Terug

Recensies My Thai Son

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 468 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Arjo M.
  • een recensie
  10/10

  Lekker gegeten, leuke setting. Bediening spreekt Engels, maar vind ik geen enkel probleem. Goede kwaliteit en service. De aankleding is voor een Thaise restaurant chique. Aanrader hoor.

 2. Omar K.
  • 24 recensies
  5/10

  Mooie zaak, vriendelijke dame maar het eten heel matig en onthais. Weinig smaak heel vlak. Ze er niet weer heen gaan en overpriced.

 3. Jeannette En Arthur d.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten! Uitgebreide menukaart. Echt Thais. Lekker op het terras gezeten. Lief personeel, maar vanwege drukte soms wel wat lang moeten wachten om een drankje te kunnen bestellen.

 4. Herman O.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Hoewel we gereserveerd hadden voor 3 augustus per ongeluk 4 augustus ingevuld. Daar werd soepel mee omgegaan. Hoe is uw naam (niet op de lijst). Enfin de Tom yam was wat zout, de saté goed, het hoofdgerecht (aangeraden door de bediening) lekker. Veel Thai onder de gasten. Dat is altijd een goed teken.

 5. Ruud S.
  • 15 recensies
  10/10

  Heerlijke authentieke gerechten, je waant je in Thailand! De zeebaars is een absolute aanrader!

 6. Alyssa R.
  • een recensie
  10/10

  Ik ga er heel vaak heen! Super lekker eten en bediening is gastvrij. Mooi en gezellige Thaise sfeer. Zeker een aanrader voor mensen die van Thais houden

 7. Pieter K.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijke gerechten, erg vriendelijke bediening. En snelle service. Zeer aan te bevelen en voor herhaling top.

 8. Josette S.
  • 13 recensies
  9,5/10

  Gezellige sfeer, leuk ingericht en lekker

 9. Jacques s.
  • 8 recensies
  8/10

  Lekker en goede bediening en een eerlijke prijs. Waarom ik honderd twintig tekens moet indienen is mij een raadsel. Dit is dus de laatste keer dat ik dit doe

 10. Karin V.
  • 13 recensies
  10/10

  Heerlijk!!! Fijne bediening. Goede sfeer

 11. Lieke S.
  • 8 recensies
  10/10

  Goede service en heerlijk eten!

 12. Kim C.
  • 8 recensies
  10/10

  Erg goed authentiek Thais eten!! Het deed ons denken aan onze vakantie in Thailand. Ze hadden Mango Sticky Rice en de Pad Thai vonden we bij My Thai Son lekkerder dan in Thailand zelf! Ook een sfeervolle zaal en lieve bediening. Het zat ook goed vol! Leuke ontdekking.

 13. Annerieke M.
  • 13 recensies
  8/10

  Heerlijk eten!!

 14. Janneke M.
  • 2 recensies
  4/10

  We moesten erg lang wachten op de gerechten, mensen die later dan wij kwamen, werden eerder bediend. De bestelde viskoekjes waren zeer oud, het leek wel elastiek, echt slecht. Natuurlijk teruggegeven, maar een excuus kon er niet af. De overige gerechten, waren redelijk, maar onze eetlust was verpest. Dus voor ons geen volgende keer.

 15. John B.
  • 21 recensies
  9/10

  Heerlijk Thais eten op authentieke wijze bereid. De bediening is heel aardig en misschien af en toe wel een tikje chaotisch maar dat heeft juist ook wel weer zijn charmes. Inrichting en sfeer zijn erg gezellig en als het zonnetje schijnt hebben ze ook nog een mooi terrasje om lekker buiten te eten.

 16. Paul v.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Super heerlijk gegeten ????????????een echte aanrader heerlijk spicy voor herhaling vatbaar we werden alleen opgejaagd ze vroegen of we het hoofdgerecht al meteen wilden samen met hef voorgerecht enz maar kwalitatief en smaak echt heerlijk

 17. Yasser D.
  • 7 recensies
  6,5/10

  We kenden het restaurant niet. Leuk gezellige sfeer, 3 tafels bezet. Twee lieve dames in traditionele kleding in de zaak in de bediening. Tip: herinner de bediening bestelling op te schrijven anders krijg je je voorgerecht niet en moet je naar de ander kijken hoe die eet. Aangezien alles werd onthouden en niks werd opgeschreven qua bestelling doorgeven. Eten viel helaas tegen. Bediening moest je ook zelf zoeken en wenken, dames hadden het best gezellig achter de bar maar hielden de tafels niet meer in de gaten. Tegenvaller. Geen fooi. Dat moet je verdienen

 18. Indra D.
  • 25 recensies
  3/10

  Serveerster was zeer ongeduldig en tegen het onbeleefde aan. Eten was middelmatig. Voorgerecht (kip balletjes en viskoekjes) opgewarmd in de magnetron. Kip balletjes kon je mee knikkeren. Hoofdmaaltijd eetbaar maar niet authentiek Thais. Geen desert gedaan. De afrekening was zonder korting (met 2000 yums korting gereserveerd) mr dat werd snel hersteld. Echter daarna kreeg ik een rekening die 5 euro duurder was dan de eigenlijke rekening waarop plotseling 9 procent BTW bij werd opgeteld. Niet voor herhaling vatbaar.

 19. Angelique F.
  • 12 recensies
  5,5/10

  Bij binnenkomst werd er direct verteld dat ze ons wilde bellen omdat we er nog niet waren. We waren maar een kwartiertje later dus vond dat erg snel. Toen kregen we de menus en bestelden een voorgerecht. Direct daarop werd er gevraagd wat het hoofdgerecht moest zijn. We vertelden dat we daar nog even voor gingen kijken. Vrij snel kwam ons voorgerecht. Vond 13,50 voor een kleine salade zeer prijzig. De bordjes waren nog maar net weggehaald en direct kwam er het hoofdgerecht. Alles was zeer gehaast en we kregen het gevoel dat we maar snel weer weg moesten. Het personeel liep in een gescheurde spijkerbroek en een topje zonder mouwen. Dit vonden wij niet zo passen in een restaurant qua hygiene. Dit restaurant doet mee aan de verkiezing voor 'de beste Thai'... maar voor ons komen ze zeker niet bovenaan in deze lijst en zijn er betere thaise restaurants in rotterdam waar je je zeer welkom voelt en je als gasten wordt behandeld.

 20. Martina P.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Eten was lekker maar had iets warmer kunnen zijn.