Restaurant - Millers, Den Haag
Restaurant - Millers, Den Haag
Restaurant - Millers, Den Haag
Restaurant - Millers, Den Haag
Restaurant - Millers, Den Haag

Millers

8,1/10
Gemiddelde prijs € 52
79 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 52 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 79 recensies
 1. • een recensie
  8/10

  Reservering ging goed en gelijk een bevestiging ontvangen. Daarnaast een herinnering op de dag zelf. Een a la carte menu kon niet aangepast worden vond ik een min puntje. Dus maar een andere keuze.

 2. Benny D.
  • een recensie
  9/10

  Gezellige mooi ingerichte zaak, zeer uitgebreide wijnkaart, beperkte maar zeer verzorgde munukaart... lekker gegeten en vriendelijk personeel.

 3. • een recensie
  3,5/10

  Ik had een reservering geplaatst voor het afscheid van een collega voor 14 personen en niemand wist hiervan. Het valt mij op dat er constant iets fout gaat.

 4. Marcel V.
  • een recensie
  6,5/10

  Zowel bij de reservering als bij aankomst is nadrukkelijk verzocht om een snelle servering van voldoende hapjes en drankjes. Dit is niet gebeurd. We hebben 45 minuten moeten wachten tot de eerste hapjes op tafel stonden en ook daarna was de service traag en niet adequaat.

 5. Rita S.
  • 11 recensies
  2/10

  The fork code didnt work

 6. Debby v.
  • 2 recensies
  9/10

  Vriendelijk personeel, leuke locatie en een subtiel muziekje op de achtergrond. Gerechten en de wijnen waren mooidoenerij elkaar afgestemd.

 7. Thomas K.
  • 3 recensies
  8,5/10

  De cocktails hadden iets beter gekund. De alcohol was heel weinig voor een cocktail en er was geen cocktailshaker gebruikt, dus boven in het glas nul alcohol terwijl beneden al de alcohol was (weinig).

 8. M.H. v.
  • een recensie
  6/10

  Voorgerechten erg lekker, maar de hamburger was een broodje, met een schijf tomaat en een zwart ogend broodje. De dorade als hele vis qua smaak heerlijk maar vol fijne graatjes die door de verlichting niet te zien waren maar des te meer te voelen. Geen succes. En de tournados was ook niet het beste stukje vlees. Helaas dit keer geen goede ervaringen met het eten, maar gelukkig wel met de leuke bediening die ons heel leuk en goed heeft geholpen.

 9. Brian K.
  • een recensie
  7,5/10

  Altijd sfeervol en lekker eten bij Millers, het enige is dat onze tweede ronde bestelde drankjes vergeten waren. Deze hebben we gerust weer besteld, een vriendelijke bediening en heerlijk eten.

 10. Giulia m.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijke avond gehad.

 11. Jan d.
  • een recensie
  8/10

  's morgens een tafel besproken en kreeg al snel bevestiging. Goede broodjes, goed en smaakvol belegd. Gezellige bediening en inrichting

 12. • een recensie
  7,5/10

  Ondanks dat bij reserveren aangegeven was dat het een zakelijke lunch betrof en we geen hele lange zitting konden houden, moesten we lang wachten voor personeel beschikbaar was om de bestelling op te nemen. Het eten was er daarna redelijk tijdig. Een collega nam de thaise soep, welke zo zuur was dat ze deze niet kon eten. De bediening regelde snel en kostenloos een andere maaltijd voor haar dus dat was erg netjes

 13. André S.
  • een recensie
  9,5/10

  Super vriendelijk personeel. En lekker brood goed belegd

 14. Kirsten D.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, gezellige sfeer en goede service. Vooral de samenstelling van de gerechten viel goed in de smaak. Leuke onverwachte combinaties.

 15. Rita P.
  • een recensie
  8,5/10

  Heerlijke wijn bij goed eten, ontspannen en zeer gezellige sfeer. Naarmate het later werd ging het volume van de muziek omhoog, waardoor we elkaar slechter gingen verstaan. Wel begrijpelijk misschien voor op een zaterdagavond, maar daar hadden wij zelf niet zo goed bij stilgestaan.

 16. Sharona R.
  • 5 recensies
  5,5/10

  Brood was te hard van de uitsmeiter. En het leek alsof het personeel je niet wou helpen. Ze liepen langs, maar keken je niet aan en er was ook totaal ook geen oogcontact. Je moet bij wijze van geluk hebben om te bestellen en te betalen bij iemand

 17. Simone B.
  • een recensie
  9/10

  We hadden een verjaardagsfeestje met taart als verrasing. Het personeel en de manager hebben ons heel netjes geholpen. Ook de bediening was top! Dit was een geslaagde avond, aanrader! Bedankt!

 18. Valerie S.
  • een recensie
  5,5/10

  Fijn en gezellig restaurant! Op 1 mannelijke ober na waren alle personeelsleden vriendelijk, maar was het moeilijk om hun aandacht te trekken om iets te bestellen. Meer oog voor de klanten en minder oog voor elkaar is dus zeker een aanrader. Verder was het eten erg lekker, maar koud toen het op de tafel terecht kwam. Spijtig dat het bij mijn gerecht niet mogelijk was om de zoete aardappel door frietjes te vervangen. Hierdoor moest ik maar liefst 4 euro bijbetalen en werd er eten verspild!

 19. Stanley P.
  • 9 recensies
  10/10

  Vriendelijk en gastvrij personeel. Herentoilet kan wel opknapbeurt gebruiken, oogt niet fris. Eten en ambiance uitstekend. Gezellige zitjes, ronde bankjes.

 20. Lukas K.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Top Dinner

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

- Lunch 11:00 - 16:00

- Diner 17:00 - 22:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Plein 10a, 2511 CR, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

provincie Zuid-Holland, Den Haag Centrum,

Over het restaurant

Stijlvol dineren in Den Haag

Laat je verrassen door het stijlvolle interieur van Millers in Den Haag. Strijk neer op een van de comfortabele banken en geniet van een heerlijk diner. Geïnspireerd door de Franse/ Italiaanse keuken met Aziatische invloeden heeft chef-kok Eric Dekker een hoop voor je in petto. Bijpassende wijnen worden geserveerd door de sommeliers die je maar al te graag advies geven over welke smaak optimaal bij je gerecht past. Met een uitgebreid menu en als afsluiter een drankje aan de cocktailbar belooft het een mooie avond te worden!

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Millers"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.