Wat
Waar

Olympia

Gemiddelde prijs € 20
6,9/10
279 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Gemiddelde prijs € 20 Speciaal verzoek

Scores en recensies

6,9/10
Gebaseerd op 279 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.
Eten :5,9/10
Service :6,3/10
Setting :5,5/10
 1. Maythe H.
  • 6 recensies
  9,5/10

  We konden nog laat terecht voor een kleine maaltijd. Ontvangst was hartelijk en de gerechten vers en lekker. Een aanrader!

 2. Inte P.
  • 3 recensies
  2/10

  We arriveerden netjes op tijd om 18.30. We stelden ze meteen op de hoogte van de reservering bij 'Thefork'. Maar...de korting van 50% gold niet meer, want dat liep tot januari. Ter compensatie mochten we gratis toetjes uitzoeken. We besloten het maar te proberen. Maar dan.....Mijn man kreeg warm bier, mijn dochter vroeg verse jus d'orange en kreeg sap uit een pak, ze hadden geen gyros meer (!!) Bediening spreekt slecht Nederlands, Ze vroegen of we een broodplankje wilden. Dat stelde weinig voor, wat dunne lapjes met bakjes slordig gedrapeerde boter. We besloten te vertrekken om een ander restaurant te zoeken en betaalden voor drie drankjes en dat broodplankje €21,-!!

 3. B K.
  • 12 recensies
  5,5/10

  We dachten dat het eten zou meevallen na de recensies maar het klopt, kwalitatief geen goed eten. Vlees was hard en leek gewoon opgewarmd wat al eerder gebakken was. Door onze kortingsactie was het eten betaalbaar, maar anders te duur voor de kwaliteit. Door het mooie weer zaten wij buiten, dus weet niet hoe het er binnen uitziet.

 4. Remco V.
  • 1 recensie
  5/10

  We hebben via theFork geboekt. Spontaan uit eten met een leuke korting, Direct de dame in kwestie gewezen op onze boeking bij The Fork om geen misverstanden te laten bestaan. Er werd ons onomwonden gemeld dat de korting sinds januari niet meer geldig was en dat dit een foutje van The Fork moest zijn. Aangegeven dat wij toch gebruik wilden maken van de korting. Uiteindelijk konden wij toch een korting krijgen op een klein gedeelte van de kaart. We hebben in totaal drie kwartier gezeten. Uiteindelijk kregen wij het gevoel volledig genegeerd te worden. e hebben besloten na het (aangeboden) voorgerecht af te rekenen. We waren klaarblijkelijk niet welkom. Ondanks de beloofde korting toch het volle pond betaald. Gezien de reacties onderaan ben ik van mening dat dit een bewust gevoerd beleid is. Wij komen er nooit meer.

 5. Laura M.
  • 2 recensies
  6/10

  Eten was prima, moesten wel wat lang wachten op de drankjes.

 6. Hans K.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Prima gegeten in een traditionele Griekse ambiance met heerlijke wijn.

 7. Hans H.
  • 1 recensie
  2,5/10

  slechte , verlichting, geen opscheplepels, garnalen salade was veel sla met 3 garnalen, hoofdgerecht bestond uit vlees wat uitgedroogd was, soort van gebakken aardappels die te lang op een warmhoudplaat hebben gelegen, dessert hebben we gemist want het duurde zo lang dat we hebben afgerekend. De eigenaresse gaf aan dat het de baklava nog in de oven stond want het werd vers bereidt ze wilde het wel inpakken voor ons, vreemd want het was toch nog in de oven..ik heb zelden zo slecht gegeten

 8. Angelique W.
  • 1 recensie
  4/10

  Bij binnenkomst werd ons (vriendelijk) verteld dat de kortingsactie van 50% niet gold op zaterdagavond ondanks dat wij lieten zien dat dit gewoon te boeken was. Toen ze voor ons een uitzondering maakten, bleek de actie enkel te gelden voor een zeer beperkt aantal gerechten. Bovendien waren ze onze drankjes vergeten. Geen aanrader helaas.

 9. Karin K.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Lekker

 10. Hans v.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Wij aten via Social Deal (50% korting). De gerechten bleken ook verkleind naar 50%. Helaas. Bij de afrekening bleek de rekening voor alle producten hoger dan op internet staat. Wij bestelden de 5 sterren metaxa maar op de rekening stond de 7 sterren metaxa. Wij verlieten met een vervelend gevoel dit restaurant. Het klopt niet in dit restaurant. Jammer.

 11. Agnes M.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Wij vonden het niet behaaglijk warm, de inrichting oogt wat gedateerd. Bediening prima en supersnel, vriendelijke dames.

 12. Sjoukje B.
  • 2 recensies
  9/10

  Gezellig, vriendelijke bediening en verrassend mooi opgemaakte borden met heerlijke gerechten!

 13. Sylvia H.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Vooral het vlees vond ik super lekker ????

 14. Dinanda K.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Eten was redelijk al kreeg ik het verkeerde opgediend en i.p.v. iets nieuws kreeg ik er een blok fetakaas bij. We kregen een hele tijd ons drinken niet en toen het voorgerecht kwam vroegen ze of we nog iets wilde drinken terwijl we nog steeds niets hadden gehad. Kerstversiering hing er nog steeds al is het eind januari.

 15. Alie K.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Bestek van voorgerecht , moest ook gebruikt worden voor hoofdgerecht. Gyros was koud..

 16. J.eannerte k.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Het eten was redelijk, de dame die ons ontving zeer vriendelijk. De gerechten kwamen wel zeer snel achter elkaar aan.

 17. Klaske P.
  • 4 recensies
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten. We kregen nadat er eerst niemand was een hartelijke ontvangst. Een erg gezellige avond

 18. M D.
  • 1 recensie
  3/10

  Er hing niet ren lekker sfeer en we vonden het niet echt schoon

 19. Wim S.
  • 5 recensies
  7/10

  Hoewel we bij binnenkomst meldden dat we met de AH actie kwamen werd dit niet opgepikt. Toen we via de algemene menukaart wilden bestellen bleek het misverstand en konden we maar beperkt gebruik maken van deze menukaart. Hetgeen we uiteindelijk hadden besteld was goed. Echter, de dessertkaart bood geen keuze....een yoghurt was de enige (AH) mogelijkheid.

 20. Melissa B.
  • 2 recensies
  4/10

  Middelmatige eten. Eten was niet warm . Prijs kwaliteit is slecht. Vooral voor het voorgerecht. Bediening en keuken kon het niet aan. Ook de gerechten waaruit gekozen kon worden was niet zoals als vermeld op Iens. Zeer teleurstellend.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 16:00 - 00:00

- Diner 16:00 - 22:30

Routebeschrijving naar het restaurant

Melkmarkt 20, 8011 MC, Zwolle, Nederland

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

provincie Overijssel,

Over het restaurant

Griekenland in Zwolle

In de afgelopen 15 jaar hebben veel liefhebbers de weg gevonden naar het Griekse restaurant Olympia in Zwolle, de plek waar de beste authentieke Griekse gerechten bereid worden in een typische sfeervolle Griekse ambiance. Op de kaart hebben zij 95 heerlijke Griekse gerechten met Olympische allure, een kaart om niet snel te vergeten! Geniet van typisch Grieks en een fijne avond!

Services

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Olympia"

Vaca Negra

€ 50 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (440 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (122 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (47 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (708 recensies)

-30%

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8 (143 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (321 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (110 recensies)

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:7.6 (207 recensies)

€ 26 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (170 recensies)

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:9 (164 recensies)

-30%

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd