Foto - Lounge 8 (Roosendaal), Roosendaal
Foto - Lounge 8 (Roosendaal), Roosendaal
Foto - Lounge 8 (Roosendaal), Roosendaal
Foto - Lounge 8 (Roosendaal), Roosendaal

Lounge 8 (Roosendaal)

7,8/10
Gemiddelde prijs € 25
135 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,8/10
Gebaseerd op 135 recensies
 1. Veronique F.
  • een recensie
  5/10

  Van te voren verwacht dat dit heel erg lekker zou zijn aangezien de site en de menukaart er heel lekker uitzag, maar het viel een beetje tegen. Het was een rustige avond en er liep te veel personeel ook die keken rond van, kan ik niet naar huis ofzo.... en waren niet erg enthousiast wij vonden de vlees porties te groot voor all you can eat, 2 bordjes op en je zit al bijna vol.. de scampi's in een krokant jasjes waren half ongaar en de creme brulee smaakte nergens naar.... ook bij sommige gerechten kan je niet met stokjes eten en moet je zelf maar vragen om bestek... kortom, wij hadden beter verwacht helaas..

 2. Lenneke V.
  • een recensie
  10/10

  Super gegeten met onze kids 11 en 13 een gezellige restaurant en super bediening was top wij komen hier al een aantal jaren altijd super eten en gezellig

 3. Sabrina H.
  • een recensie
  10/10

  Relaxte sfeer, uitstekende service en heerlijk eten! Genoeg variatie qua eten en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Je kan rustig zitten eten zonder te haasten.

 4. Maarten T.
  • een recensie
  6/10

  We werden door het personeel goed geholpen echter werden er enkele fouten gemaakt zoals het verkeerde eten te krijgen en vervolgens werd dit niet meer goed gemaakt. Ook vroegen we om nieuwe kaartjes maar dit moesten we meerdere malen vragen voor we ze kregen. Het eten was helaas smaakloos en de foto’s van de kaart klopten niet met het daadwerkelijke gerecht.

 5. Corné K.
  • een recensie
  9/10

  Vriendelijk personeel, goed eten

 6. Janine C.
  • 2 recensies
  8/10

  Bij binnenkomst was onze reservering nergens te vinden. Dit werd gelukkig opgelost en we kregen meteen een tafel. Ontzettend lang moeten wachten op onze drankjes. Wel 3 mensen aangesproken,uiteindelijk zelf maar naar de bar gelopen. Eten was heel goed!

 7. Petra Z.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten. Erg vriendelijke en snelle bediening. Prachtig en sfeervol ingericht. Alles netjes en schoon. Kortom een echte aanrader om lekker te eten.

 8. Anja A.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Personeel praat te zacht en binnensmonds. Bijna niet te verstaan dus. 2x drankjes besteld en vergeten. Drankjes duurde echt te lang. Vooral met dit warme weer. Als je klaar bent met eten en afgerekend heb. Gaan we altijd nog bij de omgang een bakje koffie drinken. Maar er kwam niemand van het personeel. Dus zijn we maar weg gegaan. Beetje jammer. Dus kan nog veel beter gestuurd worden.

 9. Hans V.
  • 2 recensies
  8/10

  Goed eten, snelle bediening, betaalbaar, minstens 2X per jaar bezoeken.

 10. Indy H.
  • een recensie
  5,5/10

  De service was heel slecht, kwamen pas na half uur om wat te drinken te vragen verder werd er niks uitgelegd over hoe het precies werkte.

 11. Renée G.
  • een recensie
  10/10

  Aardig personeel, snelle service en het eten smaakt goed!

 12. Marjo V.
  • 6 recensies
  8/10

  Het probleem is nog steeds de drank waarop je lang moet wachten en er dan nog om moet vragen en dat ze dan bij de kassa niet weten wat je hebt gedronken, moet toch beter kunnen.

 13. Tim S.
  • een recensie
  9,5/10

  Goed gegeten en voldoende variatie.

 14. Miranda B.
  • een recensie
  7/10

  Hele grote porties en niet erg warm geserveerde diverse gerechten .

 15. Dieuwertje P.
  • een recensie
  6/10

  Bediening was nors, bij het brengen van een verkeerde bestelling werd er gesnauwd dat dit toch echt besteld was door onze tafel.

 16. Bert C.
  • een recensie
  8/10

  Prima gegeten het aantal kaarten te kort en op het einde van de avond lopen er niet zoveel bediening meer zodat je bijna geen kans krijgt om er een te vragen

 17. Loes M.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten vooral de special was heerlijk!

 18. Eline N.
  • 6 recensies
  4/10

  Trage bediening (drankjes duren erg lang), tafel half opgedekt. Crispy roll oud en taai, weinig keuze in sushi's. Geen continuïteit (ene keer wel cassave chips vooraf andere keer niet, andere mensen hadden aanbiedingen op tafel liggen, wij niet.

 19. Pamela v.
  • een recensie
  10/10

  Een super mooie tent met heel lekker eten????????

 20. Bianca L.
  • een recensie
  10/10

  We hadden gereserveerd en daarna pas de recensies gelezen en eerlijk is waar we gingen eigenlijk met lood in onze schoenen hiernaartoe... Maar wat blijkt... ???? HET WAS GEWELDIG. De bediening SUPER, het eten SUPER, vers, snel, wat warm moest zijn was warm en wat koud moest zijn was koud, het assortiment SUPER en ook de drankenbon klopte ????. Een geweldig avondje uit met het hele gezin en zeker voor herhaling vatbaar.... ????.

TheFork aanbiedingen

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Dagelijks: 16:30 - 02:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Raadhuisstraat 70, 4701 PV, Roosendaal, Nederland

Kenmerken

Sushi, Hip, Terras

Services

,

,

Restaurants rond "Lounge 8 (Roosendaal)"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.