Suggestie van de chef - Meatcave Den Haag, Den Haag
Restaurant - Meatcave Den Haag, Den Haag
Restaurant - Meatcave Den Haag, Den Haag
Ingang - Meatcave Den Haag, Den Haag
Suggestie van de chef - Meatcave Den Haag, Den Haag
Suggestie van de chef - Meatcave Den Haag, Den Haag
Restaurant - Meatcave Den Haag, Den Haag

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Robert Lobensteijn

Gemiddelde prijs € 38 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 91 recensies
 1. Sasja P.
  • 7 recensies
  8/10

  Prettige sfeer en leuke ontvangst. Vlees was overheerlijk. Erg weinig groente en een halve aardappel. Had wel wat friet gelust. Veel geld voor te weinig. De uitleg bij de gerechten ging te snel en was bijna onverstaanbaar.

 2. Monique T.
  • 4 recensies
  10/10

  Hele leuke locatie met niet alleen geweldig eten, ook de cocktails die op maat worden gemaakt zijn geweldig!! Kom er graag terug.

 3. Mark L.
  • een recensie
  9/10

  Prima vlees en bediening. Geen patat en sausen aanwezig en dat komt wat mij betreft de smaak alleen maar ten goede

 4. Jeffrey T.
  • een recensie
  10/10

  Een uitmuntende service van de werknemers. Ze zijn erg vriendelijk, je krijgt een duidelijke uitleg over de gerechten & je ziet de passie voor het vak in hun handelen en gezichtsuitdrukkingen. Briljant concept, alle gerechten en drankjes op basis waar jij persoonlijk van houdt. Fijne huiselijke en warme sfeer door de verlichting en het hout. Open keuken ook erg fijn, straalt zelfverzekerdheid uit. Een geweldige ervaring, wij raden het een ieder aan om hier te dineren!

 5. S. V.
  • een recensie
  8/10

  Goed gegeten, fijne sfeer, leuke bierkaart. Bijgerechten/groente zou iets meer aandacht aan besteed kunnen worden. Flexibele keuken houd rekening met persoonlijke wensen.

 6. Dirk d.
  • een recensie
  8/10

  Goede ontvangst-Goede formule- Mooi interieur- Aangepaste bieren bij de gerechten -Een aanrader-Top

 7. Lex V.
  • een recensie
  10/10

  Echt fantastisch eten! Alles is topkwaliteit en met aandacht bereid. Elk gerecht wordt uitgelegd aan tafel en je kan je laten verassen door de bar die een bijpassende cocktail maakt! Ook een prima plek om je cocktail te drinken!

 8. Carolijn H.
  • 28 recensies
  8/10

  Leuk concept om niks te hoeven kiezen qua menu, maakt het uit handen geven van bijpassende wijnen ook logisch. Vind de keuze voor grain fed 'bijzonder' voor een meatlovers place, koeien zijn niet ontworpen voor het verteren van granen namelijk... Voor planet proof keuzes moet je hier niet zijn (groene asperges moeten van ver worden ingevlogen nu) maar voor lekker, veel en smakelijk vlees in een stoere ambiance des te meer!

 9. Pjotr V.
  • een recensie
  7/10

  Wij hadden er echt meer van verwacht. Het eten was prima. Goed bereid en smaakvol en vers. We misten alleen sfeer en authenticiteit. De Meatcave. Misschien had ik verwacht in een BBQ hemel te komen met topchefs en gepassioneerde BBQ Helden. Helaas was dat niet zo. Ik miste echtheid. Het was gewoon niet wat ik dacht. Kan aan mezelf liggen

 10. • 2 recensies
  9/10

  Goede vibe en lekker gegeten. Mooi concept en erg genoten. Personeel vriendelijk. Zeker een aanrader! Meedere green eggs en heerlijke cocktails om mee af te sluiten.

 11. Johan J.
  • 4 recensies
  10/10

  Gastvrij en enthousiast personeel. Bijzondere keuken op kwaliteit gericht in plaats van hoeveelheden en ‘trucjes’. Hier kan je door het wisselende chef’s menu eenvoudig terugkomen en dat gaan wij nog regelmatig doen.

 12. Dirk v.
  • 6 recensies
  9/10

  Heerlijk restaurant, het eten is fantastisch en de persoonlijke uitleg van de gerechten leuk en uitgebreid. Toen wij er waren was het rustig, maar ik snap niet waarom. Ik kan de Meat Cave aan iedereen aan raden die lekker en bijzonder uit eten wil

 13. Marc v.
  • 12 recensies
  6,5/10

  Een (fixed) menu, wel voorkeuren qua eten doorgeven mogelijk. Vlees uit green egg bqq met saus en een beetje groente. Voor de echte vleeseter perfecte tent, maar voor diner ervaring (voor ons) niet geslaagd.

 14. Rob V.
  • 2 recensies
  6/10

  Vorige keer was het een feestje dat hebben we nu een beetje gemist vlees soorten waren eentonig Vorige keer was het een smaak sensatie nu niet

 15. Henri d.
  • 3 recensies
  10/10

  Ik heb samen met mijn zwager goed gegeten, de kwaliteit is prima. De gerechten kwamen wel sneller op tafel dan bij de vestiging in Rotterdam. Het personeel was heel vriendelijk en kwamen heel kundig over bij het uitleggen van de herkomst en van welk dier het kwam. We hebben het heel fijn gevonden en zullen zeker weer gaan afspreken bij Meatcave. H. de Graaf H.de Graaf.

 16. Thomas K.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, top ervaring. Zeker met het wijn arrangement erbij. De chef heeft een perfect menu samengesteld wat steeds wisselt. Ik ga zeker nog eens terug

 17. Henk M.
  • een recensie
  4,5/10

  Ik had hoge verwachtingen omdat ikzelf als hobby kamado BBQ’er zelf ook regelmatig lekker vlees bereid en benieuwd was naar de kwaliteit van professionals. De ambiance is geweldig dus de verwachtingen werden nog hoger bij binnenkomst. Wij kregen als tussengerecht een kalfsmuis. Verbaasd was ik dat dit stukje vlees zo taai was dat het moeite koste om te snijden en te kauwen. De hoop was gericht op het hoofdgerecht. Daar kregen we een entrecote waarvan de verhouding 1/3 vet en 2/3e vlees was. Ik snap dat vet bij goed vlees een invloed op smaak heeft maar dit sloeg nergens op. Je komt bij MeatCave voor de vlees ervaring. Niet om vet of taai vlees te eten. De prijs kwaliteit verhouding was voor ons dus bar slecht en ik kom niet meer terug. Gauw weer lekker spul op mijn eigen Kamado bereiden!

 18. Kirsten B.
  • 14 recensies
  10/10

  We werden gastvrij ontvangen met een heerlijke amuse. Hierna werd het concept van The Meatcave uitgelegd. We kozen voor n vijfgangendiner en ik had een wijnarrangement. De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk!! En de wijnen pasten er perfect bij. De toelichting bij de gerechten en wijnen was ook goed. Zeker een aanrader!

 19. Bram N.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Mooie producten, super entrecote. Je kan kiezen voor een extra tussengang en dan bijv. het dessert laten schieten. Dan betaal je nog steeds 37,50. De prijs is prima gezien de kwaliteit. Hier komen we zeker terug.

 20. Astrid D.
  • 3 recensies
  9/10

  Leuk concept. Heerlijk vlees je proeft de BBQ heel duidelijk. Leuk dat ze ook een beer pairing hebben

Praktische informatie

Openingstijden

Dagelijks vanaf 17:00 tot 23:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Prinsestraat 5a, 2513 CA, Den Haag, Nederland

Openbaar vervoer

Tramhalte Grote Markt

Routebeschrijving

Torengarage (Q-Park)

Den Haag Centrum

Over het restaurant

Culinair verantwoord vlees eten, chef's menu only.

Naar de Meatcave ga je om te dineren. Een avond uit om ontspannen te genieten van bijzondere gerechten. Laat je verrassen. Er is geen menukaart. Enkel zeer kundige vakmensen die met verantwoorde, lekkere en gezonde producten een culinaire avond verzorgen.

Kenmerken

INSIDER

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , Open op zondag, Toegankelijk voor rolstoelen, Wijnkelder

Restaurants rond "Meatcave Den Haag"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.