Terug

Recensies Meat and Bubbles

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 15 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Mft1 D.
  • 5 recensies
  10/10

  Wat een heerlijke biefstuk... Zoals het hoort. Mooie zaak. Mooie plek. Top avond.

 2. Babs K.
  • 4 recensies
  8/10

  De inrichting van het restaurant is verzorgd. Wij hadden vooraf een plank met gemixte antipasti. Dat was prima; geen bijzondere dingen, maar wel een behoorlijke hoeveelheid van alles wat. Het hoofdgerecht ribeye viel wat tegen, want het was een beetje taai. De aubergine daarentegen was erg smaakvol. De bubbels en de wijnen waren erg lekker. Fijne verrassing was ook het glaasje frangelico die we van het huis kregen. De bediening was vriendelijk en attent. Al met al een prima avond!

 3. Wea S.
  • 19 recensies
  7/10

  Bij het reserveren gevraagd om, als het weer het toe liet, een tafeltje aan de Oude Gracht. Dag van te voren een enthousiast mailtje terug ontvangen dat het ernaar uit zag dat het weer goed genoeg zou zijn en dat ze hun best gingen doen. We hadden nog niet in de gaten dat de Canal Pride zou zijn, maar desondanks waren er genoeg tafeltjes over. De sfeer was wat onwennig, niet zo goed op elkaar ingespeeld team en veel improvisatie. Ons grachtenplankje en de vleesproeverij waren goed, het vlees was erg lekker. Na een kopje koffie als dessert vertrokken.

 4. Rebecca S.
  • 3 recensies
  8/10

  Prima gegeten, het vlees voldeed aan mijn verwachting en ook het nagerecht smaakte heerlijk. Hoop dat het een blijvertje is, kom zeker nog een keer terug. De concurrentie in Utrecht is zo groot wat betreft restaurants, dat soms ook goede nieuwkomers het niet altijd redden.

 5. Sebastiaan v.
  • een recensie
  8/10

  Met vriendengroep prima gegeten

 6. Arjan V.
  • een recensie
  9/10

  Tipten.

 7. Vera R.
  • een recensie
  7/10

  Goed eten voor een goede prijs. De inrichting is prachtig en de medewerkers doen hun best om je goed te helpen. Ze zijn pas net open en dat merk je wel aan de kennis van de medewerkers. Ze kennen de dranken die ze schenken niet voldoende, maar dat komt vanzelf. Al met al een restaurant waar ik zeker vaker ga komen!