Terug

Recensies Raffaele's Foodbar

8,8/10
Fantastisch
Gebaseerd op 141 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. • een recensie
  10/10

  Super gastvrij en heerlijk genoten van verschillende gerechten die wij samen hebben gedeeld zodat wij meerdere gerechten konden proeven. Natuurlijk vonden we het ene gerecht lekkerder dan het ander maar we hebben super genoten!

 2. Nicolle v.
  • 2 recensies
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten en gezellig gezeten! Dit is zeker voor herhaling vatbaar, aangezien er nog zoveel andere lekkere gerechten op de kaart staan :-)

 3. • een recensie
  7/10

  Het is een mooi restaurant op een mooie locatie. De sfeer is goed. Het eten viel me echter tegen. De pizza had een sompige bodem en dat was jammer en verwacht ik niet voor deze prijzen.

 4. Monique B.
  • 2 recensies
  7/10

  Een tafel in het midden met lawaai van alle kanten en weinig licht maakt gezellig praten met je familie redelijk moeilijk. Eten wat gerookt was was erg gerookt, bijna niet aangenaam meer en voor vegetariërs is de keuze zeer beperkt als je eens wat anders wilt dan pasta.

 5. Adamien V.
  • 10 recensies
  7,5/10

  Een leuk restaurant aan de Brink. Vooral in de voorgerechten kwam creativiteit naar boven. Goed eten. Prettige setting. De bediening kan wel beter.

 6. Harrie J. B.
  • 4 recensies
  10/10

  Super restaurant, geweldige bediening en een zeer ontspannen sfeer. Het eten staat buiten kijf, smaakvol en mooi opgemaakt!

 7. Frank v.
  • een recensie
  9/10

  Vriendelijk personeel Lekker eten en een goede keus van biersoorten

 8. Alex B.
  • 4 recensies
  8/10

  Prima eten, lekkere wijnen, goede bediening. Zeker een bezoek waard.

 9. Inge B.
  • 4 recensies
  8/10

  Prima gegeten voor een redelijke prijs! Genoeg keuze op de kaart. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, centrale locatie. Aanrader! Tot de volgende keer

 10. • 2 recensies
  8/10

  Prima eten, gezellige sfeer, goed ingespeld op onze wensen en allergieën. Wel kamer datje steeds door iemand anders wordt bediend. —————————

 11. Rik d.
  • 3 recensies
  10/10

  Voor de tweede keer geweest. Hartelijk ontvangen. Werd nog herkend van de vorige keer. Eten was weer voortreffelijk! Toplocatie aan de gezellige brink in Deventer en mooie moderne inrichting. Herhalingsgevaar is groot! :)

 12. Jose F.
  • 20 recensies
  7,5/10

  Hier een 3 gangenmenu gegeten; carpaccio was redelijk (kleine portie carpaccio waar weinig smaak aan zat), de pasta was goed (orechiette con polpette), maar ook weer een kleine portie. We hebben maar extra stokbrood besteld, omdat we nog steeds trek hadden! Op het nagerecht (tiramisu) was te veel cacao gestrooid. De bediening laat te wensen over: alles wat mis kan gaan, gaat ook mis en dit gebeurde niet alleen bij ons! Bij het afrekenen bleken er 2 flessen wijn op onze bon te staan ipv 2 glazen. Toen ik de medewerkster hierop attendeerde, reageerde zij vrij bits en liep na het afrekenen weg zonder te groeten.

 13. Marijke v.
  • een recensie
  6/10

  Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb, ondanks duidelijke uitleg. Uiteindelijk het gerecht teruggegeven, daarvoor in de plaats een gemenge salade gekregen. Mijn (in eerste instantie bestelde, en teruggegeven gerecht) is wel in rekening gebracht. Dat is jammer. Ik heb nu het volle pond betaald voor een bord sla...

 14. Edith v.
  • 2 recensies
  9/10

  Super restaurant! Heerlijk vers eten. Zelfgemaakte pasta’s..en een ruime keuze uit lekkere gerechten. Prachtige inrichting en vriendelijk personeel.

 15. Daniek T.
  • een recensie
  7/10

  Hoofdgerecht was zeker niet vies, maar niet bijzonder. We hadden meer verwacht van het eten. Smaak was een beetje flauw en mijn gerecht was wat lauw. Personeel was ontzettend vriendelijk en het toetje was lekker!

 16. Wouter K.
  • 3 recensies
  10/10

  Het was weer een heerlijke avond met heerlijke gerechten. De gastvrouw ontvangt u met veel charmes en met een heerlijk glimlach. Mooie wijn werd ons geadviseerd!

 17. Thirza D.
  • 2 recensies
  9,5/10

  We komen zeker nog een keer terug want in dit restaurant is het eten heerlijk, mooi opgemaakt en in juiste verhouding. Daarnaast is het personeel vakkundig en zeer vriendelijk en hangt er een fijne sfeer.

 18. Danielle K.
  • 3 recensies
  9/10

  Gezellige locatie, leuke inrichting. Mooie veelzijdige kaart. Sharing tapas erg leuk en afwisselde smaken in hapjes. Kwaliteit is erg goed van zowel de hapjes als de hoofd gerechten. Aantal keren geweest en altijd weer een feestje. Bediening ook attent en leuk!

 19. Erika S.
  • een recensie
  7,5/10

  Aan de wachttijd kan gewerkt worden. Moesten nu lang wachtende ons eten. Sfeer was echter prima dus wachten was niet echt een straf maar als ja haast hebt...

 20. Jos E.
  • 3 recensies
  10/10

  Een fijn restaurant met een uitgebreide kaart. Uitstekende bediening, fijne sfeer en een prima wijnkaart. Een aanrader!