Suggestie van de chef - Los Pilones (Nieuwmarkt), Amsterdam
Ingang - Los Pilones (Nieuwmarkt), Amsterdam
Het restaurant - Los Pilones (Nieuwmarkt), Amsterdam
Suggestie van de chef - Los Pilones (Nieuwmarkt), Amsterdam
Ingang - Los Pilones (Nieuwmarkt), Amsterdam

Los Pilones (Nieuwmarkt)

8,2/10
Gemiddelde prijs € 25
91 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Pedro Mouneu

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 91 recensies
 1. Timo d.
  • een recensie
  8,5/10

  Gezellige tent en lekker eten. Je kan een aantal gerechters bestellen en met z’n alle delen, of je doet ieder voor zich. De margaritas zijn een aanrader, maar je loopt er wel op leeg...

 2. Koen K.
  • een recensie
  10/10

  Lekker kannetjes frozen margarita’s gedronken

 3. Chris K.
  • een recensie
  10/10

  Goed eten, zeer vriendelijke en gastvrije bediening. AANRADER !!

 4. Monique v.
  • 3 recensies
  8/10

  Lekker echt Mexicaans eten! Beetje prijzig, maar dat is alles in Amsterdam..

 5. Linda d.
  • 36 recensies
  8,5/10

  Na aanbeveling van een Mexicaanse collega wilde ik hier graag een keer eten. De Taqueria gekozen ivm afstand van ons hotel. Heerlijk gegeten! De guacamole mag met minder toevoegingen, zout en limoen is wat mij betreft genoeg. Wij waren met de kinderen, ook al is het daar niet echt op ingericht en leent de buurt zich daar niet voor. Gelukkig ook neutrale smaakcombinaties op de kaart voor de kinderen, met lekkere verse limonade! Ik kom graag nog een keer terug (zonder kinderen waarschijnlijk).

 6. Marit M.
  • een recensie
  9,5/10

  Los Pilones Nieuwmarkt is een gezellig en levendig restaurant. Lekkere drankjes en hapjes (om te delen) en een overzichtelijke menukaart. Het eten was heerlijk met veel aandacht verzorgd! Ook heel leuk te combineren met een concert nadien! ;)

 7. A. B.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Erg klein en krap en wij werden daarom op een gegeven moment gevraagd om plaats te maken voor anderen. Geen plek om lekker na te tafelen dus. Prijs kwaliteit is tevens matig. Dit laatste, wordt hier niet gevraagd om te raten overigens, wat ik zelf wel belangrijk vind.

 8. Iliaz A.
  • 5 recensies
  6/10

  We hadden hier meer van verwacht. Het restaurant was knus en gezellig. Het eten was mwah. Service was niet goed; waren onbeleefd

 9. S P.
  • een recensie
  10/10

  Top restaurant met vriendelijke bediening. Eten en de drankjes zijn daar heerlijk. Echt een aanrader voor iedereen. Vamanos!!!

 10. Chris F.
  • een recensie
  5,5/10

  Zeer slechte service, ongeintresseerd en je veolde je bijna schuldig als je iets wilde bestellen. Omdat koffiemachine stuk was ook geen koffie in de aanbieding; waarom niet even bij de buren halen? Hoe dan ook, ik kom er zeker niet terug daar!

 11. Anna v.
  • 2 recensies
  8/10

  Lekker eten! Gezellige sfeer, vriendelijke (Spaanstalige) bediening. Aanrader: de enchiladas verdes, met een michelada-biertje erbij.

 12. Julia K.
  • een recensie
  9/10

  Heel lekker, snelle service en aardig personeel :). Ook konden wij gelijk aan onze tafel en hoefde we niet lang te wachten.

 13. D. S.
  • 66 recensies
  8/10

  Goed eten, leuk geserveerd.

 14. Jim W.
  • een recensie
  4/10

  Klein restaurant dat er best leuk uit ziet en vriendelijke bediening, maar de kwaliteit van het eten is zeer slecht. Zowel visueel als qua smaak.

 15. Gerard V.
  • 6 recensies
  7,5/10

  Eerlijk en vers eten met veel koriander en pepers. Nooit in Mexico geweest, maar ik kan me voorstellen dat dit authentiek Mexicaans is.

 16. Rowanne S.
  • een recensie
  5/10

  Het eten was wel lekker maar je krijgt niet waar voor je geld. Je krijgt namelijk best weinig.

 17. Duppie H.
  • 5 recensies
  7/10

  Goede pitchers margerita, niet te slap, lekker. Eten vond ik best flauw, genoeg keuzes aan verschillende soorten tabascos om je eten op te spicen. Vriendelijke staff. Voornamelijk alle nachos opgegeten en eten min of meer laten staan. Denk een goed tentje voor drankjes en side dishes. Gerechten en prijzen er tegenover stonden naar mijn idee niet echt in verhouding.

 18. Rossella M.
  • 4 recensies
  8,5/10

  the restaurant is very nice and the food is simply felicious!!!

 19. S g.
  • een recensie
  8/10

  Met 2 kids authentiek en lekker gegeten... Nacho's, taco's met kip en garnalen, pittig, goed. Guacamole is top. Side-dishes erg vers. Kortom aanrader!!

 20. Stan O.
  • 102 recensies
  6,5/10

  Deze (nieuwe en derde) Los Pilones is een gezellig klein tentje dicht bij de Nieuwmarkt, met een klein terrasje (in de zon). De (veelal Engelse) bediening is vriendelijk, vrolijk en behulpzaam. Er is volop keus en het eten en drinken is echt authentiek Mexicaans, en ze zien er bij opdiening prachtig uit. Echter zijn twee van onze drie gerechten (alsook alle bijgerechten) erg flauw en smakeloos. Bovendien zijn de porties allemaal zeer minimaal, net als de side dishes, en de prijzen daarentegen behoorlijk fors, zeker voor deze hapjes! Helaas dus te saai en te duur, ondanks de goede plek en prettige bediening en ruime keus.

Praktische informatie

Openingstijden

dinsdag t/m zondag vanaf 16:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Geldersekade 111, 1011 EN, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Slechts 5 minuten lopen van het Centraal station

provincie Noord-Holland, , Nieuwmarkt

Services

Amex, , ,

, , , , Open op zondag, Wi-Fi

Restaurants rond "Los Pilones (Nieuwmarkt)"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.