Terug

Recensies LOT&DAAN

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 77 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Mabel V.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Bediening vergat de bestelling. Eten was lekker, echter er miste avocado in de salade. We kwamen met the fork echter wisten ze hier niets vanaf en zeiden ze dat dit eigenlijk niet kon?!

 2. Lindsay A.
  • een recensie
  9,5/10

  Met collega's voor het werk ontbeten bij LOT&DAAN. Leuke bediening, vrolijke muziek en erg lekker ontbeten. Echt een aanrader!

 3. Dorien V.
  • 2 recensies
  9,5/10

  We moesten onze reservering last minute wat verlaten maar dit was geen enkel probleem. Vriendelijke bediening, heerlijk eten (ruime porties!) en goede sfeer. Enige minpuntje wat mij betreft is dat frizz frisdranken hebben ipv coca cola, fanta etc. Toch minder lekker! Het IJwit biertje dat ik daarvoor in de plaats had gekozen was echter heerlijk!

 4. Angelique H.
  • een recensie
  7/10

  De bediening vonden we erg vriendelijk, maar wel wat traag. Verder vonden we de prijzen voor met name de puntzak zoete aardappelfriet en voor de koffie te hoog. Jammer ook dat er bij betaald moet worden voor havermelk.

 5. Barbara P.
  • 3 recensies
  8/10

  Alles was goed, maar heb wel een puntje wat ons niet heeft gestoord, maar misschien wel ter verbetering opgenomen kan worden. Als ontbijtje stond dat er ook een plakje bananenbrood geserveerd zou worden, maar wij kregen suikerbrood. Verder was alles prima, bediening, kwaliteit. Ik zou hier zeker nog terugkomen. In ieder geval echt een gezellig tentje om je dag te beginnen!

 6. • een recensie
  6,5/10

  We waren vroeg voor het ontbijt en de bediening had er duidelijk nog geen zin in. Dit terwijl er gereserveerd hadden dus ze wisten dat we zouden komen... eten was lekker, maar we moesten 2 keer vragen naar de sappen. Wel een lekker sapje gekregen. Kortom eten is top, service was niet echt...

 7. Jolanda S.
  • een recensie
  8,5/10

  Wat een toffe hippe tent, een plaatje om te zien! Lekkere robuuste hippe gerechten. Echt een aanrader om eens te relaxen en je te laten verwennen door de toffe bediening. Top!

 8. • een recensie
  10/10

  Wij waren met 9 maar kregen toch allemaal tegelijk ons heerlijke eten. De clubsandwiches waren goed gevuld met verse producten. De wentelteefjes waren verrukkelijk en de ruimte is goed opgezet waardoor iedereen voldoende plek heeft. Wij komen zeker terug.

 9. Claudia W.
  • een recensie
  6,5/10

  Leuke zaak qua uiterlijk met aantrekkelijke menukaart. Bediening was vorige keer niet vlot en nu ook niet altijd. Wij bestelden op aanraden van de ober een smoothie van rood fruit, sinaasappel en kokosmelk. 2e smoothie was van andere samenstelling dan eerste (iets minder lekker). Wentelteefjes zouden gecombineerd zijn met yoghurt en rood fruit en ober gaf aan dat het voldoende was als lunch. Gerecht was echter beperkt, yoghurt ontbrak en ging gecombineerd met 2 schijfjes peer, schijfjes zure appel en 4 blokjes fruit uit blik!! Toen ik hier een opmerking over maakte, zei de ober dat hij het zou navragen. Dat is niet meer gebeurd en het duurde te lang om nog even een koffie toe te bestellen. Jammer, want het zou een zaak met potentie kunnen zijn.

 10. • een recensie
  10/10

  Leuke frisse tent en vers goed eten. Bij de toiletten is de spiegel heel hoog. Ik ben 1.65 cm en moest op mijn tenen staan. Papieren doekjes om de handen af te drogen, zou fijn zijn in plaats van een doek op een kastje onder een plant.

 11. Mylene S.
  • een recensie
  9,5/10

  Lekker geluncht, leuke sfeer. Aanrader!

 12. Marije N.
  • 4 recensies
  8/10

  Fijne lunchplek, ruim opgezet, leuke gerechten. De 'thee' is meer warm water met een smaakje, maar wel lekker. Het eten smaakte ook prima. Portiegrootte wat ons betreft precies goed (vrij veel). Bij binnenkomst niet helemaal duidelijk of je kunt gaan zitten of om een tafeltje moet vragen. Mijn reservering leek niet te zijn doorgekomen, maar daar werd niet moeilijk over gedaan (er was toevallig toch nog plek). Vriendelijke bediening.

 13. Marco V.
  • 11 recensies
  9/10

  Leuk restaurant met heerlijke smaakvolle gerechten en veel vega! + wanneer je vlees of vis zou willen toevoegen, kan dat ook. Aanrader!

 14. Frans T.
  • een recensie
  6,5/10

  Als medewerkster bestek neerlegt, ziet ze dat het mes nog vies is. Ze draait het om zodat wij "het niet zien". Pannenkoeken zijn geen pancakes. Saus te veel van het goede.

 15. Annemiek B.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Leuke tent met een goede ambiance. Personeel wat leuk en vriendelijk. Heel veel lekkere gerechten op de kaart, inclusief vegetarische en vegan opties.

 16. Laura S.
  • een recensie
  9,5/10

  Lot & Daan zit op een leuke plek, heeft een ontspannen sfeer. Ze serveren goed eten met een glimlach. Ik kom er zeker terug.

 17. Nelleke H.
  • een recensie
  10/10

  Erg vriendelijke mensen, heerlijk eten en een geweldige inrichting. Locatie ook gunstig. Zeker een plekje om nog een keer naar toe te gaan.

 18. Ellen H.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten. Super entourage.

 19. Dorothy W.
  • een recensie
  9/10

  Het eten was zeer goed. Het personeel en service uitstekend. De sfeer was ook goed maar ik vond de geluid zeer hinderlijk, de geluid van de gesprekken leek alsof ze geamplifeerd waren waardoor wij elkaar met moeite kon verstaan.

 20. Suzanne P.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Altijd lekker hier. Was erg druk met weinig bediening dus er werd niet echt opgelet of we nog iets wilden drinken. Verder fijne zaak.