Terug

Recensies Restaurant De Thai

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 667 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. A.J. v.
  • 2 recensies
  10/10

  Een oriëntel Thaise Restaurant met goede sfeer en service. Het eten is perfect en top. Er wordt meegedacht met de clientèle. Perfecte locatie en goed bereikbaar.

 2. Esther K.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, hoofdgerecht en dessert, heel vriendelijke bediening! Op een leuke plek in de stad. Een aanrader, zeker waarrrrrrrrrrrrrr

 3. GertwRdam W.
  • 4 recensies
  9/10

  zeer vriendelijk personeel, menu kaart leek beperkt maar was ruim voldoende and de kwaliteit was prima. al met al weer heerlijk gegeten

 4. Saskia d.
  • 3 recensies
  8/10

  Vers en lekker eten, ruim voldoende en daardoor klopte de prijs en kwaliteit goed. Bediening was erg vriendelijk. De wijn was erg lekker. De gerechten volgde elkaar wel erg snel op dus dat voelde wat haastig.

 5. Rob B.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Leuk restaurant, goede service. Eten is prima in orde. Naar mijn smaak mag het nog wat authentieker Thais. Ik mis een beetje de complexheid van zoet, zuur, pittig en zout die zo kenmerkend is voor de Thaise keuken.

 6. Julia W.
  • 11 recensies
  8,5/10

  De soep was verrukkelijk. Ik had een groene curry. Voor rijst moest je bijbetalen. Raar dat het niet bij de prijs inbegrepen is. De serveerster was heel vriendelijk. Jammer dat de stoelen niet lekker zaten. Ze waren te hoog of de tafels waren te laag.

 7. Pluis79
  • 4 recensies
  9,5/10

  Geholpen door een superlieve dame die eerlijk aangaf dat we teveel bestelden en meedacht in wat lekker zou zijn. Service met drinken erg goed, zij zagen als een glas leeg was en kwamen dan zelf vragen of je nog wat drinken wilde. Dessert (spekkoek) erg groot, dat kun je makkelijk met z’n tweeen delen. Dat vroeg ze ook uit zichzelf trouwens maar toen dacht ik nog dat ik mijn dessert niet wilde delen ;)

 8. Jean-Paul V.
  • een recensie
  7,5/10

  Prima eten voor een prima prijs

 9. Viache B.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk restaurant, heel erg lekker eten en een vriendelijke prijs

 10. Renee B.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Snelle en vriendelijke service, lekker eten, niet duur!

 11. D W.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Eten was erg lekker, enigste minpunt hieraan was dat er 1 van de zes loempia's in het voorgerecht niet echt lekker was. Hoofdgerecht o.a sweet en sour kip genomen die werd op gediend in een halve ananas. Porties waren ruim en wij hebben omdat het zo lekker was gevraagd om een doggy bag. Bediening was vriendelijk en snel.

 12. Emile C.
  • 18 recensies
  10/10

  Lekker gegeten en vriendelijke bediening.

 13. Marcelle M.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Heerlijk Thais gegeten! Met een soep en een gedeelde Thaise snackplank waren we al behoorlijk tevreden. De curry en pad thai waren ook heerlijk, maar kregen we niet op. We hebben de rest mee naar huis gekregen en hebben er nog een avond van kunnen eten. Goede service en fijne mensen. De inrichting van het restaurant is niet heel interessant.

 14. Piet v.
  • 13 recensies
  7,5/10

  lekker en ruim voldoende. Waren met 4 personen; alle 4 een ander gerecht gekozen Over het eten waren we het eens. Bediening was vriendelijk , niet opdringerig, maar stond wel klaar voor als er iets zou zijn. Qua kwaliteit en bediening zeker aan te bevelen.

 15. Carla V.
  • 2 recensies
  10/10

  Wij hebben heerlijk gegeten bij De Thai, de bediening was zeer hartelijk, we gaan er zeker nog een keer naar toe

 16. Irene P.
  • een recensie
  9/10

  We hebben heerlijk gegeten en de bediening was erg vriendelijk. Het restaurant zouden we niet zijn binnen gegaan zonder the fork, bedankt voor de tip!

 17. Jan K.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten, uitstekende bediening! tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop!

 18. Emile C.
  • 18 recensies
  7/10

  Eten redelijk, niet bijzonder. Service prima, net als de sfeer in het restaurant.

 19. Robin v.
  • 3 recensies
  8/10

  Erg lekker eten al viel het de 2e keer een beetje tegen. Bediening is super vriendelijk

 20. Marten N.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Restaurant de Thai zit net buiten het centrum, had nog nooit hier gegeten, was dus een kennismaking. Het restaurant is een beetje gedateerd, de ontvangst is zeer goed te noemen door de vriendelijke dame . Er staan twee Thaise koks in de open keuken, de porties zijn voldoende, jammer is echter dat de hoeveelheid garnalen en de hoeveelheid kip die mijn zoon had echt niet voldoende waren. De kip saté viel mij tegen, was niets bijzonders., voor de rest is dit restaurant de moeite waard en zal ik het zeker nog een keer proberen.