6,7/10
Gebaseerd op 283 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. R T.
  R T.
  • 2 recensies
  7/10

  Heel vriendelijke bediening, maar het was eigenlijk te druk voor ze. We moesten een vol uur wachten voordat we zelfs konden bestellen. Maar ze bleven vrolijk en vriendelijk. We hadden geen haast ook. Dus ach... en het was lekker!

 2. Peter D.
  Peter D.
  • 1 recensie
  10/10

  Het eten was voor treffelijk hebben niet lang gewacht. Ik heb er van genoten en ik ga zeker nog een keer terug. Sfeer is gezellig, en ontspannen. Aanrader

 3. Richard v.
  Richard v.
  • 5 recensies
  8/10

  Restaurant was niet op de hoogte van het feit dat ze 'meedoen' met de 50% actie van TheFork. Korting wel gekregen. Eten was wat zout maar verder goed. Service was prima.

 4. Maythe H.
  Maythe H.
  • 6 recensies
  9,5/10

  We konden nog laat terecht voor een kleine maaltijd. Ontvangst was hartelijk en de gerechten vers en lekker. Een aanrader!

 5. Inte P.
  Inte P.
  • 5 recensies
  2/10

  We arriveerden netjes op tijd om 18.30. We stelden ze meteen op de hoogte van de reservering bij 'Thefork'. Maar...de korting van 50% gold niet meer, want dat liep tot januari. Ter compensatie mochten we gratis toetjes uitzoeken. We besloten het maar te proberen. Maar dan.....Mijn man kreeg warm bier, mijn dochter vroeg verse jus d'orange en kreeg sap uit een pak, ze hadden geen gyros meer (!!) Bediening spreekt slecht Nederlands, Ze vroegen of we een broodplankje wilden. Dat stelde weinig voor, wat dunne lapjes met bakjes slordig gedrapeerde boter. We besloten te vertrekken om een ander restaurant te zoeken en betaalden voor drie drankjes en dat broodplankje €21,-!!

 6. Berthina K.
  Berthina K.
  • 13 recensies
  5,5/10

  We dachten dat het eten zou meevallen na de recensies maar het klopt, kwalitatief geen goed eten. Vlees was hard en leek gewoon opgewarmd wat al eerder gebakken was. Door onze kortingsactie was het eten betaalbaar, maar anders te duur voor de kwaliteit. Door het mooie weer zaten wij buiten, dus weet niet hoe het er binnen uitziet.

 7. Remco V.
  Remco V.
  • 1 recensie
  5/10

  We hebben via theFork geboekt. Spontaan uit eten met een leuke korting, Direct de dame in kwestie gewezen op onze boeking bij The Fork om geen misverstanden te laten bestaan. Er werd ons onomwonden gemeld dat de korting sinds januari niet meer geldig was en dat dit een foutje van The Fork moest zijn. Aangegeven dat wij toch gebruik wilden maken van de korting. Uiteindelijk konden wij toch een korting krijgen op een klein gedeelte van de kaart. We hebben in totaal drie kwartier gezeten. Uiteindelijk kregen wij het gevoel volledig genegeerd te worden. e hebben besloten na het (aangeboden) voorgerecht af te rekenen. We waren klaarblijkelijk niet welkom. Ondanks de beloofde korting toch het volle pond betaald. Gezien de reacties onderaan ben ik van mening dat dit een bewust gevoerd beleid is. Wij komen er nooit meer.

 8. Laura M.
  Laura M.
  • 2 recensies
  6/10

  Eten was prima, moesten wel wat lang wachten op de drankjes.

 9. Hans K.
  Hans K.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Prima gegeten in een traditionele Griekse ambiance met heerlijke wijn.

 10. Hans H.
  Hans H.
  • 1 recensie
  2,5/10

  slechte , verlichting, geen opscheplepels, garnalen salade was veel sla met 3 garnalen, hoofdgerecht bestond uit vlees wat uitgedroogd was, soort van gebakken aardappels die te lang op een warmhoudplaat hebben gelegen, dessert hebben we gemist want het duurde zo lang dat we hebben afgerekend. De eigenaresse gaf aan dat het de baklava nog in de oven stond want het werd vers bereidt ze wilde het wel inpakken voor ons, vreemd want het was toch nog in de oven..ik heb zelden zo slecht gegeten

 11. Angelique W.
  Angelique W.
  • 1 recensie
  4/10

  Bij binnenkomst werd ons (vriendelijk) verteld dat de kortingsactie van 50% niet gold op zaterdagavond ondanks dat wij lieten zien dat dit gewoon te boeken was. Toen ze voor ons een uitzondering maakten, bleek de actie enkel te gelden voor een zeer beperkt aantal gerechten. Bovendien waren ze onze drankjes vergeten. Geen aanrader helaas.

 12. Karin K.
  Karin K.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Lekker

 13. Hans v.
  Hans v.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Wij aten via Social Deal (50% korting). De gerechten bleken ook verkleind naar 50%. Helaas. Bij de afrekening bleek de rekening voor alle producten hoger dan op internet staat. Wij bestelden de 5 sterren metaxa maar op de rekening stond de 7 sterren metaxa. Wij verlieten met een vervelend gevoel dit restaurant. Het klopt niet in dit restaurant. Jammer.

 14. Agnes M.
  Agnes M.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Wij vonden het niet behaaglijk warm, de inrichting oogt wat gedateerd. Bediening prima en supersnel, vriendelijke dames.

 15. Sjoukje B.
  Sjoukje B.
  • 2 recensies
  9/10

  Gezellig, vriendelijke bediening en verrassend mooi opgemaakte borden met heerlijke gerechten!

 16. Sylvia H.
  Sylvia H.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Vooral het vlees vond ik super lekker ????

 17. Dinanda K.
  Dinanda K.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Eten was redelijk al kreeg ik het verkeerde opgediend en i.p.v. iets nieuws kreeg ik er een blok fetakaas bij. We kregen een hele tijd ons drinken niet en toen het voorgerecht kwam vroegen ze of we nog iets wilde drinken terwijl we nog steeds niets hadden gehad. Kerstversiering hing er nog steeds al is het eind januari.

 18. Alie K.
  Alie K.
  • 4 recensies
  6,5/10

  Bestek van voorgerecht , moest ook gebruikt worden voor hoofdgerecht. Gyros was koud..

 19. J.eannerte k.
  J.eannerte k.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Het eten was redelijk, de dame die ons ontving zeer vriendelijk. De gerechten kwamen wel zeer snel achter elkaar aan.

 20. Klaske P.
  Klaske P.
  • 4 recensies
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten. We kregen nadat er eerst niemand was een hartelijke ontvangst. Een erg gezellige avond

 21. M D.
  M D.
  • 1 recensie
  3/10

  Er hing niet ren lekker sfeer en we vonden het niet echt schoon

 22. Wim S.
  Wim S.
  • 5 recensies
  7/10

  Hoewel we bij binnenkomst meldden dat we met de AH actie kwamen werd dit niet opgepikt. Toen we via de algemene menukaart wilden bestellen bleek het misverstand en konden we maar beperkt gebruik maken van deze menukaart. Hetgeen we uiteindelijk hadden besteld was goed. Echter, de dessertkaart bood geen keuze....een yoghurt was de enige (AH) mogelijkheid.

 23. Melissa B.
  Melissa B.
  • 2 recensies
  4/10

  Middelmatige eten. Eten was niet warm . Prijs kwaliteit is slecht. Vooral voor het voorgerecht. Bediening en keuken kon het niet aan. Ook de gerechten waaruit gekozen kon worden was niet zoals als vermeld op Iens. Zeer teleurstellend.

 24. Hester B.
  Hester B.
  • 1 recensie
  2,5/10

  Geen sfeer en simpel eten, vlees was te zout en niet lekker.

 25. Yv T.
  Yv T.
  • 3 recensies
  5/10

  Met De AHrestaurantactie zeer beperkte keus uit het menu en alleen vlees, terwijl wij tevoren hadden aangegeven geen vlees te eten. Kon nog wel vegetarisch, pizza of pasta. Nagerecht geen ijs, als je dit wel wilt, betaal je daarvoor het volle bedrag. Water: meteen een helemfles a 5 euro. Na een uur en een kwartier kwam het voorgerecht, dat helaas niet zoveel voorstelde, een klein beetje salade met daarop niet meer dan twee eetlepels van het sausje dat je had besteld. Het hoofdgerecht viel qua smaak tegen en de gegrilde groenten waren nagenoeg koud. Niet voor herhaling vatbaar, prijs/kwaliteit verhouding slecht. Bediening: slechts twee mensen die hard moesten lopen.

 26. Taco N.
  Taco N.
  • 2 recensies
  4,5/10

  Niet erg lekker. Tijdens het voorgerecht al de hoofdschotel. ????? Te duur.

 27. Mieke k.
  Mieke k.
  • 1 recensie
  6/10

  Ontvangst was goed , vooraf en hoofdgerecht was er snel maar. bijna een UUR zitten wachten op het dessert. Totaal van het vertrek was koud Advies een sluis bij de buitendeur met evt gordijn. Jammer van de avond .. Gr fam Kruiper

 28. Henny v.
  Henny v.
  • 3 recensies
  7,5/10

  De toiletdeur was nauwelijks van het slot te krijgen.

 29. Willie M.
  Willie M.
  • 2 recensies
  5/10

  De keuze was beperkt en de rekening was hoog.

 30. Otto S.
  Otto S.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Prima gegeten met de AH actie, alleen mogen de kerstboom en kerststukjes nu wel weg.

 31. Petra M.
  Petra M.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Wij hadden de ah dinerbon (2e gratis). De keuze viel ons tegen.

 32. Wim v.
  Wim v.
  • 1 recensie
  2,5/10

  Het restaurant was niet verwarmd. De gasflessen waren leeg.(rotsmoes). Als restauranthouder zorg je toch voor verwarming. Voorgerecht carpaccio zalm. - paar reepjes zalm over wat niet aangemaakte groenvoer - gebakken mosselen in kruidenboter, verwarmd in magnetron, kruidenboter zal nog niet gesmolten op de mossel, smaak zurig. Hoofdgerecht alleen spiesjes waren redelijk. Giro’s koud. Geen nagerecht genomen omdathet stervend koud was. Al met al slechte ervaring. Niet aan te raden.

 33. Juliette s.
  Juliette s.
  • 5 recensies
  4/10

  We bestelden moussaka; die had te weinig aubergine, teveel niet lekkere bechamel, kaneel en aardappel en was met wat melig varkensgehakt gemaakt. Verder 3 sorten vis. Alle drie even droog. Bah. Wel aardige mensen en ongevraagd ouzo bij binnenkomst. Inrichting aftands.

 34. Dini P.
  Dini P.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Beetje standaard Grieks restaurant, beetje saai

 35. J. A. B.
  J. A. B.
  • 1 recensie
  6/10

  Weinig keus met de iens kaart. Maar het eten was prima. Bediening : verstrooid. Twee dames die bedienden. De een sprak alleen maar Engels en de ander vergat steeds alles.

 36. Denise H.
  Denise H.
  • 1 recensie
  3,5/10

  Vriendelijke en vlotte bediening Kleine porties van een teleurstellende kwaliteit voor een flinke prijs!

 37. Jerry r.
  Jerry r.
  • 1 recensie
  3,5/10

  Na lang 20 min kregen we drinken we moesten erg lang wachten op onze gerechten toen we de zalm kregen wat deze nog bevroren van binnen !

 38. Wies v.
  Wies v.
  • 3 recensies
  3/10

  Na vijf kwartier te hebben gewacht en de cola teruggestuurd omdat er geen prik in zat hebben wij de drank betaald en zijn boos en teleurgesteld weggegaan. Bovendien moest ik van de wc worden gered want het slot deed het niet.

 39. Tom O.
  Tom O.
  • 1 recensie
  2,5/10

  Eten was zwaar onvoldoende. Half koud en veel te zout. Uur op ons eten gewacht en ze komen niet bij je tafel of je nog wat drinken wilt. Iedereen loopt door elkaar en weet niet wat ze moeten doen. Kortom nooit weer. Ik zal het absoluut niet aanbevelen

 40. Rob B.
  Rob B.
  • 5 recensies
  6,5/10

  Voorgerecht een garnalencoctail: wel 6 garnalen bij mij! Mijn partner had zalm met heeeel veel sla. 3 kwartier gewacht op hoofdgerecht. Werd helaas geserveerd op een koud bord; waardoor ons eten snel koud werd. Zonde, want het was best lekker. Toetjes waren niet bepaald van een groot formaat, maar wel lekker. Wij hadden er meer van verwacht. Jammer.