Terug

Recensies MaMa Kelly

8,3/10
Zeer goed
Gebaseerd op 253 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Nathalie D.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, mooi kader en ongelooflijk vriendelijke bediening! Top!! ......................................................

 2. H. O.
  • 24 recensies
  7/10

  Wij hebben lobster gegratineerd bestel. Het valt tegen. In het begin is ok later de smaak van de kaas overheerst. Wij moeten de gegratineerde kaas verwijderen anders voelt je de lobster smaak niet meer. Het wordt te machtig. Het is niet zoals een echte Thermidor kreeft. Prijs kwaliteit te duur.

 3. Gerrie S.
  • 4 recensies
  10/10

  Prima eten in een schitterende ambiance

 4. Sander W.
  • een recensie
  8/10

  Heerlijk eten in een warme en industrial omgeving. Aanwinst voor Den Haag.

 5. Rolf V.
  • 21 recensies
  9/10

  Heerlijk op terras gezeten tijdens de mooiste februaridag in historie. Heerlijke opwindende drukte en genieten. Dit keer alleen een ceasar salad, uitstekend. Logistiek ondanks onverwachte topdrukte alleszins efficient.

 6. Elise A.
  • 9 recensies
  10/10

  Prima restaurant. Onwijs gezellig en prima service.

 7. Marc G.
  • 12 recensies
  8,5/10

  Heerlijke aperitief aan de bar met leuke enthousiaste en kundige bediening. Toffe loungy disco van de DJ. Daarna perfecte kip en kreeft gegeten, al duurde het eerste contact met de bediening aan tafel wat lang door grote drukte. Top avond !!! Wel redelijk hoog aan de prijs

 8. Jan J.
  • een recensie
  9/10

  Iets te duur voor wat je krijgt

 9. Jolanda s.
  • 2 recensies
  9/10

  Zeer attente bediening. Imdat wij vrij vroeg waren voor de lunch en de keuken nog moest opstarten duurde het wat langer voordat de starters kwamen. Wij hadden hier niets van gemerkt en ook niets gezegd, maar bij het brengen vd rekening werd ons verteld dat de koffie van het huis was vanwege de wachttijd. Helemaal top

 10. Loes S.
  • een recensie
  10/10

  Valentijnsdag 2019.....Als verrassing meegenomen om hier te gaan eten. Bij binnenkomst valt de geweldige sfeer als een warme deken om je heen. Het eten is heerlijk en de mensen die er werken zijn allemaal meer dan top. Dit is een echte belevenis! Hier ben ik ten huwelijk gevraagd......zo bijzonder, ik had mij geen betere plek voor kunnen stellen om gevraagd te worden. Een super geweldige top avond gehad met grote complimenten aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!!! Stuk voor stuk toppers bij Mama Kelly!!!!

 11. Shandy D.
  • 8 recensies
  10/10

  Zoals altijd weer heerlijk gegeten en gedronken. Dit keer met Valentijn een Valentijns menu. Bovendien uitermate leuk bediend door Gijs, welke ons een extra leuke avond heeft bezorgt.

 12. Ellen B.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijk

 13. Nel V.
  • 8 recensies
  10/10

  Wat een gezellig trendy restaurant.het eten is fantastisch,het personeel uiterst vriendelijk je bent echt een avondje uit.wij hebben genoten en komen zeker snel terug.

 14. Charlotte S.
  • 6 recensies
  10/10

  Het was weer SUPER gezellig!

 15. Pieter B.
  • 11 recensies
  5,5/10

  Gegeten met vrienden, totaal 5 personen. Bij binnenkomst wilden wij eigenlijk al weer weg gaan vanwege de verschrikkelijke muziek die keihard aanstond. Men verzekerde ons, dat het in de zaal minder zou zijn, maar het niveau van de dreunende beat was erg storend, althans voor ons. Het kan zijn dat jongeren dit leuk vinden, maar wij vonden het niets. Vervolgens waren de porties zeer klein niet in verhouding met de prijs. De enige die tevreden was, had kip gekozen. De rest was zeer ontevreden met het geheel. voor ons geen vervolg.

 16. Marcusreinhart
  • 10 recensies
  9,5/10

  De kip van Mama Kelly is vermaard. We wilden 'm ook eens proeven en zijn niet teleurgesteld. Prachtige lokatie in het oude havengebied op de Binkhorst. Wel erg druk, en geen fijne akoestiek. Voor een goed gesprek moet je hier niet zijn. Ontvangst was prima, bediening ook.

 17. Kelly25021988
  • 41 recensies
  8,5/10

  Hier met een vriend ons diner gehad. Erg aparte locatie, maar sfeervol en leuke entourage. Vriendelijk personeel en goede service! Het brood vooraf erg smaakvol en leuk idee met de boter, gepofte knoflook en zout apart. Mijn vriend nam de paddestoelen risotto die niet onaardig was, maar wel echt veelste zout. Mijn pittige halve kip, frietjes en broccolie waren voortreffelijk en goed op temperatuur! Als nagerecht de blondie. Ook een aanrader! Daarintegen was de koffie al koud en smaakloos. Al met al een erg leuke ervaring en voor herhaling vatbaar!

 18. Godelieve B.
  • een recensie
  5,5/10

  Bij vroege aankomst en reservering werden wij toch eerst in de wachtruimte geplaatst. Nagenoeg alle tafels zijn dan nog leeg. De halve kreeft (kreeftje) smaakt tot mijn verbijstering naar rook! Waarom de brander erop gezet? De kip: bremzout. Voor 3/4 flesje water betaal je hier 6.50 euro! Er verschijnen minimaal 4 verschillende mensen van de bediening aan onze tafel, de laatste zonder schort maar gekleed in een legershirt waardoor wij in eerste instantie dachten dat de buurman aan onze tafel verscheen. De muziek staat keihard waardoor een gesprek voeren met tafelgenoten lastig is. Op de rekening staat het flesje water per abuis twee keer genoteerd. Na afloop is het bij de garderobe chaos, we duiken zelf maar tussen de rekken om onze jassen op te zoeken. Er is niemand die meer groet.

 19. Charlotte S.
  • 6 recensies
  10/10

  Geweldig te eten gekregen. Altijd goed op smaak Hele lieve en leuke personeel!

 20. Colinda j.
  • 3 recensies
  10/10

  Erg leuk en mooi en aangekleed restaurant. Superaardig personeel maar wel aan de dure kant.