De Oude Stempel - Restaurant In De Oude Stempel, Steenbergen
Restaurant - Restaurant In De Oude Stempel, Steenbergen
Gerecht - Restaurant In De Oude Stempel, Steenbergen
De Oude Stempel - Restaurant In De Oude Stempel, Steenbergen
De Oude Stempel - Restaurant In De Oude Stempel, Steenbergen
Restaurant - Restaurant In De Oude Stempel, Steenbergen

Restaurant In De Oude Stempel

8,8/10
Gemiddelde prijs € 30
335 recensies

Beloningen

 • Bib Gourmand
 • Gault&Millau 2019
Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,8/10
Fantastisch
Gebaseerd op 335 recensies
 1. Hinke S.
  • 10 recensies
  9/10

  Het restaurant heeft een luxe uitstraling, je krijgt vooraf een amuse van het huis, lekker en luxe. Wij vonden de keuze op de menukaart tegenvallen, voor een 3-gangen menu heb je voor het voor-hoofd en nagerecht ieder maar twee keuzes. De porties waren erg klein maar heel goed van smaak. Verder was het rumoerig in het restaurant, we zaten met zijn vieren aan een ronde tafel en eigenlijk was er geen gesprek te voeren omdat je de persoon tegenover je niet kon verstaan. Wij hadden een tafel vlak bij de keuken en rond desserttijd stond de kaaswagen vlak achter onze tafel. Eén van ons houdt écht niet van kaas en werd hier onpasselijk van. De kaasgeur was trouwens de hele avond al goed te ruiken. Bij het afrekenen moest ik vragen om de 50% summer korting. Hiervoor heb ik geruime tijd aan de balie moeten wachten tot het opgelost was.

 2. Helma v.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Gezellige sfeer, goede bediening, kortom, top!! In ons geval nog eens 50% korting op het menu. Dat maakt de prijs-kwaliteitsverhouding extra goed????. Aanrader!!

 3. J.H. G.
  • 6 recensies
  10/10

  Wij zijn met z'n vieren wezen eten. 3 gangen menu genoten. Erg fraai restaurant,mooi ingericht. Erg vriendelijke en attente bediening. Fantastisch gegeten Een aanrader

 4. Herman C.
  • 13 recensies
  8,5/10

  Op het eten van Marc niets aan te merken. Oesters zelfs van super kwaliteit en geserveerd in mooie schone schelp. Bediening had wat veel tijd nodig om de 1ste consumptie op te nemen. Jammer dat de Spätburgunder niet licht gekoeld geserveerd werd. Is immers rode wijn die richting rosé gaat. Zijn daarna over gegaan op chardonnay huiswijn. Lekker:)

 5. Erik V.
  • een recensie
  10/10

  Plezierige kennismaking met dit toffe restaurant !

 6. Els V.
  • 8 recensies
  6,5/10

  Na eerdere keren dat we hier gegeten hebben in dit restaurant was dit een lichte tegenvaller. De amuses waren leuk en lekker. Voorgerecht goed, maar het hoofdgerecht, kalf, was echt beneden de maat. Klein en pezig. Sowieso erg kleine porties (speciaal vanwege Fork 50% zomerkorting?). Men leek niet echt onder de indruk van onze melding dat vlees bij 2 van ons vieren, niet te kauwen was. Alles is wel prachtig opgemaakt, maar al bij al weinig. Eigenlijk zouden de (apart te bestellen) frites niet nodig hoeven zijn, maar dan kun je na het diner echt wel wat bijvoeding gebruiken. Ook vonden we 9 euro voor 2 700ml flessen tapwater wel veel geld (aan goede doelen doen we thuis al voldoende) en ook 6 euro voor een Karmeliet bier en 25 euro voor een flesje Merlot vinden wij aan de prijzige kant. Bediening overigens aardig en vlot. Maar al bij al gaan we voor dit restaurant niet speciaal naar Steenbergen rijden. Jammer.

 7. Betsy H.
  • 2 recensies
  10/10

  Het 3 gangen menu is voor grote eters te weinig, maar je kan het aanvullen met gerechtjes van de kaart en daar voor bij betalen, je krijgt de korting op het 3 gangen menu, voor mij meer dan voldoende, heerlijk culinaire gegeten, een aanrader,

 8. Pietermini v.
  • 10 recensies
  9,5/10

  Positieve ervaring! Naam mooi aangepast aan de vroegere functie van het gebouw! De oude stempel: Postkantoor!

 9. Angela v.
  • 8 recensies
  9/10

  Het eten was super, de bediening enthousiast en zeer ervaren! Mooi zaak! Heerlijk gegeten! Super Avond. 1 tip, de akoestiek is te rumoerig. Mogelijk wat canvas aan de muur of wat meer stof in de inrichting gebruiken

 10. A. D.
  • een recensie
  10/10

  Goede sfeer en goede bediening. Leuke uitleg bij de gerechten die zeer creatief en smakelijk waren. Toon en Diny

 11. P v.
  • 2 recensies
  9/10

  Ontvangst de bediening was heel goed en het menu verrassend!

 12. Marja K.
  • een recensie
  7,5/10

  Voor de mensen die gebruik maakten van The Fork een korting op - alleen - het driegangenmenu. Er werd toch nog bijna 9 euro per persoon extra gerekend bovenop de menuprijs, voor de kaas, terwijl dit in het menu leek te staan, maar er toch weer niet bij hoorde. Het zou fijner zijn wanneer dit duidelijk is. Ook blijft het bijzonder dat vrouwen aanmerkelijk minder geschonken krijgen in hun glaasje krijgen - en niet één keer, maar bij ieder genoten glas. Zou men er automatisch van uit gaan dat zij de BOB is? M.v.B.

 13. Piet A.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Een verrassend heerlijk 3 gangendiner met amuse Keuze uit 2 voorgerechten 2 hoofdgerechten en een nagerecht. Hele aparte bereidingen. Echt genoten

 14. Wilhelmus M.
  • een recensie
  7/10

  Eten was goed , bij ontvangst kan beter uitgelegd worden wat de reservering van TheFork inhoudt.

 15. Mia V.
  • 5 recensies
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten, het 7 gangen menu incl wijn. De gerechten waren verrassend, de wijnen erbij goed. We kregen ook goede uitleg over de gerechten en de wijn.

 16. Ruud v.
  • 5 recensies
  9/10

  Verborgen parel in Steenbergen die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Lekker en verrassend menu met goede prijs/kwaliteitverhouding. Fijne gastvrouw en vriendelijke ontvangst. Kom hier zeker nog keer terug.

 17. Marianne D.
  • 11 recensies
  6,5/10

  We reserveerden via the fork met korting. Toen we bij het restaurant waren wilden we gaan voor het 5 gangendiner maar dat was niet mogelijk met de actie. Het 3 gangenmenu hadden we geen keuze in, terwijl wel op de site staat dat je kan kiezen tussen vlees of vis. dat viel tegen. Het eten was erg lekker, daarover niets te klagen.

 18. Heer v.
  • een recensie
  10/10

  Ieder onderdeel van het menu was een verrassing. Prima kwaliteit.

 19. Yvonne V.
  • 2 recensies
  10/10

  We hebben heerlijk verrassend lekker gegeten met een goed wijntje.

 20. Edwin v.
  • 14 recensies
  9/10

  Op de kwaliteit van het eten was niets aan te merken. Jammer was dat bij de 50% korting actie dit alleen gold voor het standaard 3-gangenmenu. Als je een extra gang nam of kaas i.p.v. dessert kwam er een flinke smak geld bij, kreeg je dus geen 50% korting over. Dit stond niet duidelijk in de voorwaarden genoemd vonden wij. Ook een kop koffie of thee kost je snel 5 euro, omdat er (ongevraagd) een chocolaatje bij geserveerd wordt. Extra moeten betalen voor wat frietjes vonden we ook wat zielig als je al veel geld uitgeeft aan wijnen e.d.

TheFork aanbiedingen

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag Gesloten

Donderdag t/m Zondag 18:00 - 23:30

Routebeschrijving naar het restaurant

Kaaistraat 21, 4651, Steenbergen, Nederland

Routebeschrijving

parkeerplaats albert heyn , en Geert vinkestraat

provincie Noord-Brabant

Over het restaurant

Klassieke keuken met wereldse invloeden

Restaurant In de Oude Stempel is gevestigd in het monumentale, voormalige postkantoor in het centrum van Steenbergen. Hier staan kwaliteit en gastvrijheid altijd voorop en dit zie je terug in de hartelijke bediening en de culinaire pareltjes die door chef Mark van Loon op tafel worden getoverd. Hij kookt vanuit een klassieke basis, maar laat zich inspireren door smaken en gerechten van over de hele wereld. Puur genieten dus!

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 40 personen)

Af te huren, , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Restaurant In De Oude Stempel"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.