Terug

Recensies Olympia

7/10
Gebaseerd op 274 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Remco V.
  • een recensie
  5/10

  We hebben via theFork geboekt. Spontaan uit eten met een leuke korting, Direct de dame in kwestie gewezen op onze boeking bij The Fork om geen misverstanden te laten bestaan. Er werd ons onomwonden gemeld dat de korting sinds januari niet meer geldig was en dat dit een foutje van The Fork moest zijn. Aangegeven dat wij toch gebruik wilden maken van de korting. Uiteindelijk konden wij toch een korting krijgen op een klein gedeelte van de kaart. We hebben in totaal drie kwartier gezeten. Uiteindelijk kregen wij het gevoel volledig genegeerd te worden. e hebben besloten na het (aangeboden) voorgerecht af te rekenen. We waren klaarblijkelijk niet welkom. Ondanks de beloofde korting toch het volle pond betaald. Gezien de reacties onderaan ben ik van mening dat dit een bewust gevoerd beleid is. Wij komen er nooit meer.

 2. Laura M.
  • een recensie
  6/10

  Eten was prima, moesten wel wat lang wachten op de drankjes.

 3. Hans K.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Prima gegeten in een traditionele Griekse ambiance met heerlijke wijn.

 4. Hans H.
  • een recensie
  2,5/10

  slechte , verlichting, geen opscheplepels, garnalen salade was veel sla met 3 garnalen, hoofdgerecht bestond uit vlees wat uitgedroogd was, soort van gebakken aardappels die te lang op een warmhoudplaat hebben gelegen, dessert hebben we gemist want het duurde zo lang dat we hebben afgerekend. De eigenaresse gaf aan dat het de baklava nog in de oven stond want het werd vers bereidt ze wilde het wel inpakken voor ons, vreemd want het was toch nog in de oven..ik heb zelden zo slecht gegeten

 5. Angelique W.
  • een recensie
  4/10

  Bij binnenkomst werd ons (vriendelijk) verteld dat de kortingsactie van 50% niet gold op zaterdagavond ondanks dat wij lieten zien dat dit gewoon te boeken was. Toen ze voor ons een uitzondering maakten, bleek de actie enkel te gelden voor een zeer beperkt aantal gerechten. Bovendien waren ze onze drankjes vergeten. Geen aanrader helaas.

 6. Karin K.
  • een recensie
  9,5/10

  Lekker

 7. Hans v.
  • een recensie
  4,5/10

  Wij aten via Social Deal (50% korting). De gerechten bleken ook verkleind naar 50%. Helaas. Bij de afrekening bleek de rekening voor alle producten hoger dan op internet staat. Wij bestelden de 5 sterren metaxa maar op de rekening stond de 7 sterren metaxa. Wij verlieten met een vervelend gevoel dit restaurant. Het klopt niet in dit restaurant. Jammer.

 8. Agnes M.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Wij vonden het niet behaaglijk warm, de inrichting oogt wat gedateerd. Bediening prima en supersnel, vriendelijke dames.

 9. Sjoukje B.
  • 2 recensies
  9/10

  Gezellig, vriendelijke bediening en verrassend mooi opgemaakte borden met heerlijke gerechten!

 10. Sylvia H.
  • een recensie
  8,5/10

  Vooral het vlees vond ik super lekker ????

 11. Dinanda K.
  • een recensie
  5,5/10

  Eten was redelijk al kreeg ik het verkeerde opgediend en i.p.v. iets nieuws kreeg ik er een blok fetakaas bij. We kregen een hele tijd ons drinken niet en toen het voorgerecht kwam vroegen ze of we nog iets wilde drinken terwijl we nog steeds niets hadden gehad. Kerstversiering hing er nog steeds al is het eind januari.

 12. Alie K.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Bestek van voorgerecht , moest ook gebruikt worden voor hoofdgerecht. Gyros was koud..

 13. J.eannerte k.
  • een recensie
  5,5/10

  Het eten was redelijk, de dame die ons ontving zeer vriendelijk. De gerechten kwamen wel zeer snel achter elkaar aan.

 14. Klaske P.
  • 4 recensies
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten. We kregen nadat er eerst niemand was een hartelijke ontvangst. Een erg gezellige avond

 15. M D.
  • een recensie
  3/10

  Er hing niet ren lekker sfeer en we vonden het niet echt schoon

 16. Wim S.
  • 5 recensies
  7/10

  Hoewel we bij binnenkomst meldden dat we met de AH actie kwamen werd dit niet opgepikt. Toen we via de algemene menukaart wilden bestellen bleek het misverstand en konden we maar beperkt gebruik maken van deze menukaart. Hetgeen we uiteindelijk hadden besteld was goed. Echter, de dessertkaart bood geen keuze....een yoghurt was de enige (AH) mogelijkheid.

 17. Melissa B.
  • 2 recensies
  4/10

  Middelmatige eten. Eten was niet warm . Prijs kwaliteit is slecht. Vooral voor het voorgerecht. Bediening en keuken kon het niet aan. Ook de gerechten waaruit gekozen kon worden was niet zoals als vermeld op Iens. Zeer teleurstellend.

 18. Hester B.
  • een recensie
  2,5/10

  Geen sfeer en simpel eten, vlees was te zout en niet lekker.

 19. Yv T.
  • 3 recensies
  5/10

  Met De AHrestaurantactie zeer beperkte keus uit het menu en alleen vlees, terwijl wij tevoren hadden aangegeven geen vlees te eten. Kon nog wel vegetarisch, pizza of pasta. Nagerecht geen ijs, als je dit wel wilt, betaal je daarvoor het volle bedrag. Water: meteen een helemfles a 5 euro. Na een uur en een kwartier kwam het voorgerecht, dat helaas niet zoveel voorstelde, een klein beetje salade met daarop niet meer dan twee eetlepels van het sausje dat je had besteld. Het hoofdgerecht viel qua smaak tegen en de gegrilde groenten waren nagenoeg koud. Niet voor herhaling vatbaar, prijs/kwaliteit verhouding slecht. Bediening: slechts twee mensen die hard moesten lopen.

 20. Taco N.
  • 2 recensies
  4,5/10

  Niet erg lekker. Tijdens het voorgerecht al de hoofdschotel. ????? Te duur.