Gin&Tonic - Mediamatic ETEN, Amsterdam
Restaurant met uitzicht op Nemo en kunstwerk Hard Water - Mediamatic ETEN, Amsterdam
Mediamatic Test Bier - Mediamatic ETEN, Amsterdam
Pizza op maandag en dinsdag - Mediamatic ETEN, Amsterdam
Mediamatic - Mediamatic ETEN, Amsterdam
Restaurant - Mediamatic ETEN, Amsterdam
Gin&Tonic - Mediamatic ETEN, Amsterdam
Restaurant met uitzicht op Nemo en kunstwerk Hard Water - Mediamatic ETEN, Amsterdam

Mediamatic ETEN

8,1/10
Gemiddelde prijs € 29
115 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 29 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 115 recensies
 1. M.C.C B.
  • 16 recensies
  8,5/10

  Prachtige plek aan het water met vriendelijke bediening. Menu gegeten. Voorgerecht van tomaat was heerlijk. Tempura was top. Sushi was matig. Misschien fijn als je uitleg geeft hoe te combineren. Nagerecht van kokosboom was heerlijk.

 2. Marrigje P.
  • een recensie
  9,5/10

  Een oase van rust en creativiteit naast het exploderende Hannah's Boom en met uitzicht op zwemmers en bootjes. Complimenten aan de koks en de bediening, die bij 36 graden zorgvuldig samengestelde gerechtjes op tafel toverden. Met name de tempura waren heerlijk.

 3. • een recensie
  9/10

  Fantastische plek, heerlijk eten, lieve mensen in de bediening! Vooral het voorgerecht, brood met heerlijke humus was fantastisch. Een plek om zeker weer een keer terug te komen.

 4. Kelly H.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Superleuke setting, eten met een verrassende twist. Tof dat ze samenwerken met brouwerij Oedipus. Gevolg is dat de bier- en wijnkaart groter is dan de menukaart. Maar het eten op de kaart is erg lekker. Vriendelijke bediening die af en toe vergat om te vertellen wat we voorgeschoteld kregen.

 5. Jeroen J.
  • 7 recensies
  6/10

  OK. We komen niet terug, denk ik. Beperkte pizzakaart. Geen voorgerechten. Heel aardige, doch vergeetachtige bediening.

 6. Luuk S.
  • 4 recensies
  9/10

  Heel leuk personeel, originele gerechten, prachtig uitzicht, hipstersfeer met simpel meubilair en veel groen, lijkt ook ideaal voor groepen bij lekker weer

 7. Sofie Van Der M.
  • een recensie
  8/10

  Erg smaakvolle en originele gerechten. Veelal vegetarish. Fijne lichte setting met eern rauw randje met mooi zicht over het water. Leuk om alleen, met vrienden, familie of met je partner te eten. Vriendelijke bediening.

 8. Brian S.
  • een recensie
  9,5/10

  Belachelijk goed restaurant. Mooie sfeer, super uitzicht, epische gerechten. Ik ben er eigenlijk een beetje stil van. De recensie moet echter minstens honderd tekens bevatten dus ik benadruk nog even hoe ge-wel-dig de Pizza Verde was die afgelopen zondag uit de oven kwam daaro. 100 punten

 9. edith F.
  • een recensie
  10/10

  De beste meest verrassende pizza ever op een geweldige plek in Amsterdam en dan ook nog es heerlijk rustig buiten het stadse rumoer.

 10. Eric M.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Bijzonder restaurant. Het eten was verrassend lekker.

 11. T. Q.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Bijzonder eten tegen een nette prijs. Wel soms wat lang wachten op de bediening die in een uiteinde van het restaurant staat.

 12. Francine S.
  • 2 recensies
  10/10

  Het eten was niet alleen heel lekker maar het werd ook schitterend en heel origineel opgediend. We hebben zelden zo lekker, mooi en gezellig gegeten!

 13. Jodien v.
  • 6 recensies
  8/10

  Heerlijke pizza’s! Maar ik had bij reserveren niet gezien dat er zondag geen andere gerechten waren. En t is met oudere vrienden (80+) eigenlijk te koud om in de winter hier te eten. We komen beslist zomers terug.

 14. Afke M.
  • een recensie
  9,5/10

  het tochtte wel behoorlijk als je bij de voordeur zat. Nu stormde het ook, dus dat maakte het wel enigzins begrijpelijk. maar leuk aan de waterkant van de kas zitten, heeft wel z´n prijs

 15. Rob H.
  • 2 recensies
  8/10

  Lokatie met een prachtig uitzicht over het water met Nemo en de contouren van de Amsterdam centrum op de achtergrond. Lekkere en originele vegetarische gerechten en de prijs kwaliteitsverhouding is ok. Wel is enige toelichting op de menukaart nodig als je, zoals wij, er voor de eerste keer bent. Hoe groot zijn de porties en is het warm of koud? Naarmate er meer gasten komen wordt het wel wat rumoeriger omdat de akoestiek - je zit in een prachtige grote kas van steen, metaal en glas - er hard is. We komen terug op een pizzadag om ook die te proberen.

 16. Hilde O.
  • 7 recensies
  6,5/10

  Leuke originele tent met mooie idealen. Wij wisten alleen niet dat je op zon/ma/di alleen pizza kon eten! En hadden ook niet begrepen dat het selfservice was haha. Denk in de zomer een geweldige plek! Nu een beetje koud... Service en kwaliteit waren aardig.

 17. Franka K.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Verrrukkelijke pizza's een top kok en vriendelijke bediening. We hebben met de viering van de 25 jarige verjaardag van onze veganistische zoon ontzettend genoten en wat kan veganistische pizza overheerlijk zijn.

 18. Danielle K.
  • 4 recensies
  8/10

  Leuke tent en lekker eten! Het was wel koud doordat de kas niet goed is afgesloten, het waait tussen alle kieren door. Hierdoor gaat ook veel warmte verloren van de energieslurpende gasbranders.

 19. Diemer d.
  • 3 recensies
  9/10

  Een zeer positieve kennismaking met de veganistische keuken en de sfeer daaromheen!

 20. Koen Van Haaften v.
  • een recensie
  9/10

  Top Vegan gerechten! fijne sfeer! uniek uitzicht! Heerlijk gegeten en gedronken. Ook de desserts zijn top! Leuke fris personeel.

Praktische informatie

Openingstijden

Bar

Maandag t/m woensdag 09:00 - 22:00 uur

Donderdag en vrijdag 09:00 - 24:00 uur

Zaterdag 11:00 - 24:00 uur

Zondag 11:00 - 22:00 uur

Restaurant

Dagelijks 16:00 - 21:30 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Dijksgracht 6, 1019 BS, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

provincie Noord-Holland, , Oostelijk havengebied

Over het restaurant

Kunst, design en samenleving ontmoeten elkaar in Mediamatic Biotoop in Amsterdam. Dit is een culturele instelling die graag experimenteert met nieuwe materialen en processen. In het opvallende complex in het hartje van Amsterdam, kun je een ruimte huren voor workshops, vergaderingen of andere bijeenkomsten. Er is van alles mogelijk. Je kunt hier ook heerlijk eten in het restaurant Mediamatic Eten, met als decor het prachtige uitzicht over het water. Je vindt hier ook bijzondere kunstinstallaties, zoals de lemen houtoven. Wat een belevenis.

Op zondag, maandag en dinsdag serveren ze pizza's uit de lemen houtoven, de rest van de week hebben ze een mooi samengesteld menu met keuze uit verschillende vegan gerechten.

Services

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Wi-Fi

Restaurants rond "Mediamatic ETEN"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.