Oni4 - Oni Japanese Dining, Den Haag
Suggestie van de chef - Oni Japanese Dining, Den Haag
Suggestie van de chef - Oni Japanese Dining, Den Haag
Oni1 - Oni Japanese Dining, Den Haag
Oni2 - Oni Japanese Dining, Den Haag
Oni3 - Oni Japanese Dining, Den Haag
Oni4 - Oni Japanese Dining, Den Haag
Suggestie van de chef - Oni Japanese Dining, Den Haag

Beloningen

 • Gault&Millau 2019
Gemiddelde prijs € 37 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,3/10
Zeer goed
Gebaseerd op 261 recensies
 1. Joyce v.
  • 6 recensies
  10/10

  Wij willen Winston persoonlijk bedanken voor het maken van onze avond! Door omstandigheden stond hij er alleen voor, maar heeft ervoor gezorgd dat wij daar niet veel van hebben gemerkt. Mensen moeten onthaasten en gewoon de tijd nemen om te genieten van het eten en bij Oni helemaal! Mooie gerechten, verse bereid en voor ieder wat wils. Het was voor ons alle drie een genot en hebben sinds lange tijd niet zo lekker gegeten. Bedankt voor de service, dat zie je tegenwoordig zelden!!

 2. Annemiek v.
  • een recensie
  7,5/10

  Kwaliteit eten was goed! Bediening sprak alleen Engels. 6 euro voor een fles water vind ik fors. We zaten boven en daar was het heel erg warm.

 3. Jeroen R.
  • een recensie
  8,5/10

  Heel lekker gegeten. Als je alleen Shabu gewend bent, dan is dit een heel ander level. Vlotte bediening. Setting sfeervol (wel achterin gaan zitten). Hemels dessert. Wij komen terug????

 4. Fred S.
  • 3 recensies
  9/10

  Weer heerlijk gegeten en mooie verhalen over Japan van de bediening gehoord.

 5. Frederik R.
  • een recensie
  5,5/10

  Twee van de open huiswijnen bleken er niet te zijn, zonder dat er een alternatief was. Men kwam een keer met deels verkeerde gerechten aanlopen. Tenslotte moesten we verschillende keren drammen om aandacht om een nieuwe bestelling te doen. Tenslotte viel op dat er tegenwoordig geen enkel Japans personeelslid meer werkt; als ik het me goed herinner is het echt Japanse waardoor dit restaurant indertijd zo goed bekend is komen te staan en waardoor de kwaliteit van de sushi's indertijd echt top was; die is nu maar gemiddeld.

 6. Lotte K.
  • 2 recensies
  7/10

  Goed eten en vriendelijke en snelle bediening. Inrichting is wel erg minimalistisch. Geen restaurant om uitgebreid te tafelen. Maar kwaliteit van het eten is goed,

 7. Ernesto D.
  • een recensie
  5/10

  Na enkele keren heerlijk gegeten te hebben bij Oni was deze laatste keer een behoorlijk teleurstellende ervaring. Aan het eten ligt het niet; het is heerlijk. De kaart is na ons laatste bezoek veranderd en dat was verrassend. Staan genoeg heerlijkheden op maar die moet je dan wel lezen met een leesbril en extra verlichting. Het is vooral lang wachten; op je drankje(s), op je bestelling(en), om een vraag te kunnen stellen. De indruk was vooral rommelig qua bediening. Kijkende naar hetgeen wij uiteindelijk hebben gegeten en gedronken; bentobox, sashimimix (zalm, tonijn en steak) en 6x nigiri sushi's + 7 drankjes en in totaal €.160,= kwijt zijn voelde nog eens extra teleurstellend. Het eten is goed maar voor ons was het de laatste keer.

 8. Jasper J.
  • 6 recensies
  8/10

  Verrassend goede service dit keer. Een hele verbetering ten opzichte van een jaar geleden. Het eten is lekker. De ramen is wel een beetje teleurstellend en kan veel beter. De Broth is niet speciaal van smaak vind ik, en er zijn tegenwoordig veel betere ramen plekken in Den Haag en Rotterdam. Hier kan Oni wel in verbeteren denk ik. Ik stel voor om te focussen op authentiek Japanse kip broth of pork broth, en dan echt laten intrekken voor minimaal 8 uur. Nog een verbeter puntje: ik denk dat het decor wel aan vernieuwing toe is. De muur decoratie oogt een klein beetje verouderd. De rest van het eten is verder erg goed en van hoge kwaliteit. Vooral de sushi en sashimi is erg goed zeer vers en mals van smaak. Een uitblinker was ook de Teriyaki Eend: erg sappig en mals! Zou er zeker voor terug willen komen...!

 9. Jan B.
  • een recensie
  9,5/10

  Prima gerechten en zeer vriendelijk personeel.

 10. Alexandra B.
  • een recensie
  7/10

  De houten banken beneden zijn oncomfortabel, boven zijn er wel wat betere stoelen. Het licht mag iets feller om de kaart te kunnen lezen. Service duurt erg lang en er worden veel foutjes gemaakt. De enorme kaart is zowel een voordeel als nadeel. Het eten is van goede kwaliteit.

 11. Herman B.
  • 64 recensies
  9,5/10

  Altijd goed

 12. Harry F.
  • een recensie
  9/10

  Prima eten, in een prettige omgeving met vriendelijke en behulpzame bediening.

 13. Michiel v.
  • een recensie
  8,5/10

  Niet goedkoop wel goed! Lekker gegeten en goede service, niet twijfelen gewoon gaan genieten van lekkere sushi en vleesgerechten

 14. Marjet S.
  • 4 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, fijne sfeer en goede wijn!

 15. Herman B.
  • 64 recensies
  10/10

  Altijd fantastisch eten hier!

 16. Susanna M.
  • een recensie
  6,5/10

  Ik kom al meer dan 10 jaar bij Oni maar nu viel het toch echt tegen, was er een tijdje niet geweest. De tempura kruimels op de Crunchy Spicy Shrimp maki waren mega-zout en het geheel liet eigenlijk een enorme frituursmaak achter. De overige gerechten kwamen pas 1 uur later, met erg onhandige bedienings die niet het juiste wist te zeggen. Na een uur zei hij 'de sushi duurt wat langer' en moest ik hem aansporen om toch echt te zorgen dat ons eten prioriteit kreeg aangezien latere gasten hun eten al ophadden. Rest van de sushi smaakte goed! Alhoewel de totaalbeleving eigenlijk al verpest was door het lange wachten en daardoor zakte de honger weg. Pas om 21.30 kregen we de rest (kwamen 19.30 binnen). Na afloop had ik eigenlijk een beetje een misselijk gevoel en dacht ik: Dit was de laatste keer Oni voor mij. Een hard afscheid maar er xijn genoeg alternatieven tegenwoordig. Too bad!

 17. Peter M.
  • een recensie
  6/10

  Met het eten is niets mis; smaakvol en verzorgd. Van een "ontvangst" kan echter niet worden gesproken. Na binnenkomst ruim een half uur geen aandacht van bedienend personeel, een gastheer of gastvrouw zijn niet te bekennen. Ruim een uur na het gereseveerde tijdstip eindelijk een tafel toegewezen. De goede kwaliteit van het eten en de gratis aangeboden glazen wijn voor het lange wachten, maken de ongemakkelijke entree voor ons niet meer goed. Heel jammer, zonder de chaotische bediening zeker een aanrader. Wie met laatste en lang wachten geen problemen heeft, zeker een keer gaan,

 18. Eduard v.
  • 24 recensies
  6,5/10

  Wachtkamer bus

 19. Louis d.
  • 9 recensies
  8,5/10

  Eten is echt fantastisch. Vijf gangen verssingsmenu biedt veel te ontdekken in combinatie met wat meer "standaard" sushi gerechten. Helaas was de bediening in eerste instantie bepaald onkundig. Het eerste drankje was er snel, maar een menu krijgen duurde erg lang. De dame van de bediening wist geen toelichting te geven en was voornamelijk bezig de andere kant op te kijken. Een allergie werd niet doorgegeven aan de keuken met vervelende gevolgen. Gelukkig werd na de eerste gang de bediening overgenomen door een collega die wel kundig was. Oni is geen goedkoop restaurant, als de bediening dat niveau waar zou maken is het het geld beslist waard.

 20. Richard v.
  • 9 recensies
  7,5/10

  Na wat eerdere mindere ervaringen toch weer eens geprobeerd. Er lijkt qua personeel wel het een en ander gewijzigd te zijn, maar qua gerechten gelukkig iets minder. Wachttijd kan altijd iets beter, maar aan de andere kant, dit is geen fastfood! Hier ga je heen om te genieten van je sushi, niet om een lijstje af te vinken en volgepropt te worden.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag 17:00 - 22:30

Routebeschrijving naar het restaurant

Prinsestraat 35, 2513 CA, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving

Torengarage aan de Torenstraat

provincie Zuid-Holland, Den Haag Centrum, Noordeinde

Over het restaurant

Restaurant Oni in Den Haag serveert de Japanse keuken. Zij gebruiken verse ingrediënten voor al hun gerechten. Bij ONI eet je sushi, sashimi en tempura. Maar ze hebben meer. Probeer bijvoorbeeld een van de bekende bento boxen. In deze Japanse lakdozen serveren zij een combinatie van vis, vlees en groenten.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren,

Restaurants rond "Oni Japanese Dining"

 • € 26 (gemiddelde prijs)

  Score:8.8 (138 recensies)

 • € 29 (gemiddelde prijs)

  Score:8.4 (111 recensies)

 • € 35 (gemiddelde prijs)

  Score:8.6 (107 recensies)

 • € 38 (gemiddelde prijs)

  Score:9 (83 recensies)

 • € 25 (gemiddelde prijs)

  Score:8.9 (212 recensies)

 • € 35 (gemiddelde prijs)

  Score:8.6 (303 recensies)

 • € 15 (gemiddelde prijs)

  Score:8.7 (112 recensies)

 • € 35 (gemiddelde prijs)

  Score:9.2 (712 recensies)

 • Insider
  Knossos

  € 35 (gemiddelde prijs)

  Score:9.1 (382 recensies)

 • € 28 (gemiddelde prijs)

  Score:8.5 (250 recensies)

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.