• menukaart

menukaart

Koude voorgerechten À la carte restaurant

Foglio d'Autunno
€ 17,75

Bresaola van wildzwijn, mousse van procini, gepocheerde peer, kikkererwten, rode kool en dressing van Primitivo

Domenica in Famiglia
€ 15,95

Kalfsrosbief met een mousse van tonijn, gekonfijte tomaat, kapperappels en salsa van rucola

Antipasti Misti
€ 20,5

Rijke combinatie van onze voorgerechten (te bestellen per tafel minimaal twee personen) p.p

Crema in Agrodolce
€ 16,5

Burrata op geroosterde rode biet en ui, selderij, mosterdzaad en truffelvinaigrette

Ricciola Innamorata
€ 18,95

Licht gepekelde geelstaart koningsvis, passievrucht, langoustine, salade van courgette en kombu

Warme voorgerechten À la carte restaurant

La Capanna del Boscaiolo
€ 16,5

Paddenstoel-truffel fagottini met notenboter en rode uiencompote

Risotto Rossofuoco
€ 16,95

Rode bietenrisotto met gerookte paling, eendenlevercrème en aceto balsamico

La Stagione d'Oro
€ 13,95

Vegetarich warm voorgerecht van de dag

Hoofdgerechten À la carte restaurant

In Fondo al Mar
€ 25,5

Roodbaarsfilet, pompoen, cime di rapa, Prosciutto di Parma, pecorino en jus van rivierkreeft

Sole sugli Scogli
€ 26,75

Kabeljauwrug, open ravioli met zeevruchten en wilde spinazie, jus van baccala en roze peper

Dipinto d'Inverno
€ 23,5

Een prachtig schilderij van het seizoen gemaakt met groenten, verse pasta en risotto

Cielo d'Autunno
€ 27,5

Gestoofde kalfswang met gebakken kalfszwezerik, aardpeer, linzen, krokante ui en eigen jus met Poretti bockbier

Brezza tra gli Alberi
€ 26,95

Fazantfilet, paddenstoel-truffel ravioli, witlof, pruimen en jus van sherry "Pedro Ximenes"

Cervo, Castagne e Cioccolato
€ 32,5

Hertenrugfilet, jus van hertensukade en cacao, geglaceerde rode biet en kastanje gnocchi

Banchetto Italiano di Carne e Pesce - Alles wordt nog specialer als je deelt!
€ 42,5

Rijke selectie van vis, vlees en/of vegetarische gerechten om samen van te genieten! (te bestellen per tafel, minimaal 2 personen)

Menu van de Chef À la carte restaurant

Menu dello Chef 3 gangen lunch
€ 36,5
Menu dello Chef 3 gangen diner
€ 41
Menu dello Chef 4 gangen diner
€ 46,5
Menu misti Chef 3 gangen diner (Antipasti Misti &Banchetto Italiano di Carne e Pesce & Dolci Assortiti)
€ 56

combinatie van Antipasti Misti & Banchetto Italiano di Pesce e Carne & Dolci Asssortiti

Desserts

Gelato del Giorno
€ 9

Huis gedraaid ijs van de dag met 3 smaken (ook lactosevrij verkrijgbaar)

Dolci del Giorno
€ 9,5

Huisgemaakt dessert van de dag

Tiramisù Sottosopra (ook glutenvrij verkrijgbaar)
€ 10

Mislukte tiramisu gemaakt met huisgebakken lange vingers, O'Pazzo koffie en mascarpone crème geserveerd met Baileys-ijs

Panna alle Spezie (ook lactosevrij verkrijgbaar)
€ 11

Panna cotta met warme specerijen, gepocheerde peer, chocolade crumble en balsamico-karamel-ijs

Cioccobietola e Gorgonzola
€ 11

Rode bietenbrownie met chocolade-hazelnootmousse, gezouten bietenkaramel en grogonzola ijs

Meringata di Calamansi
€ 11

Calamansi tartelette met kaneelmeringue, peper kletskop en witte chocoladeijs

Tagliere di Formaggi
€ 14,95

Italiaanse kazen van noord naar zuid, geserveerd met gepocheerde peer, aceto balsamico crème en warm notenbrood

Dolci Assortiti
€ 15,9

Een rijke selectie van onze huisgemaakte desserts

Vino Dolci - Ask for a maching dessert wine to make your dessert even more memorable!

Prijzen variëren van € 6,75 tot € 8,50

Kerstmenu 2019

Voorgerecht

Huisgemaakte wild pate, compote van vijgen, gestoofde peer, noten-rozijnenbrood, rode koolsalade en marsala stroop

Voorgerecht

Salade van snowkrab met huisgerookte zalm, zoetzuur van groenten, rode peper-limoen creme en colatura di alici

Voorgerecht

Tartaar van rode biet, burrata, kruiden crostini’s, aceto balsamico en rode ui

Tussengerecht

Coquille st Jacques, creme van pompoen, bloemkool, schuim van oester

Tussengerecht

Risotto met kwartel, gedroogde vruchten en jus met gerookte pancetta

Tussengerecht

Truffel fagottini met beurre noisette en truffel salsa

Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet met gamba, wilde spinazie, kruidenpuree en jus van schaaldieren met gedroogde tomaat

Hoofdgerecht

Diamant haas, jus met rundersukade, geroosterde groenten en paddenstoel polenta

Hoofdgerecht

Parmigiana di melanzane, geroosterde asperge met porcini, bietenrisotto met provola en cavolo ripieno.

Dessert

Warm chocoladetaartje met nogatine ijs en cranberry compote

Dessert

Calamansi taartje met italiaans schuim, cantuccini, vanille-ijs en citroenolie

Dessert

Kaas selectie

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Gratis serviceOnmiddellijke reservering