Suggestie van de chef - Meneer Chocola, Den Haag
Restaurant - Meneer Chocola, Den Haag
Restaurant - Meneer Chocola, Den Haag
Suggestie van de chef - Meneer Chocola, Den Haag
Suggestie van de chef - Meneer Chocola, Den Haag
Suggestie van de chef - Meneer Chocola, Den Haag
Suggestie van de chef - Meneer Chocola, Den Haag
Suggestie van de chef - Meneer Chocola, Den Haag
Restaurant - Meneer Chocola, Den Haag

Meneer Chocola

8,7/10
Gemiddelde prijs € 10
20 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Sammy

Gemiddelde prijs € 10 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 20 recensies
 1. Norma J.
  • 18 recensies
  7,5/10

  Fijne bediening, koffie heerlijk en leuke tent.

 2. Rob V.
  • 5 recensies
  10/10

  Mijn vaste koffie stop.Mis de oude eigenaar Boris wel maar de kwaliteit is hetzelfde gebleven. Ongedwongen sfeer met aardig personeel, prima espresso en overheerlijke taarten en lunch gerechten.

 3. Kim J.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gebruncht vlakbij het strand en de zee!! Goede verse croissants en lekkere yoghurt met vers fruit????????. Aardige geholpen.

 4. Monicavanderheijden
  • 12 recensies
  9,5/10

  Overheerlijke taarten worden hier achterin de zaak gebakken en vers in de toonbank gezet. De ambiance is alternatief. Als je een nette, keurige koffiezaak zoekt, dan moet je hier niet zijn. Als je een relaxte plek zoekt waar surfers en backpackers elkaar treffen, dan zit je hier goed!

 5. Bigvin
  • 2 recensies
  10/10

  Vandaag heerlijk de lunch genuttigd. Lekker eten, mooie zaak met lekker sfeertje en vriendelijke bediening. De koffie is ook nog eens erg smakelijk! Hier kom ik graag nog eens terug.

 6. Edsilia
  • 12 recensies
  9,5/10

  Het waren een hele lekkere taartjes, maar zeker niet goedkoop. De koiife was goed. De bediening erg vriendelijk. De sfeer trendy, beetje surfboardsfeertje, moeders met bakfietsen. Ontspannen sfeertje dus..

 7. judith v.
  • 66 recensies
  7,25/10

  Hier samen met mijn dochter geluncht. Allebei een cajun chicken genomen met bruin brood. Was 1 dik gesneden boterham met erg veel beleg en dikke chips ernaast. Was lekker maar niet super, zeker gelet op de prijs. De cappuccino was erg lekker en valt juist weer mee in prijs. Gezellige ruimte, ook een terras buiten. Bediening was wat warrig maar heel erg vriendelijk. Het is hier altijd erg druk.

 8. Fostar103
  • 16 recensies
  9/10

  De heerlijkste coffee zaak van Scheveningen. Het is er gezellig druk en surf- achtig ingericht. Ondanks dat zit er een gemengd publiek wat voornamelijk lokaal lijkt. Naast goede coffee hebben ze ook heerlijke taarten, croissants en een echte luchtige franse pain au chocolat!!!

 9. Pineapple
  • 8 recensies
  7/10

  Leuk klein tentje in Scheveningen, we hadden er wat stukjes over gelezen en wilden graag zelf ervaren hoe het is bij Meneer Chocola. Bij binnenkomst liep de bediening langs ons maar zei ons geen gedag erg jammer. Vervolgens duurde het best even voor we werden geholpen, de bediening leek geen overzicht te hebben. Het eten was prima, ik had mijn koffie al even op maar er werd niet gevraagd of we nog iets wilden drinken, wederom duurde het lang voor er iemand bij ons kwam dus we zijn ergens anders nog maar een drankje na t eten gaan doen. Het is een leuk tentje, met prima eten, alleen zeker met zo'n klein tentje zou het leuk zijn als de bediening wat persoonlijker zou zijn en wat alerter zou zijn.

 10. - -.
  • 3 recensies
  6,25/10

  Viel tegen. Natafelen mag blijkbaar niet. Je krijgt de rekening al voordat je erom vraagt. ....stonden er ook nog te veel consumpties op.

 11. MariaDuyvenstein
  • 24 recensies
  7,25/10

  Gezellig tentje in een gezellige scheveningse winkelstraat met wel te vermelden heerlijke koffie. Broodjes zijn goed belegd maar jammer dat de broodjes niet zo vers smaken. Leuk plaatselijk en aardig personeel

 12. madelievvv
  • 4 recensies
  9,25/10

  Leuke, ontspannen sfeer. Ook fijn dat m'n hond gewoon mee mag, wel zo makkelijk als je van of naar het strand onderweg bent. Ik neem meestal de dagsoep en krijg dan echt een grote kom vol, dus beslist waar voor je geld.

 13. - -.
  • 55 recensies
  7,75/10

  Mooie kleine zak in de Keizerstraat in Scheveningen; je zit op de terras, geniet van een heerlijke koffie en ziet het leven vorbij bruisen. De dames zijn heel aardig en attent en de tart is zelfgemaakt, dat smaak je. Een aanrader, alleen jammer dat zij zo vroeg dicht gaan.

 14. Arn W.
  • een recensie
  9,5/10

  Lekkerste bakkie van scheveningen. Super gezellige ongedwongen sfeer. Van surfersboards tot kinderwagens je komt hier van alles tegen. En vergeet niet de lemon cheesecake te proberen.

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m Zondag: 08:00 tot 17:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Keizerstraat 124, 2584 BM, Den Haag, Nederland

Openbaar vervoer

Bus 23, Tram 11

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

Scheveningen

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 30 personen)

Af te huren, , , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Meneer Chocola"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.