Terug

Recensies Nomad Amsterdam

8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 37 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Harriet A.
  • 3 recensies
  7,5/10

  De kaart is vernieuwd niet meer wat ik in deze app zie. Nog een paar kleine foutjes in het menu, maar de kunnen wel toveren om dit uit dat kleine keukentje te krijgen.

 2. Birgit v.
  • 20 recensies
  10/10

  Aanrader. Relaxte sfeer. Eten smaakte goed. Uitzicht fantastisch. Vriendelijke bediening.

 3. M.W.F. H.
  • 49 recensies
  8/10

  voor-hoofd-en nagerecht waren prime bereid,waarbij het vleesgerecht bijzonder goed was. Kleine,maar doordachte kaart. Gunstige prijs. De bediening was aardig en redelijk attent, maar hield zich teveel met elkaar bezig waardoor de aandacht voor de klant iets tekort schoot. De aankleding van de zaak zou iets "gezelliger"kunnen.

 4. Coen B.
  • een recensie
  9,5/10

  Heel persoonlijke benadering na reserveren ter afstemming. Goed menu samengesteld en heerlijk bereid, incl bijpassende wijnen, heerlijk. Prachtig uitzicht. Restaurant voor iedereen.

 5. Monique S.
  • een recensie
  10/10

  Fantastisch restaurant. Heb daar de verjaardag van mijn partner gevierd met 20 man. Vooraf met de kok een 4 gangen samengesteld voor het gezelschap. Ongelofelijk wat hij uiteindelijk had getoverd vanuit de kleine keuken. Eten was voortreffelijk. Bediening heel service gericht. En daarbij kregen we een super uitzicht op het IJ. Hoe dankbaar kan je zijn op je verjaardag. Zeker een aanrader