Wat
Waar

Mo-Jo Japanese Kitchen

Gemiddelde prijs € 35
8,4/10
1.328 recensies

Gratis serviceOnmiddellijke reservering

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Zeer goed
8,4/10
Gebaseerd op 1328 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :8,5/10
Service :8/10
Setting :8,5/10
 1. Eelco F.
  Eelco F.
  • 2 recensies
  7/10

  Het restaurant heeft een mooie locatie met uitzicht over het water. De kwaliteit van het eten is echter wel achteruit gegaan in vergelijking met ons bezoek 1 1/2 jaar geleden. Ook de keuze van verschillende gerechten is een stuk minder dan de vorige keer. Veel standaard gerechten en niet beter dan het gemiddelde all you can eat restaurant.

 2. Paulien B.
  Paulien B.
  • 1 recensie
  7,5/10

  ........................................................................................................................

 3. Pepijn O.
  Pepijn O.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Eerst werden we bij 3 hele ongezellige hoge bartafels tegen de muur achter de bar gezet. Het is jammer dat toch het "vreetschuur"-effect bereikt moet worden door de zaak zo vol mogelijk te plempen met tafels cq mensen waar deze eigenlijk niet horen. De rest van de zaak is immers gezellig, mooi, ruim en wijds. Wij hebben hier niet gezeten omdat we een ander tafeltje aangewezen kregen, maar het is toch zonde dat deze tafels er zijn. Als er geen ander tafeltje zou zijn zouden wij hier waarschijnlijk niet gezeten hebben.

 4. Andy C.
  Andy C.
  • 6 recensies
  9/10

  Erg lekker eten op een mooie locatie in Amsterdam. Snelle service, eten werd zeer snel (binnen enkele minuten) opgediend na bestelling. Niet te luidruchtig dus kan prima gesprekken voeren zonder je stem te verliezen.

 5. Anne v.
  Anne v.
  • 1 recensie
  9/10

  We komen hier vaak. Hoge standaard. Lekker eten. Mooi uitzicht.

 6. S.J. W.
  S.J. W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  heerlijk gegeten. ben voor de 2e x geweest en ga zeker weer een x terug.

 7. Laurina G.
  Laurina G.
  • 3 recensies
  8/10

  Ik kom hier wel vaker en het was weer voortreffelijk, het is alleen jammer dat er in deze tijd van het jaar zoveel groepen aanwezig zijn waardoor je niet meer op de dag zelf kan reserveren. Maar verder helemaal top!

 8. Mo B.
  Mo B.
  • 3 recensies
  10/10

  Toppppppppp

 9. Marco d.
  Marco d.
  • 4 recensies
  2/10

  We gingen 20:30 zitten en kregen meteen te horen dat de keuken 22:00 al dicht zou gaan ipv 22:30 na het bestellen van de eerste ronde meteen een tweede ronde besteld terwijl er nog van de eerste ronde gerechten moesten komen wat ook met derde ronde gebeurden waardoor een chagrijnige dame kwam melden dat we alleen een nieuwe ronde mochten bestelen als alles op was nou onze tafel was weer leeg na de helft van de derde ronde terwijl we nog op gerechten van de eerste en tweede zaten te wachten dus maar een vierde ronde besteld en toen bleven er maar gerechten komen opeens stond onze tafel vol zelfs met gerechten die niet eens door ons besteld waren en de tonijn in sommige sushi was niet goed gesneden met stukjes huid waar je op blijft kauwen niet lekker dus Lortom chagrijnige gezichten druk want de keuken gaat eerser dicht en de kwalitwit wasver te zoeken niet voor herhaling vatbaar

 10. Amy v.
  Amy v.
  • 1 recensie
  6,5/10

  We kregen een tafel bij de keuken, waardoor het erg rumoerig was en het personeel vlak langs onze tafel soms even overlegde of uitruste. Er hing een airco/verwarming aan het plafond die in mijn nek blies wat ook niet erg fijn was.

 11. • 1 recensie
  5/10

  Het personeel was super aardig en de gerechten kwamen super snel waardoor het af en toe al lauw was omdat het blijkbaar al gebakken/gekookt was. Het eten was vaak te zoutig. Ik heb express toen water bestelt ipv iets anders om het elke keer weg te spoelen. Wat ik echt wel minder vond is dat als je bij de ingang zit je het super koud krijgt omdat elke keer die deur beneden opengaat en dat neemt kou met zich mee. Ik heb maar 1,5 uur gezeten omdat ik het te koud had en er waren wel andere lege plekken. Maar die kreeg ik niet terwyl ik dit vaak heb aangegeven

 12. Monica M.
  Monica M.
  • 1 recensie
  3/10

  Advies: niet gaan! Eten is smakeloos en niet lekker. De bediening is onvriendelijk en gehaast. Je voelt in een soort fast-food keten maar dan met Japanse eten. Voor wat je krijgt is het ook duur.

 13. Souhailla E.
  Souhailla E.
  • 1 recensie
  10/10

  Aardige en respectvolle bedieners, leuke en gezellige sfeer aanwezig en het eten is erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen volgende keer minder eten ik zat voor bijna twee dagen vol

 14. Esther d.
  Esther d.
  • 1 recensie
  9/10

  het loopt als een geoliede machine met die tablets. Ik vond het alleen jammer dat ik niet zoals ik in mijn reservering had gevraagd, aan het raam kon zitten. Dat was nl voor mij 1 van de redenen om voor Mojo te kiezen. Verder was het eten goed en bediening vriendelijk.

 15. • 1 recensie
  4,5/10

  Zeer teleurgesteld weg gegaan bij Mojo. Service was slecht, het duurde 20 min voordat de tablet aan tafel kwam, bij het brengen van de tablet word er meestal ook gevraagd of we alvast wat te drinken willen, werd helaas niet gevraagd. Onze gerechten werden een paar keer naar de tafel naast ons gebracht, gerechten die niet aankwamen. Voor het dessert vroeg ik de jongen man die ons hielp of ik bij hem wat to go kon bestellen, en dat kon niet, want wat ik wilde was geen optie op de to go lijst. (Heel raar). Omdat ik wist dat het niet waar was, ben ik even naar de host toe gelopen om te vragen of ik bij hem to go kon bestellen en dat kon. Mijn dessert is nooit aan tafel gekomen en heel vervelend dat de jongen man ons elke keer vroeg of wij het dessert al hebben gehad. Tafel die niet word afgeruimd voor het dessert en na 45 min wachten op mij dessert, waardoor ik aangeef dat ik de rekening wil. Nog vragen of ik nog een paar min wil wachten op mijn dessert?? Nee sorry. 20 min met de rekening op de tafel gewacht om te betalen en dan ook nog de vraag krijgen? Waar wacht u op?? Zou de vraag niet moeten zijn “wilt u pinnen of contant betalen?” Een cursus gastheer of gastvrouw is wat dit restaurant nodig heeft! Helaas was het de vorige keer ook niet goed dus zal ik hier niet meer terug komen.

 16. Nabila A.
  Nabila A.
  • 1 recensie
  10/10

  Lieve meneer bij de gang die de klanten wegwijs maakt. Je mag ook zelf een beetje kiezen waar je wilt zitten. Het eten is heerlijk en de service verder top. Jammer van de toiletten die helemaal beneden zijn. Gelukkig wel 2 liften ????????

 17. Anja W.
  Anja W.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Het eten was wel super, maar de bediening was drama. Eten werd de hele avond verwisseld met de tafel naast ons. Drankjes kwamen helemaal niet en de koffie hebben we zelf van de bar afgehaald. Waarom altijd de toiletten zo ontzetten smerig moeten zijn begrijp ik nooit. Jammer want het is een top plek, met fantastisch eten

 18. Migle B.
  Migle B.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Vooral de sushi gerechten achteruit in kwaliteit gegaan. Rijst was hard, rollen voelden niet allemaal vers. Ik weet dat sojasaus hoort zout te zijn, maar dit keer was het extreem zout, bijna onmogelijk te gebruiken. Service was net zo goed als vroeger.

 19. • 2 recensies
  5/10

  Gerechten waren minder lekker, sommige dingen echt koud ook. Staf was dit keer niet zo vrolijk, kan ook zo lijk omdat ze de vorige keer zo opgepept waren maar dit viel op. Ook is het er erg koud.

 20. • 1 recensie
  8/10

  Had ook om een tafeltje aan t gevraagd en deze gekregen! Eten was snel, handig met de tablet besteld. Personeel was soms wat ongemakkelijk maar dit was niet vervelend. Niet de beste sushi die ik ooit at maar zeker heerlijk gegeten!

Meer informatie

Openingstijden

Lunch Ma t/m zo: 13.00 - 16.00

Diner Ma t/m zo: 17.00 - 22.30

Routebeschrijving naar het restaurant

Oosterdokskade 133, 1011 DL, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

provincie Noord-Holland, , , Nieuwmarkt

Over het restaurant

Hapjes die schitteren

Bij MoJo geniet je van royaal uitzicht over het Oosterdok en ook de Japanse hapjes schitteren. Daar past een kunstzinnig interieur perfect bij. Voor een vast bedrag smul je onbeperkt van al het goeds uit Japan. Dit kan overigens ook meegenomen worden of reserveer de prive ruimte voor een feest of vergadering.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , Open op zondag, Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Mo-Jo Japanese Kitchen"

Adyen

Amsterdam

€ 30 (gemiddelde prijs)

0 recensies

MENU

Amsterdam

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 415 recensies

Amsterdam

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:7.1 73 recensies

Amsterdam

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 205 recensies

Amsterdam

€ 22 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 114 recensies

-50%

Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 52 recensies

Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 150 recensies

Amsterdam

€ 40 (gemiddelde prijs)

Score:9 1.056 recensies

InsiderInsider

Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

0 recensies

Amsterdam

€ 42 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 98 recensies

Gratis serviceOnmiddellijke reservering