Wat
Waar

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Gerda J.M. Ronk-Huizinga

Gemiddelde prijs € 38 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Uitmuntend
9/10
Gebaseerd op 548 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.
Eten :9,4/10
Service :8,8/10
Setting :8,2/10
 1. Marc d.
  • 1 recensie
  10/10

  Geweldige zaak met aandacht voor de gast. Mooie wijnen op de kaart en altijd een verrassing met de gangen die ze serveren. Boss Gerda en Maestro Dirk zorgen voor een topsfeer.

 2. Gert-Jan H.
  • 1 recensie
  10/10

  Na veel te lange tijd ( kleine kinderen kosten tijd) weer een heerlijke avond met zijn tweeën genoten van lekker eten, echt lekkere wijnen en een ontspannen sfeer. Was weer genieten en gelukkig nog steeds een toprestaurant. Tot snel weer!

 3. Kay-Leigh D.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We hebben heerlijk gegeten, de gerechten pasten echt bij het seizoen, en lekkere wijn erbij. Gastvrije mensen, dus kortom: fijne avond gehad!

 4. G w.
  • 9 recensies
  10/10

  Het eten is super heerlijk en erg smaakvol!

 5. Mark v.
  • 8 recensies
  10/10

  Wij hebben vijf heerlijke gangen gegeten bij Over de Tong. Verwacht bij Over de Tong geen grote porties maar laat je verassen door heerlijke en verassende gerechten begeleid door goede wijnen! Wij komen hier zeker weer terug om een avondje te genieten. De bediening was ook gastvrij en correct, kortom; een geslaagde avond!

 6. Rob P J B.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Bijzonder restaurant. 6 gangen van culinaire explosies maar aan het einde niet overvol. BOB arrangement wijnen meer dan genoeg!

 7. Geke v.
  • 3 recensies
  10/10

  We hebben hier heerlijk gegeten. De gastheer is een gezellige man die regelmatig langskomt voor een praatje of om te checken of alles naar wens is en de glazen nog gevuld zijn. De wijn is erg goed en ook de kokkin verdient alle lof. De borden zijn niet erg gevuld maar de smaak is fantastisch. Misschien dat de hoeveelheid kleiner is omdat we bij The FORK gereserveerd hebben met 50% korting.

 8. Rogier V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  De reservering via The Fork was niet overgekomen. Heerlijk gegeten, wachttijd tussen de gerechten was wat lang.

 9. • 1 recensie
  10/10

  Het eten was Verrassend en erg lekker. Je weet van te voren niet wat je krijgt omdat ze niet met een menu kaart werken, dat was erg leuk. We komen zeker nog een keer terug.

 10. Eric B.
  • 5 recensies
  10/10

  Heerlijk eten op een ongedwongen en gezellige manier. Verrassende combinaties op het bord. Laat je verrassen met een meergangen menu. Vergeet de sommelier niet ! Past zijn wijnen perfect aan zijn gasten aan. Passie voor lekker eten en drinken spat van deze tent af

 11. Pieter H.
  • 4 recensies
  6,5/10

  Gerechten goed op smaak, porties klein, de wijn wordt redelijk opgedrongen, geen wijnkaart gezien. Water alleen per fles met bijbehorend prijs. Bediening moeilijk verstaanbaar. In het restaurant maar 3 tafels met gasten, daardoor is het minder sfeervol, inrichting is prima. Blijft voor mij de vraag of de reservering via de Fork met korting invloed heeft op de gerechten.

 12. Sandra L.
  • 8 recensies
  9,5/10

  Prima eten hier! Goede wijn-spijs combinaties. Jammer dat je zo dicht naast andere gasten zit . Als alle tafels bezet zijn is dat te druk.

 13. NPJ K.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Vriendelijke bediening, fantastisch eten.

 14. Ronald V.
  • 12 recensies
  6/10

  Wel lekker gegeten, maar erg beperkt.In verhouding te duur. Wij hebben met 50 procent korting gegeten. Wij komen er niet meer terug.

 15. Tanja t.
  • 1 recensie
  10/10

  verfijnd restaurant, topkok en dito gastvrije gastheren, koken zoals alleen sterren restaurants dat doen met respect, aandacht en liefde

 16. Debora F.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We hebben van het viergangen verrassingsmenu gegeten en het was duper lekker! De wijnen pasten perfect! Daarnaast hadden ze veel aandacht en leuke tips voor ons!

 17. Jolande l.
  • 1 recensie
  7/10

  Restaurant uitgekozen op de mogelijkheid tot een vegan menu. Ik miste hier een ruim groente aanbod en een vervangende proteine. Ook een volwaardig graanproduct ontbrak er werdeen soort risotto van tarwe geserveerd. Ofwel de maaltijd was zeer eenvoudig wel met aandacht opgemaakt.

 18. Martin L.
  • 3 recensies
  5/10

  We kregen nauwelijks genoeg te eten. Geen kaart, je weet qua prijs niet waar je aan toe bent. Vreselijk afgezet met de drankjes. Niet naar toe gaan! Prijs/prestatie verhouding is waardeloos.

 19. Wilmy B.
  • 6 recensies
  7/10

  Gastheer was veel te druk, had weinig tijd om uitleg te geven over het diner en als hij dan tijd had was de uitleg zeer algemeen: bij de eendeborst zaten zomergroente, op onze vraag welke noemde hij een aantal, die lagen echter niet op ons bord.

 20. Linda N.
  • 1 recensie
  10/10

  Ons favoriete restaurant in Zwolle. Al een heleboel keren gegeten en altijd heerlijke gerechten, wijnen en gastvrije eigenaren! Er wordt hier zeker met liefde gekookt. Wij bevelen dit restaurant aan iedereen aan.

Praktische informatie

Openingstijden

Donderdag tm maandag

- Diner vanaf 18:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Willemskade 7, 8011 AC, Zwolle, Nederland

Openbaar vervoer

In nabijheid

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt, Betaald parkeren overzijde

provincie Overijssel,

Over het restaurant

Geef je over aan de chef

Bij Restaurant Over de Tong dagen ze je uit. Laat je verrassen en laat alles over aan de kok door te kiezen voor het 4-gangen verrassingsmenu. Het is het risico zeker waard want de vakkundigheid van de chef resulteert in de meest verrukkelijke gerechten. Ook de gastheer besteed veel persoonlijke aandacht aan iedere gast en zorgt voor wijn die de smaken in al je gerechten nog meer versterkt. Tongstrelend genieten!

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 20 personen)

Af te huren, , Toegankelijk voor rolstoelen, Valet parking, Wi-Fi

Restaurants rond "Over de Tong"

Pampus

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (385 recensies)

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (329 recensies)

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (1.527 recensies)

-50%

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (424 recensies)

-50%accepteer Yums

€ 26 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (170 recensies)

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:7.6 (207 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (321 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (110 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (47 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (708 recensies)

-30%

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd