• menukaart

menukaart

Quick Lunch (12.00-16.00)

Verrassings menu
€ 29,5

bestaande uit 2 gangen

Brood (12.00-16.00)

Brioche broodje met geroosterde kalfslende
€ 12,5

met tonijnmayonaise, pijnboomp[itten, bieslook, Parmezaan, sjalotten en kappertjes

Brioche broodje gegrilde kip
€ 11,5

met spek, tomaat en basilicum

Brioche broodje hummus pomodori tomaat (vega)
€ 9,5

met gergrilde aubergine, geroosterde tomaatjes en kruiden sla

Landbrood gerookte zalm
€ 9,75

met hangop met dille en mierikswortel

Landbrood tonijnsalade
€ 9,5

met rode ui, kappertjes en paprika

Landbrood carpaccio MOOII
€ 11,5

met truffel olie, Parmezaan, spekjes, pijnboompitten, bieslook, rucola en rode ui

Landbrood gebakken eieren
€ 9,75

met boerenham en kaas

Landbrood Ambachtelijke krokketen
€ 9,75

van stoofvlees met mosterd

MOOII Burgers op Brioche bol met verse friet

Runder burger (Clare Valley Gold)
€ 18,5

met gemarineerde uitjes, Kloosterkaas en truffelmayonaise

Vegetarische burger van zeewier
€ 19,75

met zoete aardappel friet en tofumayonaise

Salades

Caesar salad
€ 14,5

met gebakken kip, anjovis, Ceasar dressing, gekookt ei en Parmezaan

Salade van geroosterde kalfslende
€ 14,5

met tonijnmayonaise, pijnboompitten, bieslook, Parmezaan, sjalot en kappertjes

Salade met rivierkreeftstaartjes,
€ 14,5

avocadocreme, jonge spinazie, hoeveei, gedroogde tomaatjes en croutons

Salade van feta (vega)
€ 13,5

met avocado, geroosterde tomaatjes, pompoen, dukkah en Pure olijfolie

Plateaus met gerechten van de kaart (vanaf 2 personen)

Plateau koude voorgerechten
€ 16,5
Vegetarisch plateau
€ 16,5
Plateau warme hoofdgerechten
€ 27,5
nagerechten plateau
€ 14,5

3 gangen keuze menu €34,50

Voorgerechten
Tonijntartaar
€ 10,5

met nori chips, wasabimayonaise, wakame en Japans sesam ijs

of
Dun gesneden kalfslende
€ 10,5

met truffelmayonaise en garnituren van sjalot, bieslook, kappertjes en Parmezaan

Hoofdgerechten
Gegrilde zeebaars
€ 19,5

met gamba, risotto en saus van gamba

of
Don Pedro rundersteak
€ 19,5

met saus van zoetzure paprika

Nagerecht
creme brulee met vanille ijs
€ 8,5

Voorgerechten

Oesters per stuk
€ 3,5
gerookte paling
€ 15,5

met rivierkreeftstaartjes en hangop met dille en mierikswortel

Gebakken coquille Saint-Jacques
€ 14,75

met kalfsstoof en bearnaise

Carpaccio MOOII
€ 13,5

met truffelolie, pijnboompitten, bieslook, sjalot, spekjes, kappertjes en Parmezaan

Krokant gebakken buikspek
€ 14,5

hoisin, zoetzure wortel en sesamtuille

Geroosterde pompoen
€ 11,5

met gegratineerde geitenkaas, Balsamico 10 Anno, walnoten en kruidensla

Salade quinoa
€ 13,5

met tomaat, koriander, fritots van avocado, mango en peppadew

Bisque van rivierkreeftjes
€ 12,5

met crème fraîche en gefrituurd kreeften brood

Gruyèresoep van de chef
€ 9,75

met huisgemaakte croutons en spekjes

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwfilet
€ 27,5

met paling, katenspek en schuim van dragon

Vis van de dag
Gegrilde ossenhaas van Clare Valley Gold rund
€ 29,5

met tarte tatin van Borettana ui en jus van rozemarijnen tijm

Gepekelde kalfslende
€ 26,5

van de Big Green Egg met stoof van kalf en een oosterse saus

Melanzane alla pamigiana
€ 21,5

van aubergine, tomaat, ui, Parmezaan, mozzarella en broodkruim

Vegetarische birger van zeewier
€ 19,75

met zoete aardappel friet en tofumayonaise

Nagerechten

Bloedsinaasappel curd
€ 9,75

met diverse garnituren van bloedsinaasappel

Afelstrüdel uit de oven
€ 9,75

met creme suisse en vanilleijs

Kaasplankje met 3 soorten kaas
€ 9,5

met vijgenbrood, brioche broodje en mango chutney

4 soorten mini bars
€ 4

van de beroemde Rotterdamse banketbakker Koekela

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Gratis serviceOnmiddellijke reservering