Proeflokaal 'tOer - Proeflokaal 'tOer, Deventer
Proeflokaal 'tOer - Proeflokaal 'tOer, Deventer
Proeflokaal 'tOer - Proeflokaal 'tOer, Deventer
Proeflokaal 'tOer - Proeflokaal 'tOer, Deventer
Proeflokaal 'tOer - Proeflokaal 'tOer, Deventer
Proeflokaal 'tOer - Proeflokaal 'tOer, Deventer

Proeflokaal 'tOer

8/10
Gemiddelde prijs € 27
30 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 27 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8/10
Zeer goed
Gebaseerd op 30 recensies
 1. Bert M.
  • een recensie
  9/10

  Het eten is er heerlijk, zeker in combinatie met het concept een erg leuke plek om te eten. Het personeel was enthousiast, aardig maar wat onervaren. Dat merkten we wel, maar mocht de pret niet drukken. Het bier is wel wat aan de dure kant.

 2. Berlinda E.
  • 3 recensies
  10/10

  Zeer gezellig restaurant met jong vriendelijk bediening. Leuk en lekker concept met onbeperkt planken met allemaal verschillende kleine gerechten.

 3. José K.
  • een recensie
  8/10

  Bier was lauw, toen maar overgegaan op frisdrank. Bestelde cola stond wel op rekening maar niet ontvangen. Desert: ijs werd veel te zacht geserveerd.

 4. Janna Z.
  • een recensie
  5,5/10

  Concept is leuk, restaurant ziet er mooi uit. Binnenkomst netjes, snel brood en drinken. De eerste plank duurde heel erg lang. We kregen daardoor ons eerste drankje gratis. Verder werkte de bediening langs elkaar heen. Binnen een minuut vroegen twee mensen of we nog wat wilden drinken of dat we nog een plank wilden bestellen. En het meest jammere was dat het eten niet op orde en in balans was. De biefstuk was verbrand en niet eens te snijden. De kippendij had geen jus en was gortdroog. Dat scheen zo te horen. Sommige porties waren erg klein, andere heel groot (de friet). Toetjes waren prima. Kortom, goed idee maar uitvoering moet echt beter!

 5. marian h.
  • 2 recensies
  5/10

  De vegaplank en visplank vielen erg tegen. Smakeloos. en niks bijzonders. Vleesplankje was beter.

 6. Mirjam S.
  • 6 recensies
  8/10

  Leuk concept en smakelijk eten!

 7. Stephan B.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Veel verschillende kleine hapjes. Bediening is jong maar erg aardig, weten heel goed wat ze serveren. Leuk restaurant met een goede sfeer. Degene die alles runt is correct en aardig en hij let goed op of glazen of planken leeg zijn

 8. Jentje
  • 3 recensies
  8,5/10

  Leuk concept. Gezellige sfeer, leuke spontane bediening. Smakelijke gerechten en mooi verdeeld per plank. Zeker een plek om nog eens naartoe te gaan

 9. Benno H.
  • 2 recensies
  7/10

  De sfeer was goed en de bediening was ook leuk en attent. Het eten was wat minder.

 10. Marcel v.
  • een recensie
  7/10

  Bijzonder leuk concept, heel aardige bediening. Sommigen wel wat onervaren (achter de bar ging er geregeld wat mis en vielen er om het kwartier wel wat glazen kapot wat ook erg veel rumoer opleverde) en de uitleg vooraf was bij elke tafel anders. Zo was bij ons niet bekend dat er een setje voor- en hoofdgerechten is. Dit hoorden we wel toen aan een andere tafel uitleg gegeven werd, detail ... Het duurde behoorlijk lang voordat we een nieuwe plank kregen, het is dus verstandig dat, als je een plank krijgt, je gelijk de volgende besteld. Gelukkig is er geen tijdlimiet zoals in veel "all you can eat" restaurants wel het geval is. Over het algemeen lekkere gerechtjes en ook voldoende per plank, ook niet teveel dus mooie porties. Helaas viel voor ons de hekkensluiter, plank Kampen, erg tegen. Mini-burgers nauwelijks gekruid dus erg flauw en vlak van smaak, Oer frieten maar net gaar, stoofvlees heerlijk van smaak maar de brokken vlees gortdroog, biefstukjes ook geen smaak aan dus niet of nauwelijks kruiden gezien en helaas well-done, dus erg droog en niet doorheen te komen. Die heb ik allebei praktisch compleet moeten laten liggen. Appelcompote en spareribs waren wel zalig. Op deze aanmerkingen werd professioneel geluisterd en goed op geregeerd, ze vonden het bijzonder jammer dat dat net onze laatste plank was, en we kregen een kopje koffie aangeboden van het huis. Via socialdeal hebben we eind maart nog een reservering staan, we konden echter niet wachten omdat het concept en de gerechtjes ons erg lekker leken. Ik hoop wel dat er dan wat nieuwe gerechten op het menu staan. Ik weet niet of we, als we die deal al niet hadden betaald, nog eens gegaan waren.

 11. H D.
  • een recensie
  3/10

  Er werd geadverteerd dat glutenvrij eten hier mogelijk was. Dit bij de reservering doorgegeven en tevens bij de eerste bestelling. Helaas bleek al snel dat men hier niet zo bekend was met glutenvrije gerechten en waren de mogelijkheden erg beperkt. Men dacht niet mee en de aangeboden tegemoetkoming was heel magertjes. Een negatieve ervaring dus, en zeker geen aanrader wanneer er dieetwensen/voedselintolleranties zijn!

 12. Willem v.
  • een recensie
  8/10

  Lekker en ontspannen gezeten. Het eten kwam met een goed tempo door en ook de drankjes werden goed bijgehouden. De gerechten zijn smaakvol en goed gevarieerd. Als afsluiter was de kaasplank wel even doorbijten, het was een grote portie.

 13. Lenny S.
  • 28 recensies
  8/10

  Heel leuk concept. De planken waren wel erg groot en daardoor konden wij maar 2 planken bestellen. Jammer want er waren leuke concepten bij. Misschien de porties wat kleiner maken, dan kan je meer genieten van de verschillende planken. De kwaliteit was prima op de biefstuk na. Was niet lekker en taai.

 14. Marjolein F.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, gezellig, goede bediening

 15. Mariposa12
  • 10 recensies
  6,5/10

  Leuk concept, met lekkere smaken. Temperatuur van de gerechten is soms lauw. Bediening is onervaren en dat merk je. Eigenaar mag ook wat vriendelijker en enthousiaster zijn bij binnenkomst. Lang wachten op het eerste drankje en de menukaart. Uitleg bij menukaart was warrig. Wij komen nog een keer terug voor een herkansing.

 16. • een recensie
  9/10

  Tweede kerstdag heerlijk gegeten met de familie. Vriendelijk personeel en gezellige sfeer. Het eten was erg lekker en plank Kampen was echt favoriet.

 17. Bas U.
  • een recensie
  6,5/10

  Leuke inrichting maar personeel had nog niet heel veel ervaring. Eten was prima op de gehaktballen na. De speeltuin voor de kids is top.

 18. Marieke v.
  • 3 recensies
  10/10

  Gezellig restaurant, heerlijk gegeten met onze kinderen van 6 en 10. Ontzettend leuk concept met planken met hapjes vernoemd naar de Hanzesteden.

 19. Anja d.
  • 7 recensies
  8/10

  We hebben een plank Elburg (diverse visbereidingen) en plank Zutphen (vegetarisch) gehad. De Elburg was erg divers en heel smakelijk, ondanks dat het een voorgerechtplank was ruime hoeveelheid, de Zutphenplank viel daarna erg tegen, ook qua prijs-kwaliteit verhouding.

 20. Janny B.
  • 4 recensies
  8/10

  De plankjes waren gevarieerd, voor ieder wat wils. Ik zou het restaurant wel adviseren om de gerechtjes op de plankjes regelmatig aan te passen om terugkeer van gasten te bevorderen.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur open.

Routebeschrijving naar het restaurant

Brink 87, 7411 BX, Deventer, Nederland

Routebeschrijving

provincie Overijssel

Restaurants rond "Proeflokaal 'tOer"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.