Wat
Waar

Proeflokaal 'tOer

Gemiddelde prijs € 27
7,9/10
32 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 27 Speciaal verzoek

Scores en recensies

7,9/10
Gebaseerd op 32 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :7,2/10
Service :7,2/10
Setting :8,2/10
 1. MM Z.
  • 2 recensies
  7/10

  Jammer dat we steeds erg lang moesten wachten.

 2. Mark T.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Sfeer en inrichting gezellig. Presentatie van het eten is raar. Op plankjes is leuk, maar bakjes worden met een klodder mayonaise op het keukenpapier geplaatst. Ziet er onaantrekkelijk uit. Idee van het samen eten delen is erg leuk. Wel blijven letten op de kwaliteit van de kleine hapjes. Soms erg kekker, soms te koud of te zout

 3. Gerry Z.
  • 1 recensie
  5,5/10

  We hadden meer luxe gerechtjes verwacht voor de prijs en we moesten best lang wachten voor we het eten en het drinken kregen . Het is verder gezellig ingericht en het personeel is vriendelijk.

 4. Bert M.
  • 1 recensie
  9/10

  Het eten is er heerlijk, zeker in combinatie met het concept een erg leuke plek om te eten. Het personeel was enthousiast, aardig maar wat onervaren. Dat merkten we wel, maar mocht de pret niet drukken. Het bier is wel wat aan de dure kant.

 5. Berlinda E.
  • 3 recensies
  10/10

  Zeer gezellig restaurant met jong vriendelijk bediening. Leuk en lekker concept met onbeperkt planken met allemaal verschillende kleine gerechten.

 6. José K.
  • 1 recensie
  8/10

  Bier was lauw, toen maar overgegaan op frisdrank. Bestelde cola stond wel op rekening maar niet ontvangen. Desert: ijs werd veel te zacht geserveerd.

 7. Janna Z.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Concept is leuk, restaurant ziet er mooi uit. Binnenkomst netjes, snel brood en drinken. De eerste plank duurde heel erg lang. We kregen daardoor ons eerste drankje gratis. Verder werkte de bediening langs elkaar heen. Binnen een minuut vroegen twee mensen of we nog wat wilden drinken of dat we nog een plank wilden bestellen. En het meest jammere was dat het eten niet op orde en in balans was. De biefstuk was verbrand en niet eens te snijden. De kippendij had geen jus en was gortdroog. Dat scheen zo te horen. Sommige porties waren erg klein, andere heel groot (de friet). Toetjes waren prima. Kortom, goed idee maar uitvoering moet echt beter!

 8. marian h.
  • 2 recensies
  5/10

  De vegaplank en visplank vielen erg tegen. Smakeloos. en niks bijzonders. Vleesplankje was beter.

 9. Mirjam S.
  • 6 recensies
  8/10

  Leuk concept en smakelijk eten!

 10. Stephan B.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Veel verschillende kleine hapjes. Bediening is jong maar erg aardig, weten heel goed wat ze serveren. Leuk restaurant met een goede sfeer. Degene die alles runt is correct en aardig en hij let goed op of glazen of planken leeg zijn

 11. Jentje
  • 3 recensies
  8,5/10

  Leuk concept. Gezellige sfeer, leuke spontane bediening. Smakelijke gerechten en mooi verdeeld per plank. Zeker een plek om nog eens naartoe te gaan

 12. Benno H.
  • 2 recensies
  7/10

  De sfeer was goed en de bediening was ook leuk en attent. Het eten was wat minder.

 13. Marcel v.
  • 1 recensie
  7/10

  Bijzonder leuk concept, heel aardige bediening. Sommigen wel wat onervaren (achter de bar ging er geregeld wat mis en vielen er om het kwartier wel wat glazen kapot wat ook erg veel rumoer opleverde) en de uitleg vooraf was bij elke tafel anders. Zo was bij ons niet bekend dat er een setje voor- en hoofdgerechten is. Dit hoorden we wel toen aan een andere tafel uitleg gegeven werd, detail ... Het duurde behoorlijk lang voordat we een nieuwe plank kregen, het is dus verstandig dat, als je een plank krijgt, je gelijk de volgende besteld. Gelukkig is er geen tijdlimiet zoals in veel "all you can eat" restaurants wel het geval is. Over het algemeen lekkere gerechtjes en ook voldoende per plank, ook niet teveel dus mooie porties. Helaas viel voor ons de hekkensluiter, plank Kampen, erg tegen. Mini-burgers nauwelijks gekruid dus erg flauw en vlak van smaak, Oer frieten maar net gaar, stoofvlees heerlijk van smaak maar de brokken vlees gortdroog, biefstukjes ook geen smaak aan dus niet of nauwelijks kruiden gezien en helaas well-done, dus erg droog en niet doorheen te komen. Die heb ik allebei praktisch compleet moeten laten liggen. Appelcompote en spareribs waren wel zalig. Op deze aanmerkingen werd professioneel geluisterd en goed op geregeerd, ze vonden het bijzonder jammer dat dat net onze laatste plank was, en we kregen een kopje koffie aangeboden van het huis. Via socialdeal hebben we eind maart nog een reservering staan, we konden echter niet wachten omdat het concept en de gerechtjes ons erg lekker leken. Ik hoop wel dat er dan wat nieuwe gerechten op het menu staan. Ik weet niet of we, als we die deal al niet hadden betaald, nog eens gegaan waren.

 14. H D.
  • 1 recensie
  3/10

  Er werd geadverteerd dat glutenvrij eten hier mogelijk was. Dit bij de reservering doorgegeven en tevens bij de eerste bestelling. Helaas bleek al snel dat men hier niet zo bekend was met glutenvrije gerechten en waren de mogelijkheden erg beperkt. Men dacht niet mee en de aangeboden tegemoetkoming was heel magertjes. Een negatieve ervaring dus, en zeker geen aanrader wanneer er dieetwensen/voedselintolleranties zijn!

 15. Willem v.
  • 1 recensie
  8/10

  Lekker en ontspannen gezeten. Het eten kwam met een goed tempo door en ook de drankjes werden goed bijgehouden. De gerechten zijn smaakvol en goed gevarieerd. Als afsluiter was de kaasplank wel even doorbijten, het was een grote portie.

 16. Lenny S.
  • 29 recensies
  8/10

  Heel leuk concept. De planken waren wel erg groot en daardoor konden wij maar 2 planken bestellen. Jammer want er waren leuke concepten bij. Misschien de porties wat kleiner maken, dan kan je meer genieten van de verschillende planken. De kwaliteit was prima op de biefstuk na. Was niet lekker en taai.

 17. Marjolein F.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, gezellig, goede bediening

 18. Mariposa12
  • 10 recensies
  6,5/10

  Leuk concept, met lekkere smaken. Temperatuur van de gerechten is soms lauw. Bediening is onervaren en dat merk je. Eigenaar mag ook wat vriendelijker en enthousiaster zijn bij binnenkomst. Lang wachten op het eerste drankje en de menukaart. Uitleg bij menukaart was warrig. Wij komen nog een keer terug voor een herkansing.

 19. • 1 recensie
  9/10

  Tweede kerstdag heerlijk gegeten met de familie. Vriendelijk personeel en gezellige sfeer. Het eten was erg lekker en plank Kampen was echt favoriet.

 20. Bas U.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Leuke inrichting maar personeel had nog niet heel veel ervaring. Eten was prima op de gehaktballen na. De speeltuin voor de kids is top.

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur open.

Routebeschrijving naar het restaurant

Brink 87, 7411 BX, Deventer, Nederland

Routebeschrijving

provincie Overijssel,

Restaurants rond "Proeflokaal 'tOer"

Jasmin's

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:7 (50 recensies)

€ 26 (gemiddelde prijs)

Score:9.1 (149 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (152 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (65 recensies)

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (566 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 (225 recensies)

€ 38 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (276 recensies)

-50%

Insider

Le Thai Cuisine

€ 37 (gemiddelde prijs)

Score:9.4 (550 recensies)

Insider

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (118 recensies)

Insider

Marlin

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:9.1 (86 recensies)

Insider

Niet te reserveren op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken