1 - Pacific, Groningen
Smoked honey-glazed lamb - Pacific, Groningen
1 - Pacific, Groningen
Barramundi - Pacific, Groningen
1 - Pacific, Groningen
Grilled Salad - Pacific, Groningen
1 - Pacific, Groningen
1 - Pacific, Groningen
Smoked honey-glazed lamb - Pacific, Groningen
Met vrienden

Pacific

8,9/10
Gemiddelde prijs € 40
91 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,9/10
Fantastisch
Gebaseerd op 91 recensies
 1. Miranda S.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Wauw superlekkere ribeye steak gegeten. Van genoten. De steak lag op een royaal bedje van gegrilde groente en aardappel. Heerlijk! Tafelgenoot had een medium rumpsteak besteld die helaas te ver door was. Zonder probleem en met excuses is er meteen een nieuw stuk vlees klaar gemaakt. Super! Zoals het hoort. Andere tafelgenoot had de kangaroo steak. Daarbij een loaded fries en cheesecake na. Heerlijk eten en goede service. We hebben genoten. Top! Met The Fork Summerdeal ook nog eens de helft van het eten betaald. ????

 2. Michiel B.
  • een recensie
  7,5/10

  Leuke tent, enthousiaste bediening. Eten leuk en gevarieerd. Lekker en veel verschillend bier op de kaart. Allemaal verschillende kleine gerechten besteld.

 3. Ingrid S.
  • 5 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, kangeroe steaknen rumpsteak, heerlijke groentes erbij, lekkere fles rode wijn erbij. Gezellig druk, alle tagels bezet, leuke sfeer! Asnrader!

 4. Jan Willem K.
  • 8 recensies
  9/10

  Prima gegeten en voortreffelijke service! Sfeervol ingericht, ruime keuze aan ales. Portobello was een aanrader. We komen zeker weer. 120tekens

 5. Emma D.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Lekker eten, zeker als je zin hebt in goed vlees. Geen onnodige poespas, maar simpele gerechten die goed worden uitgevoerd. Gezellige sfeer en goede service met duidelijk oog voor de klant. We komen graag nog eens terug.

 6. Roan S.
  • een recensie
  8,5/10

  Goed gegeten. Bediening was super vriendelijk! Ook een leuke sfeer. Zeker een aanrader. Ze nemen de tijd en serveren goed eten. Zie je niet overal.

 7. Sonja B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Erg genoten van vriendelijke bediening, lekker en bijzonder eten. We zaten buiten op het terras. Binnen ziet het er erg sfeervol en uitnodigend uit. Ik kom zeker een keer terug om dan binnen te eten. Kortom een aanrader!

 8. Karin V.
  • 6 recensies
  9/10

  Heerlijke steaks, buiten gegeten. Personeel moet alleen waarschuwen dat het sap van het vlees van de plank afdruipt op je kleren omdat er kieren in de tafel zitten. Voor de rest super.

 9. Linda V.
  • 26 recensies
  7,5/10

  Vriendelijke bediening, lekker vlees en uitgebreide bier/cider kaart. Kangaroo steak, ribeye en rumpsteak allemaal goed gebakken en goede porties met genoeg En smakelijke "vergeten groenten 'uit de oven. De kippendijen en twister fries ook de moeite waard. We komen weer eens terug!

 10. Tuhekim h.
  • 12 recensies
  8/10

  Prima tentje en met de 50% korting is het goed te betalen, anders erg prijzig. Wel goed gegeten en de bediening was ook goed. Je kunt hier gewoon naar toe.

 11. Robin V.
  • een recensie
  9,5/10

  Een zeer gemoedelijk restaurant met heel aardig personeel en geweldig eten. Zeker een aanrader!

 12. Martin K.
  • een recensie
  8,5/10

  Heel fijn restaurant! Waanzinnig gegeten en genoten van diverse Australische speciaal bieren. Prijs kwaliteit verhouding is top! Dit restaurant is zeker een aanrader. Het is zeer sfeervol en modern ingericht restaurant met Engels sprekende obers. Klein vervelend dingetje was dat de korting van de zomeractie was vergeten, maar dit werd later prima hersteld.

 13. Lex M.
  • 5 recensies
  5,5/10

  We hadden gereserveerd en het was bijzonder warm. Binnen zitten, dan waren we de enigen die daar aanwezig waren, in een zeer warme ruimte. Dat was geen echte optie. Het terras voor het pand was overvol, dus zijn we weer weggegaan, ondanks een reservering. We gaan het binnenkort weer proberen als het minder warm is....of als er wel ruimte op het terras is.

 14. Menno v.
  • 4 recensies
  10/10

  Great meals!

 15. Door O.
  • een recensie
  8/10

  We hebben op 24 augustus met 5 personen bij jullie gegeten. De gerechten waren prima. Bij de tweede bestelronde is onze bestelling niet doorgegeven. We hebben lang moeten wachten. Het personeel maakte hun excuses en we werden met een rondje drank gecompenseerd. De bediening was zeer prettig. De flat white die we als afsluiting van de maaltijd hebben besteld, mag je geen flat white noemen. Café au lait komt in de buurt

 16. Cem A.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Aanrader. Mag iets sneller geserveerd worden. Ik had lamskoteletten. Ik vindt het erg kleine portie voor de prijs. Voor de rest was het in het algemeen goed eten.

 17. A K.
  • 2 recensies
  9/10

  Lekkerste vlees ooit! Lekker mals en goede portie. Helaas was de kangeroo op maar de rib eye en lamb waren heerlijk. Engelssprekende bediening waren ook erg aardig!

 18. Melinda W.
  • 2 recensies
  10/10

  We komen zeker terug! Het eten was qua smaak geweldig, bediening erg vriendelijk en de inrichting zeer sfeervol. We zijn blij dat we Pacific ontdekt hebben.

 19. Julian H.
  • 2 recensies
  10/10

  Super lekker gegeten. Heeel erg vriendelijk personeel. Hier kom ik zeker een keer weer.

 20. Jack D.
  • 4 recensies
  10/10

  Wat een geweldig restaurant! Super eten, heerlijk vers en mooi klaargemaakt. Wat een fijne bediening. Het werd een diner met een prachtig verhaal op een historisch mooie plek! Aanrader dus! Wij werden na het diner nog getrakteerd op leuke Irish music! Enthousiast 8-tal dat iedere 2e dinsdag van de maand daar heerlijk aan een tafel zit te spelen en zingen! THNX

TheFork aanbiedingen

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zaterdag van 17:00 tot laat.

Routebeschrijving naar het restaurant

Oosterstraat 65, 9711 NS, Groningen, Nederland

Routebeschrijving

Services

,

, , , Wi-Fi

Restaurants rond "Pacific"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.