Terug

Recensies O'Pazzo Restaurant

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 384 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Ron J.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Leuke sfeer en mooie inrichting. Heerlijke gerechten en goede wijn. Moet je eigenlijk elk jaar wel even een keer gaan eten. Aanrader om heen te gaan.

 2. Mike F.
  • 2 recensies
  10/10

  Al vele jaren gaan wij 1 x per jaar vanuit Zuid-Limburg een dagje naar Rotterdam en gaan dan uit eten bij O'Pazzo. Vriendelijk personeel, schitterende ambiance en buitengewoon heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Ook zijn onze 2 hondjes altijd van harte welkom. Reserveren is aan te bevelen want het is een populair en goedbezocht restaurant.

 3. Anita J.
  • 2 recensies
  8,5/10

  We hebben op vrijdagavond hier gegeten een 4-gangen menu genomen. Het bestond uit een 2 maal visgerechten en een vleesgerecht met afsluiting een heerlijk toetje. We hadden 1 maal een vegetarisch hoofdgerecht die bestond uit diverse heerlijke groenten en pasta gerechten. Het was prima verzorgd. De huiswijn is overigens ook goed. Alleen wij vonden de bediening wat minder had best wel wat gastvrijer gemogen. Maar kennelijk door het massawerk wordt dat wat minder. Al met al een leuk restaurant wel prijzig.

 4. Richard m.
  • een recensie
  9,5/10

  We hadden het menu van de chef gekozen die willen wij iedereen aanraden top.... De sfeer in het restaurant is leuk. Aanraden om van te voren reserveren.

 5. Bart S.
  • een recensie
  7/10

  Eten is goed, en er is ook genoeg voor kinderen. Maar de snelheid van de bediening is niet op kinderen gericht. Over drie gangen hebben we 2,5 uur gedaan. Dat trok onze zes-jarige niet goed. Advies om gezinnen met jonge kinderen sneller te bedienen dus

 6. Rob d.
  • 4 recensies
  6,5/10

  De inrichting van de zaak is wat nietszeggend en sfeerloos. Het restaurant pretendeert veel, maar maakt dat niet waar. Op het eten was niets aan te merken. De ober deed zijn best service te verlenen en slaagde daar ook wel in. Een absoluut minpunt vind ik, dat het bestellen van kraanwater niet mogelijk was. Dit is een achterhaald concept. Ergo, we hebben best aardig gegeten, maar de zaak moet niet pretenderen meer dan een pizzeria met een wat uitgebreidere kaart te zijn.

 7. Claudia v.
  • 24 recensies
  8,5/10

  Het eten is heerlijk en het heeft de entourage van een klassieke italiaan alleen is het jammer dat de bediening te snel wil, je moet ze echt afremmen. Ik stond nog met mijn jas aan toen het drinken al opgenomen werd, Een klein hapje vooraf in de vorm van een broodje of een olijfje zou ook gewaardeerd worden door de klant. Het is vaak pizza naar binnen werken en weer weg maar je kunt daar als management en bediening ook een hoop aan doen om de klant langer vast te houden dat betekent dat ze wellicht nog toetje nemen of drankje extra en ook weer terugkomen. Ook een klein drankje na van de zaak doet het altijd goed bij de klant. nogmaals eten is voortreffelijk.

 8. André P.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Levendige zaak; loopt soepel. Aparte kaart voor pizza's. A la carte gegeten. Verzorgde schotels, op het menu ook niet alledaagse zaken als duif (met kogel) en fraaie tarbot. Geen wonder dat het hier altijd drukis!

 9. Ester v.
  • 3 recensies
  9/10

  Sfeervol, levendig restaurant. Je waant je in Italië. Vanwege drukte, was de wachttijd iets langer dan we gewend zijn. Gekozen voor het 4-gangen menu. Alle vier de gangen waren prachtig opgemaakt en bijzonder lekker van smaak.

 10. Piet B.
  • een recensie
  6,5/10

  Blijkt dat wanneer je reserveert alleen a la carte kan eten en geen pizza, dit was nergens van te voren vermeld en is erg vreemd. Erg vervelend om dan naar een ander tafel te moeten.

 11. Paul S.
  • 38 recensies
  8/10

  Sfeervol restaurant met heerlijke gerechten. Personeel ook zeer gastvrij. Een plek om terug te komen. Jammer alleen dat de vitello tonato van de kaart is, dat was onze favoriet!

 12. Deolinda G.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten voor een prijs redelijk. Personeel heel gastvrij en service gericht. Je waant je in een sterrenrestaurant. Zeker voor herhaling vatbaar.

 13. Menno P.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Vanavond heerlijke 3 gangen menu gegeten. De carpacio van zwaardvis vooraf was voortreffelijk. Daarna de runderdsteak en de chocaladetaart met sinaasappel en ijs als desert was heerlijk. Bediening was ook heel goed.

 14. R.J. d.
  • een recensie
  10/10

  Restaurant en pizzeria op één locatie: verschil zit hem in het tafelkleed: in restaurant kleed op tafel, in pizzeria niet. Wij hadden gereserveerd in het restaurant waar helaas geen pizza te koop was, terwijl de buren zonder tafelkleed wel heerlijk aan de pizza zaten. Ongevraagd kregen we, na een opmerking hierover gemaakt te hebben, bij het voorgerecht een mini pizza, superattent. In dit restaurant klopt echt alles: de bediening, kwaliteit van het eten, de geweldige wijnkaart. Wat een toptent.

 15. Claudia v.
  • 24 recensies
  10/10

  Verrassend goed want had wat negatieve reacties gelezen, niet terecht. Kwaliteit eten en wijn goed, voortreffelijke espresso van eigen huis. goede bediening,, wel veel engels maar ze spreken wel goed engels. druk maar gezellige bar indruk. Niet standaard italiaans dat ze ook aan de gezondheid denken met volkoren meel, gluten en lactose vrije opties, pompoenfriet ipv gewone. Ja echt verfrissend! Hier kom ik nog een keer

 16. Sjaak W.
  • een recensie
  10/10

  Vers, gezellig, met zorg bereid en geserveerd

 17. Pauline v.
  • een recensie
  7/10

  Mooi restaurant met heerlijk eten maar stugge bediening... ook hadden we het gevoel dat we moesten opschieten...

 18. Ernst H.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Ruim restaurant wat uit 2 delen bestaat; pizza/pasta en a la carte. Pas in laatst genoemde gedeelte gegeten. Mooie decoratie met grote tafels, ietsjes gehorig maar wel gezellig. Eten is (heel)goed echter aan de wat zoute kant. De service mag wel wat beter, zeker in verhouding tot de prijzen. Zo hadden wij 2 flessen wijn besteld, niet een x tijdens het nuttigen hiervan werd vanuit de koeler door de bediening bijgeschonken, is de wachttijd tussen de gerechten wat lang en werden onze jassen niet aangenomen.

 19. Yvonne L.
  • 4 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten met AH actie. Prima service. Zeker voor herhaling vatbaar ook zonder AH actie.

 20. Natalie S.
  • 2 recensies
  9/10

  Personeel is bij o'pazzo altijd uitmuntend. Alleen daarom is het al leuk daar. Het eten is goed! Het was ietwat zout (voor mensen met een hoge bloeddruk bijv. Niet zo handig). Maar desalniettemin heerlijk!