Suggestie van de chef - Oesterdam Dining & Lounge, Tholen
Suggestie van de chef - Oesterdam Dining & Lounge, Tholen
Suggestie van de chef - Oesterdam Dining & Lounge, Tholen
Suggestie van de chef - Oesterdam Dining & Lounge, Tholen
Suggestie van de chef - Oesterdam Dining & Lounge, Tholen

Oesterdam Dining & Lounge

8,6/10
Gemiddelde prijs € 35
36 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 36 recensies
 1. Chris M.
  • een recensie
  6/10

  Het eten en service waren goed maar voor deze prijs verwachten wij iets meer privacy . De tafels staan veel te dicht op elkaar, je kunt de gesprekken van andere klanten helemaal volgen omdat de tafels 30 cm van elkaar af staan . Dit terwijl er ruimte genoeg was in het restaurant ... beter indelen zou ik zeggen of de klanten beter verdelen...

 2. Michael L.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Wij waren voor de tweede keer deze maand te gast bij Oesterdam. Vooraf weer genoten van het ‘eigen’ bier in de sfeervolle lounge hoek van het restaurant. Ook nu heeft de keuken ons weer positief verrast. Zonder uitzondering was ons menu zeer smakelijk bereid. De porties zijn goed van hoeveelheid en houden het menu goed in balans. Als extra aanvulling op ons menu (wat niet echt nodig was, maar wel heel lekker) hebben wij een verse kreeft laten serveren. Deze konden we zelf aanwijzen en werd per direct voor ons bereid. Het vlees was goed gegaard, stevig en ietswat ‘zoet’ en viel erg goed in de smaak. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn fan geworden en hebben Oesterdam inmiddels in ons favorietenlijstje staan!

 3. Wim V.
  • 2 recensies
  9/10

  Het eten en settings waren zoals gewoonlijk fantastisch. De timing van de service was niet goed. Te weinig tijd tussen aperitief en hoofdschotel, ondanks we dit aan het begin hebben gevraagd. Vlak nadat de gin tonics waren gebracht, was het hoofdgerecht er al. Verre van ideaal. Best eerst drank opnemen en later de gerechten.

 4. Johan E.
  • een recensie
  9,5/10

  Geweldige gelegenheid, perfect eten. Kom er beslist nog een keer terug...……………………… Verder de zaak verder uitbouwen tot een top tent, alle ingrediënten zijn aanwezig!!

 5. Wendy P.
  • een recensie
  10/10

  Het personeel is gastvrij/een heerlijke, mooie omgeving/ het eten was lekker en werd vlot gebracht/ visplank als voorgerecht/ ossenhaas super mals/ Een aanrader

 6. Ine V.
  • een recensie
  8/10

  Het eten was goed, in de bediening moet nog wel wat verbeterd worden er werden te veel foutjes gemaakt, verkeerde wijn, bruis ipv plat water, bij nagerecht het kinderijsje vergeten en moesten daar dan weer 10 min opwachten terwijl de rest wel het nagerecht al had.

 7. peter.vandeneijnden
  • 3 recensies
  10/10

  Heel lekker gegeten, op mooie locatie aan het water. Leuke bediening en lekker vlot geholpen, maar ook weer niet het gevoel dat er haast gemaakt werd.

 8. Wim V.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Oesterdam is open sinds 12 juni. Het eten en de inrichting was vanaf dag één prima, de vooruitgang in service en klantgerichtheid is opmerkelijk na slechts 2 maanden. Doe zo voort! Tot binnenkort, Wim

 9. Bouvien B.
  • 3 recensies
  7/10

  Oesterdam pretendeert veel: mooie website met mooie foto's, hippe inrichting, goede maaltijden. Gekozen voor het verrassingsmenu. Het voorgerecht was heerlijk malse tonijn, daarna veel soep en het hoofd zeer toereikend. De buik was zeker vol. Echter, het tweede deel van een kwalitatief restaurant bestaat uit bediening. De beleving van de gast staat en valt bij het ontvangst, de bediening en het ' warme bad' gevoel. En daar komt Oesterdam als amateuristisch uit de hoek. Ontvangst door drie verschillende mensen gecoördineerd. Bij de actie van 'het gaan zitten' werd al gevraagd wat we wilden drinken. Er was nauwelijks tijd om adem te halen. Suggesties voor aperitief werden gedaan door een extra kaartje te geven. De bestelde wijn werd als gesloten fles op tafel gezet, met indirect daarmee zeggend ' succes ermee'. Het brengen van de verrassingsgerechten bleef het ook bij een verrassing, geen uitleg met daarna het voorlezen van A4. Veel jonge mensen in de bediening moet je goed leiden. Ik wens ze veel succes.

 10. Helma A.
  • een recensie
  9,5/10

  Prachtige locatie sfeervol ingericht de lunch was fantastisch we waren met 5 personen en hadden bijna allemaal een ander gerecht alles was super vers smaakvol en het personeel was vriendelijk .

 11. Roel K.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Prachtige locatie. Goede sfeer. Lekker eten. Een klein puntje van kritiek, de koffie compleet vonden wij erg karig en te eenvoudig ,zeker voor de prijs.

 12. Eugenie M.
  • een recensie
  9,5/10

  Inmiddels al 3x wezen eten op verschillende dgn. De keuken was vanaf het begin TOP. De bediening was de eerste x echt heel erg slecht. De meisjes moesten aangestuurd worden door een oudere dame die het zelf helemaal niet snapte. Daarna deze dame niet meer gezien en ging het goed. Er is veel jong én onervaren personeel, maar met een vriendelijk gezicht wordt dat allemaal goed gemaakt. Ze missen een goede leider.

 13. Petra B.
  • 7 recensies
  5,5/10

  Het personeel was vriendelijk en gastvrij. We waren eerder dan de afgesproken tijd, maar dat was geen probleem. De menu kaart laat specialiteit zien. Bijzonder!! Jammer dat er erg veel tijd tussen het voorgerecht en hoofdgerecht zat. De ossenhaas was helaas te zwart, het vet was verbrand. Ik kreeg het verkeerde, werd onder mn neus weggegritst. Had mn bestek er al in gezet. Dus er valt nog wel wat te verbeteren voor dit restaurant. Het geheel zag er sfeervol uit. Voor ons is het eens en niet weer.

 14. Bas M.
  • 2 recensies
  5,5/10

  heel warm binnen,. en zeer jonge bedinging. prijs kwaliteit niet in verhouding. en als de baas binnen komt personeel van slag

 15. Rene G.
  • een recensie
  5/10

  De salade met kreeft was prima. Onnodig gezochte combinaties aan te hoge prijs, bv crème brulée met roomijs en nog wat voor 11.5 euro. Ik wens puur crème brulée, en in een goed resto kost dat +- 8 euro. Een glas (matige) rode Syrah aan 7.50 euro. De helft van de mosselen waren als rubber. Ook de ritten vragen aandacht.

 16. Raymond En Saskia M.
  • een recensie
  10/10

  Remco en Mike met hun team verdienen een dikke duim na zoveel hard werk. Van een rubberbootje naar een cruiseschip knap hoor, mannen volhouden rechte rug en gasprop Tot snel gr t Fam.mouws

 17. Sabien D.
  • een recensie
  10/10

  Prachtige omgeving, gezellig terras en ook zeer sfeervol interieur, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, originele en lekkere gerechten: een aanrader!

 18. Jolanda B.
  • 2 recensies
  10/10

  Was een fantastische avond , waren met vrienden uit België ..sfeer super heerlijk gegeten bediening heel vriendelijk kan alles vragen ..! Geweldig met zo een restaurant in de buurt ..!

 19. Johan T.
  • een recensie
  9/10

  Prijzig, maar dan heb je ook wat. Keuze beperkt, maar daar staat snelle service en kwaliteit tegenover. Top, wij komen hier graag terug!

 20. • een recensie
  8/10

  Geen bijgerechten zoals friet en salade? Of vergeten? Ook verkeersde wijn geserveerd. Bediening matig muv 1 dame die wel het overzicht had. Bewegwijzering naar toiletten ontbreekt. Ook personeel weet niet waar ik als dame moet zijn.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00

Dinsdag: 10:00 - 23:00

Woensdag: 10:00 - 23:00

Donderdag: 10:00 - 23:00

Vrijdag: 10:00 - 00:00

Zaterdag: 10:00 - 00:00

Zondag: 10:00 - 00:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Oesterdam 3, 4691 PV, Tholen, Nederland

Routebeschrijving

300 parkeerplaatsen voor het restaurant

Services

,

Restaurants rond "Oesterdam Dining & Lounge"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.