Wat
Waar

Luik Vathorst

Gemiddelde prijs € 20
7,7/10
29 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Gemiddelde prijs € 20 Speciaal verzoek

Scores en recensies

7,7/10
Gebaseerd op 29 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :7,6/10
Service :7,9/10
Setting :6,9/10
 1. Peter H.
  • 19 recensies
  7,5/10

  heerlijk gegeten beetje rustig op de vrijdag avond

 2. Ronald O.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Het eten ontstijgt het niveau van een beetje thuis kok absoluut niet.

 3. R v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk huisgemaakte saté gegeten met z'n 4-en! En op woensdagavond kun dit onbeperkt bestellen! Absolute aanrader op ook nog eens een prachtige locatie in ons Vathorst!

 4. Mat B.
  • 1 recensie
  8/10

  Veel aandacht voor de klant en heerlijk eten. De kaart zou iets uitgebreider kunnen, maar voor mij was er voldoende om uit te kiezen!

 5. Janine B.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Beperkte maar lekkere kaart! Alle aandacht voor dieetbeperkingen, goed meegedacht in alternatieven. Leuke sfeer, maar ik hoop voor hen dat ze drukkere avonden hebben. Dat verdienen ze zeker!

 6. Henriette S.
  • 6 recensies
  6/10

  Gezellige locatie. We moesten wel heel lang wachten op ons eten terwijl het niet zo druk was. Beetje teleurstellend. Eten was wel lekker maar niet echt heel bijzonder goed. Kaart is magertjes.

 7. Kees V.
  • 1 recensie
  7/10

  Een buffet met weinig smaak.,variatie.

 8. Reset P.
  • 1 recensie
  2,5/10

  Vanavond waren we met 18 personen en hadden ruim van tevoren gereserveerd. Wij hadden een gezellige avond omdat we met leuke mensen waren ;-). Helaas was er niemand die lekker heeft gegeten. De porties waren klein, vlak van smaak en we hebben ontzettend lang moeten wachten. Er is hier qua Indonesisch helemaal niks te beleven. De nieuwe eigenaar wilde hier eigenlijk een bruine kroeg beginnen en is noodgedwongen een zeer kleine kaart gaan voeren. Noodgedwongen drink je vanzelf wat meer. De rode wijn van € 3,50 per glas was koud en azijnachtig. Jammer want het was wel fijn geweest om een redelijk restaurant in de buurt te hebben. Wij gaan daar nooit meer heen zolang er geen nieuwe eigenaar is. Dat zou op die plek dan de zoveelste uitbater zijn, want niemand redt het hier.

 9. Mark O.
  • 3 recensies
  7/10

  Lekkere hoofdgerechten en vriendelijke bediening. Voorgerecht had beter gekund. Ontvangst had ook beter gekund. De vriendelijkheid van bediening maakte veel goed.

 10. Reinard D.
  • 12 recensies
  8,5/10

  Dit is een heerlijke zaak met oog voor de gast, en het eten wordt a la minute voor jou klaar gemaakt. Er komt vrijwel niets uit warm houd rechauds, de gebakken rijst is lekker op smaak en de saté was heerlijk gekruid op zijn Indonesisch, net als de saté saus. Je kreeg er ook gebakken ui en kroepoek bij. Mijn vrouw genoot van een bord Luik, met kip ketjap en daging smoor, met een ei op z'n Indonesisch. We kregen erbij een glas Merlot uit de Languedoc, die paste er perfect bij. Na de maaltijd nog een heerlijke cappuccino, zodat we met een voldaan gevoel naar huis konden, om snel weer eens terug te komen!

 11. Astrid v.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer.

 12. Emile D.
  • 1 recensie
  8/10

  Lekker indonesisch gegeten. De kaart en keuze mogelijkheden zijn beperkt

 13. Marianne K.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het voelden het niet als een welkom om de parkeerplaats op te rijden En dst we hier konden of mochten eten. Dachten dat jullie dicht waten. Terweil we hadden gereserveerd ?! Erg onduidelijk erg donker We dachten allemaal zijn we wel echt goed? Vriendelijke groet Marianne kos

 14. Han L.
  • 1 recensie
  8/10

  Kom zeker weer

 15. Louise B.
  • 3 recensies
  9/10

  We werden heel leuk ontvangen. Gezellige sfeer en heerlijk authentiek gegeten. Kwamen regelmatig praatje maken. Alleen jammer dat het zitten bij het raam wel koud was.

 16. Irene v.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Eten was heerlijk en voor goede prijs! Onze tips: voorgerechten of soepen toevoegen aan de menukaart en de sfeer van het restaurant nog iets warmer maken. Zeker de moeite waard om er een te gaan eten.

 17. Martijn c.
  • 1 recensie
  10/10

  Super leuk restaurantje. Kleinschalig. Ietwat moeilijk te vinden. Echt heerlijk gegeten en ook nog voor een klein prijsje. Ga zeker terugkomen.

 18. Gitta V.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Mooie locatie midden in Vathorst. Het geheel is echter niet professioneel genoeg. Aardige en welwillende eigenaars,

 19. Frans W.
  • 1 recensie
  9/10

  Mooie combinatie van café/ eetgelegenheid,levendig en toch voldoende rust. De smaak van het eten was verrassend natuurlijk en echt .

 20. Reinier R.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Prima gegeten, goede bediening, aanwinst voor Vathorst. Beperkte kaart maar dat is eigenlijk best handig. Die moeten we houden!

Meer informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag open van 16:00 - 1:00 uur

Keuken open van 18:00-21:00 uur

2e zondag van de maand uitgebreid Indische rijsttafel

Routebeschrijving naar het restaurant

Darthuizerberg 71, 3825 BL, Amersfoort, Nederland

Routebeschrijving

Eigen parkeerplaats

Over het restaurant

Over het restaurant Luik Vathorst

Op de lunchkaart staan eenvoudige lunchgerechten als tosti's, uitsmijters en kroket met brood. De authentieke Indische sateh staat uiteraard ook op de lunchkaart. Het diner is gebaseerd op de Indische keuken, de kok bereidt de gerechten zoals zij deze vroeger thuis van haar ouders kreeg. Elke week wisselen de gerechten zodat er voldoende variatie in het menu is. Elke week is er ook een Bordje van de week tegen een aantrekkelijke prijs. Voor de liefhebbers van de Indische keuken is er het Bordje LUIK met alle gerechten van het menu.

Services

, ,

, , , Open op zondag, , Wi-Fi

Restaurants rond "Luik Vathorst"

Julie's Indonesian Fusion

€ 28 (gemiddelde prijs)

(0 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (771 recensies)

-50%Accepteer Yums

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (130 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (76 recensies)

€ 38 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (171 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:7.9 (13 recensies)

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:9 (203 recensies)

€ 42 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (213 recensies)

-50%

€ 34 (gemiddelde prijs)

Score:8.1 (67 recensies)

Insider

De Aubergerie

€ 45 (gemiddelde prijs)

Score:9.1 (210 recensies)

InsiderInsider

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd