Suggestie van de chef - Porto D'Oro, Bunschoten-Spakenburg
Het restaurant - Porto D'Oro, Bunschoten-Spakenburg
Suggestie van de chef - Porto D'Oro, Bunschoten-Spakenburg
Suggestie van de chef - Porto D'Oro, Bunschoten-Spakenburg
Het restaurant - Porto D'Oro, Bunschoten-Spakenburg

Porto D'Oro

6,6/10
Gemiddelde prijs € 20
33 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 20 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

6,6/10
Gebaseerd op 33 recensies
 1. Yvonne v.
  • 6 recensies
  7/10

  als je er gaat eten moet je geen haast hebben te weining personeel en er wordt veel besteld en afgehaald . maar het eten maakt het goed dus dat nemen wij voor lief

 2. Edwin C.
  • 2 recensies
  7/10

  Wij moesten erg lang wachten tussen de gangen door, er is niet eens gevraagd wij een tweede drankje wilden hebben. Wij moesten zelf om de kaart vragen voor het dessert

 3. MJ P.
  • 6 recensies
  7,5/10

  Vrijdagavond 17.00 uur. In het restaurant is het rustig zodat we a la carte mogen kiezen ipv voorgeschreven 3-gangenmenu. Helaas voor ons werd het erg druk met bestellingen bezorgen e.d. waardoor we na 2 uur en 15 minuten geen nagerecht mochten bestellen. Eten verder wel goed en goed geprijsd maar het was niet af door ontbreken van lekker nagerecht. Nogmaals jammer.

 4. Floor B.
  • een recensie
  5,5/10

  Het is tevens een goed bezochte afhaalgelegenheid, en dat ging allemaal voor. We hebben ruim driekwartier op een voorgerecht gewacht, en vervolgens nog eens een uur op het hoofdgerecht. Toen wij een nagerecht wilde bestellen, was de opmerking dat alles op was omdat de derby afgelopen weekend was geweest. Waarom bespreek je dan 5 dagen van te voren? Kortom ongeschikt voor een AH restaurantaktie.

 5. Theo H.
  • een recensie
  7,5/10

  Prima gegeten

 6. Judith U.
  • een recensie
  3/10

  Steenstrips vielen vd muur. Alle tafels waren vies. Toiletdeur kapot. Mijn dessert kwam pas toen mijn tafelgenoten het hunne al op hadden. En dat kwam uit een supermarktbakje.

 7. Wilma V.
  • 3 recensies
  7,5/10

  lekker gegeten, vriendelijk bediening. goede prijs kwaliteit verhouding

 8. Marianne a.
  • 5 recensies
  3,5/10

  ONgezellig zaak. Wij waren de enige gasten. Ik kreeg een verkeerd gerecht. Toen mijn gerecht eindelijk kwam, had mijn vriendin haar eten bijna op. Zij had een vlees spies, maar al het vlees lag op haar bord. Het was erg droog. Het was verschrikkelijk. Heb het vermeld.

 9. Marijke d.
  • een recensie
  6/10

  De wachttijd was vrij lang

 10. David B.
  • 3 recensies
  4/10

  De tafel was vettig en vies. Het eten bevatte te veel vet en smaakte nauwelijks anders (pizza en calzone met gyros). De service was erbarmelijk, het duurde meer dan 5 min om 2 glazen Cola te brengen. Er was zelfs een tijdje niemand aanwezig om te kunnen afrekenen. De "chef" was vies en ongeschoren. De barkrukken waren te vies om aan te pakken, laat staan om op te zitten.

 11. JPW A.
  • een recensie
  7/10

  Personeel was onervaren, de AH actie was onbekend en er was geen tafel gereserveerd.

 12. Jaap R.
  • 26 recensies
  3,5/10

  Het is hier echt eten bij de afhaal pizzeria. De entourage is vreselijk, het buitenterras in de snikhete zon en de parasol geheel gesloten. Niet bijster uitnodigend. De gebakken gamba’s waren meer verbrand dan gebakken. Het koste allemaal bijna niets, maar dan krijg je ook helemaal niets

 13. Els B.
  • een recensie
  4/10

  Helaas weinig kennis over de inhoud van de AH actie. ( 1,2 of 3 gangenmenu?) Er was een lange wachttijd( 3 kwartier) Eten, Scampi's, lekker van smaak maar er waren lege tussen. Salade onvoldoende. ( hebben we in de zaak aangegeven) Wijn was goed. Er kwam niemand langs of we nog een toetje wilden of verder nog wat wilden drinken. De rekening gaf ( bij nader inzien thuis) niet het goede bedrag aan, in het nadeel van het Restaurant. Jammergenoeg was het niet wat we er van verwacht hadden.

 14. Ahiens H.
  • 41 recensies
  6,5/10

  Leuk om in het centrum van Spakenburg een hapje te etenop het terras. Wij kozen voor tortellini en een kapsalon (dus er is niet alleen Italiaans eten en er is keus genoeg).Er werd veel besteld en bezorgd, dus dat is altijd een goed teken. De wijn was lekker en gunstig geprijsd.

 15. jan f.
  • een recensie
  10/10

  Erg gezellig en knus restaurant, goede en leuke bediening. het eten werd mooi op de borden geserveerd. Heerlijke witte wijn. Heerlijk gegeten!

 16. jan t.
  • 2 recensies
  10/10

  prima kwaiiteit van de gergt en zeer goed service zeer goed sfeer en hoog tempo en zeer goed met familie of met virenden

 17. jan t.
  • 2 recensies
  10/10

  Bij Porto d’Oro vind je de lekkerste pizza’s en pasta’s. Allemaal supervers en online of telefonisch te bestellen. Heerlijke Italiaanse gerechten, schotels en shoarmagerechten. Een keer geen zin om te koken? Een pizza bestellen gaat snel en eenvoudig. In dit restaurant kunt u ook terecht voor gerechten met wat meer ‘body’. Kalfsoester op verschillende manieren klaargemaakt, een gegrilde haasbiefstuk of een heerlijk bereid ovengerecht. Porto d’ Oro: meer dan alleen pizza’s.

 18. Babs V.
  • een recensie
  7,5/10

  Het eten was goed. Maar moesten wel lang wachten op ons hoofdgerecht. Vriendelijke gastheren!

 19. Bernhard B.
  • 6 recensies
  3,5/10

  voorgerecht: zand in de slakken hoofdgerecht:erg taaie ossenhaas voer maar af van de lijst. bovendien was het helemaal niet gezellig er waren maar drie andare gasten

 20. Glenn N.
  • 20 recensies
  7,5/10

  Prima restaurant, goede bediening, lekker pizza. Beetje jammer dat ze halve liters bier over schenken in glazen. Als je tap stuk is of wat dan ook zeg dat gewoon dan is dat geen probleem. Nu zag ik het toevallig achter de bar gebeuren.

Praktische informatie

Openingstijden

Dagelijks 16.00 - 00.00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Kerkstraat 79, 3751 AS, Bunschoten-Spakenburg, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt

provincie Utrecht

Over het restaurant

Bij Porto d’Oro vind je de lekkerste pizza’s en pasta’s. Allemaal supervers en online of telefonisch te bestellen. Heerlijke Italiaanse gerechten, schotels en shoarmagerechten. Een keer geen zin om te koken? Een pizza bestellen gaat snel en eenvoudig. In dit restaurant kunt u ook terecht voor gerechten met wat meer ‘body’. Kalfsoester op verschillende manieren

klaargemaakt, een gegrilde haasbiefstuk of een heerlijk bereid ovengerecht. Porto d’ Oro: meer dan alleen pizza’s.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Wi-Fi

Restaurants rond "Porto D'Oro"

Niet te reserveren op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken