lang wachten voordat de kaart werd opgehaald en ons eten werd gebracht.

 6. Suzanne W.
  • een recensie
  8,5/10

  Was super gezellig en het eten was goed voor elkaar alleen moesten we wel erg lang wachten op de kaart.. vanwege de drukte

 7. Kim O.
  • een recensie
  4,5/10

  Bediening was traag, sloeg ons over en duurde lang tot we konden bestellen, voelden ons erg genegeerd. Daarbij sprak de dame die ons bediende geen tot nauwelijks Nederlands. Eten was goed.

 8. Tim B.
  • 24 recensies
  8/10

  De beste spareribs van Zwolle! De service zou wel iets vriendelijker en spontaner mogen, het lijkt wel of het personeel alleen haar plicht doet, geen leuke lach of even wat vriendelijkheid, vragen hoe het smaakt, zelfs bij het afrekenen niet of alles naar wens was. Bediening was ook niet helemaal correct met omgangsvormen en lichaamstaal werd genegeerd, lang moest worden gewacht, het personeel leek het bezig zijn met hun taken belangrijker te vinden dan de interactie met mij als gast. Begrijpelijk ook wel met mooi weer en drukte, maar het voelt niet leuk om er te zijn op zo'n manier. Na de lekkerste spareribs van Zwolle maakte de overheerlijke huisgemaakte chocoladetaart met koekjes er in echter wel alles weer goed en de prijs was ook goed in verhouding tot hetgene aangeboden werd.

 9. Joost V.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Goed en lekker. Sommige gerechtjes kunnen beter. Maar dat is een kwestie van smaak.

 10. Ida B.
  • een recensie
  8/10

  Gezellig en vriendelijk bediening

 11. Marielle v.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten!

 12. Frea F.
  • een recensie
  8/10

  Gereserveerd: prima plek met baby Lekker eten Vlotte , aardige bediening

 13. Linda V.
  • 30 recensies
  5/10

  Het eten was op zich lekker, alleen jammer dat, als er gevraagd wordt om doorbakken vlees ivm zwangere tafelgenoot, ze dit niet doen. De service was wat bijzonder te noemen, meerdere personeelsleden die om de haverklap dezelfde vraag stellen en vervolgens een hele lange tijd geen personeel te bekennen. Het restaurant was erg druk en daardoor erg warm en rumoerig. Voor mij geen tweede keer.

 14. Bianca P.
  • een recensie
  4/10

  Reservering was onbekend d.m.v bevestigings e-mail die ik heb laten zien mochten we dan meelopen met de collega naar boven. Bediening maakt totaal geen oogcontact wat heeft geresulteerd in het continu lang wachten op het volgende tapas gerecht. Barman aangesproken op bovenstaande, enigzins wat verbetering. Bij het afrekenen bij diezelfde persoon (barman) ons werd gevraagd of alles naar wens geweest? Nogmaals ons ongenoegen uitgesproken, ter informatie is dit aangenomen. Beetje jammer, volgende keer staat er sushi op het programma. Bij het afrekenen

 15. Jim v.
  • een recensie
  8/10

  Lekker gegeten. Bediening was vlot. Wel was het erg warm binnen in het pand.

 16. Gerhard V.
  • een recensie
  8,5/10

  wij hebben lekker gegeten van het tapas menu, alle gerechten kwamen snel door (ondanks drukke bezetting), bediening was vriendelijk, alleen hoe drukker des te rumoeriger

 17. Suzanne D.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Prima gegeten. Niet heel bijzonder, maar gewoon lekker voor een avondje uit. Hapjes zijn eenvoudig. We maakten gebruik van het tapas-arrangement, het halen van de kaart duurt erg lang, je komt eigenlijk nooit aan de 5 rondes. Ook wordt eigenlijk standaard niet al je bestelde gerechten uitgeserveerd.

 18. L B.
  • een recensie
  4/10

  Met grote groep gegeten. Ambiance was prima. Maar voordat er wat geserveerd werd en de periode tussen de gerechtjes door waren erg lang. Daarbij was het erg weinig. 6 garnalenkroketjes voor 12 personen is ook opmerkelijk te noemen. Nadat wij dit aangegeven hadden werd er later terwijl we de dessertkaart al in handen hadden nog wat aardappeltjes druipend in de olie geserveerd. Kortom prijs-kwaliteit vonden wij ver beneden peil!!

 19. Ria M.
  • een recensie
  7/10

  Erg rumoerig slechte akoestiek . Eten was lekker.

 20. Nicole B.
  • 18 recensies
  7/10

  Lekker gegeten, goede keuken. Bediening onpersoonlijk en niet geïnteresseerd. Voelden ons niet echt gezien. Daar zit meer in.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

- Lunch 11:00 - 16:00

- Diner 16:00 - 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Rodetorenplein 10-11, 8011 MJ, Zwolle, Nederland

Routebeschrijving

Parkeerplaats naast het restaurant en op 5 meter uitgang van de Qpark (maagjesbolwerk)

provincie Overijssel

Over het restaurant

Waar Spaanse passie en Zwolse gezelligheid met succes zijn samengesmolten. Geniet van de authentieke Spaanse gerechten en heerlijke, Spaanse wijnen in een fraaie ambiance, middenin het historische centrum van Hanzestad Zwolle. Las Rosas is dan ook de gelegenheid bij uitstek voor een kwalitatief hoogstaand, maar ook betaalbaar avondje uit. Voor jong en oud. Vraag maar aan de Spanjaarden!

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Las Rosas"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.