food - NENI Amsterdam, Amsterdam
food - NENI Amsterdam, Amsterdam
food - NENI Amsterdam, Amsterdam
food - NENI Amsterdam, Amsterdam
food - NENI Amsterdam, Amsterdam
food - NENI Amsterdam, Amsterdam

NENI Amsterdam

8,5/10
Gemiddelde prijs € 35
38 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 38 recensies
 1. Marijke O.
  • een recensie
  9/10

  Echt lekker gegeten voor een nette prijs. Heel vriendelijke bediening!

 2. Dorenda V.
  • 80 recensies
  9/10

  Erg goede gerechten. Origineel en verfijnd van smaak. De mezze zijn een aanrader! Hoofdgerechten prijzig en soms niet in verhouding.Goede wijnen en prettige service. Mooie inrichting

 3. Ellen D.
  • een recensie
  8,5/10

  Prachtig en gezellig restaurant op perfecte locatie als je van buiten de stad komt. De crispy falafel salade was lekker, wat minder dressing mag zeker. Dan is de salade nl echt crispy. Er zitten ook pinda’s in, mag best even extra vermeld worden. De gegrilde bloemkool een trouvaille! Bediening uitermate vriendelijk, maar mag wat alerter zijn. Al met al goed genoeg voor een volgend bezoek!

 4. Melanie d.
  • 10 recensies
  9/10

  Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Service was heel goed. Alleen jammer dat we aan het eind naar een ander deel moesten om nog een koffie te kunnen drinken (onze tafel was weer nodig voor een ander groepje) en daar vervolgens niet meer werden bediend (zelf aan de bar bestellen, in eerste instantie konden we daar geen koffie bestellen, vervolgens duurde het erg lang). Voor alsnog wel een aanrader om naar Neni te gaan om te genieten van het heerlijke eten en het vriendelijke personeel.

 5. Annet B.
  • een recensie
  10/10

  Relaxed, trendy, mooie gerechten, fijne mensen

 6. Dick G.
  • een recensie
  9/10

  Uitmuntende bediening, mooie inrichting, fijne wijnen en het eten was lekker maar er was weinig om op te kauwen, beetje babyvoeding

 7. Jeanine v.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Het eten is lekker, het ziet er trendy uit, de bediening is vriendelijk maar niet zichtbaar. Ze komen niet vaak genoeg langs, dus als je nog iets wil, moet je geduld hebben.

 8. Mary L.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Krijg veel te veel herinneringen dat ik gereserveerd heb veel te opdringerig

 9. Bas v.
  • 18 recensies
  9/10

  Moderne tent, heerlijk smaakvol eten met zeer attente bediening. Kom snel weer eens terug

 10. Eva v.
  • 4 recensies
  10/10

  Supervriendelijk personeel en heerlijk eten

 11. Sarissa W.
  • 6 recensies
  10/10

  Mooi ingericht, fijne sfeer, lekker eten, supervriendelijke bediening. Kom zeker terug

 12. C R.
  • een recensie
  7/10

  we waren teleurgesteld over de lunchkaart,als je niet van vis of kip houdt dan is er weinig keuze . Falafelballetjes waren prima.

 13. Marjolein F.
  • 3 recensies
  7/10

  Het eten was lekker, maar zeker niet bijzonder. Storend vond ik je alleen maar in het engels wordt aangesproken. We zijn hier in Nederland hoor! Eten werd op tafel gesmeten met onverstaanbare uitleg. Het wijnglas dat ik geserveerd kreeg was vies. Meubilair was ook niet echt spik en span. Raar overigens dat de wijn nier aan tafel wordt ingeschonken. Ik geloof niet dat ik terug kom.

 14. Bob C.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, uitstekende bediening en leuke sfeer! Aanwinst voor de stadionbuurt!

 15. Helma N.
  • 3 recensies
  9/10

  Fantastisch eten, goede service, mooie inrichting. Tafeltjes voor twee wel erg dicht op elkaar. Men zou dat om en om bij het raam en bij scheiding met andere tafels kunnen doen. Vrij lawaaierig. Maar een aanrader, dat zeker.

 16. Jona O.
  • 5 recensies
  4/10

  Bijna alle - best lekkere - gerechten kwamen wel in één en dezelfde overvloed van humus of kwark. Het was er een reuze herrie, en dan zaten wij nog in een 'rustige' nis. Er ging een brandalarm bij af, dat pas na een uur - wel met veel excuses - werd uitgezet, want dat mogen 'ze zelf niet doen', maar het herhaalde zich wel eens per week. De bediening was wat ontvangst en opname betreft goed, maar de schotels werden in het voorbijgaan op tafel gekwakt met nog een snel geroepen woord over wat het was.

 17. Lene G.
  • een recensie
  5/10

  Echt zonde want we gingen met heel veel zin hierheen voor een verjaardagslunch. Jammergenoeg een hele kleine lunchkaart, te weinig keuze om een feestelijke lunch te vieren en beetje uit te pakken. Prijzen zijn laag, maar de porties ook klein. Na voor en hoofd, was er geen kaart voor een nagerecht. Dat hebben we dan maar buiten de deur gegaan. Bediening was niet sterk, we gaven aan dat de vis niet gaar was. Waarop de bediening aangaf dat dat zo hoorde. Pluspunt: de inrichting is prachtig en de prosecco was echt heerlijk en betaalbaar. Hopelijk zijn het opstartproblemen.

 18. Barbara W.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, leuke plek , wel erg rumoerig …

Praktische informatie

Openingstijden

Dagelijks geopend van 18:00 tot 22:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Stadionplein 8, 1076 CM, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Amsterdam-Zuid

Over het restaurant

About NENI

The name stands for the company and kitchen concept of the Molcho family. These are also the initials of Nuriel, Elior, Nadiv & Ilan, the four sons of kitchen virtuoso Haya Molcho.

Family and friends are an integral part of their lives and shape the NENI concept as well as the family's Israeli, Romanian and Spanish roots. NENI lives by sharing the dishes together, of passion and joie de vivre - in short Balagan, sympathetic chaos. The motto of the family: Life is beautiful. Be part of it.

Everyone should be able to try everything and pots are placed quite easily on the table. The table culture at NENI is informal - it's easy going. The service is warm and personal- Eating at NENI means being welcome as a family member at an Eastern Mediterranean kitchen table. Exactly on this principle, the NENI concept was built.

NENI is passion coupled with openness and love of cuisine.

Services

Restaurants rond "NENI Amsterdam"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.