debut restaurant - Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag), Den Haag
Suggestie - Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag), Den Haag
vers gebakken brood - Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag), Den Haag
debut restaurant - Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag), Den Haag
Suggestie - Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag), Den Haag

Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag)

9/10
Gemiddelde prijs € 26
112 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Diverse Studenten

Gemiddelde prijs € 26 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 112 recensies
 1. Thea L.
  • een recensie
  9/10

  We zijn razend enthousiast over Le Debut. De kwaliteit van de gerechten en wijnen was verrassend goed en het personeel toegewijd en ontwapenend.

 2. Ben-en-Wendy H.
  • 101 recensies
  10/10

  Wat hebben wij (wederom) een leuke en gezellige avond gehad bij Le Début. Voortreffelijke ontvangst in een ongedwongen sfeer. Leuk (internationaal) personeel dat open staat en alle tijd heeft om een praatje te maken. Leuke en sfeervolle aankleding. Genoten van het drie gangen diner met amuse. Eten was subliem. Heerlijke wijnen voor een heel schappelijke prijs. Kortom : na de vakantie 2019 zien jullie ons (maandelijks) weer verschijnen. Dank je wel en aan alle studenten : prettige vakantie gewenst en tot in september a.s.

 3. Celine d.
  • 6 recensies
  9/10

  We hebben genoten van het 4 gangen diner en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Erg fijn dat er echt vers geperste jus d orange word geserveerd.

 4. Bert H.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Bij borrelgarnituur moeten de olijven wel met een stokje er op aangeboden worden. Stoelen zijn erg laag, vooral voor kleine mensen, kussentje was niet aanwezig. .Wel erg kleine porties voor het menu. Bediening uiterst vriendelijk, maar kan af en toe wel iets professioneler.

 5. Suzanne D.
  • 2 recensies
  9/10

  We hebben een fantastische avond gehad. Ik had doorgegeven dat het onze trouwdag was en we troffen een tafel versierd met papieren hartjes. Je wordt enorm hartelijk ontvangen en de hele avond met alle egards behandeld. Mijn man en kinderen mochten ook nog een kijkje nemen in de keuken. De gerechten waren prachtig opgemaakt en alleen aan een enkel onderdeel (aardappeltje dat tikje te hard was en een amuse die iets meer bite had mogen hebben) merk je dat het restaurant en ook de keuken door studenten wordt gerund. Maar al met al komen we zeker terug en zou ik aan iedereen willen aanraden om eens bij Le Debut gaan eten. Een verrassend goed restaurant.

 6. Wonny L.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Lekker gegeten en super bediening :) zeker de moeite waard Was voor een verjaardag en alle studenten hebben meegezongen.

 7. Ray H.
  • 10 recensies
  10/10

  Zeer goede en vriendelijke service. Lekker gegeten en leuke sfeer. Aanrader! Hier komen we zeker een keer terug.

 8. Celine d.
  • 6 recensies
  9,5/10

  We hebben heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs, we komen zeker snel weer eens terug. Wachttijden waren niet lang en erg leuk dat het dessert ook geserveerd werd door de keukenploeg.

 9. • een recensie
  9/10

  Super, iedereen deed enorm zijn/haar best om het je naar de zin te maken. Hele fijne avond gehad, top! Tip; de kaaskar stond bij aanvang van het diner niet afgedekt in de buurt van onze tafel, de geur van kaas (overigens later heerlijk van gegeten) is bij aankomst niet echt aangenaam. Misschien afdekken en wegzetten?

 10. • een recensie
  10/10

  Met 14 personen een fantastische avond gehad bij Le Debut. Van begin tot eind, alles tot in de puntjes verzorgd. We kijken er met heel veel plezier op terug.

 11. Robert A.
  • 3 recensies
  10/10

  Altijd gezellig, altijd goed, en iedereen altijd aardig. ik blijf terugkomen. Ik ben een alumni en voel me nog steeds thuis op school.

 12. Michiel
  • een recensie
  8/10

  Mooi om te zien hoe deze studenten met zoveel passie en toewijding de gaten bedienen. Overzichtelijke kaart met prima bijbehorende wijnen

 13. Peter E.
  • 2 recensies
  9/10

  Een fantastisch begin en een geweldig einde van het 4 gangen arrangement. De gerechten smaakten niet alleen zeer goed, maar zagen er ook geweldig uit. Het coctail / wijn arrangement was bijzonder en paste goed bij het menu.

 14. Ben-en-Wendy H.
  • 101 recensies
  10/10

  Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel, heel prettige sfeer, het eten smaakte voortreffelijk, prachtige presentatie, wijnarrangement heel goed samengesteld, beveel dit restaurant ten zeerste aan, heel leuke avond gehad, komen zeker terug.

 15. Lenny S.
  • 29 recensies
  9,5/10

  Ontzettend leuke ontvangst en prima bediening. Het eten was uitstekend. Een leuk concept om studenten van de Hotelschool het vak te leren.

 16. • een recensie
  9/10

  We hebben in een plezierige ambiance gedineerd. Het borrelhapje vooraf, de amuse, het menu.....allemaal kleine verrassende kunstwerkjes. Waarbij reserveren rekening mee gehouden moet worden, is de maximaal twee uren parkeertijd in Scheveningen.

 17. Barbara v.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Bij binnenkomst werden we door de docent direct herkent als terugkerende gasten. Er was een gezellige ronde tafel voor ons gedekt. Het menu gastronomie was mooi samengesteld en de bijpassende wijnen waren lekker. Chapeau voor de keukenbrigade en voor de studenten die serveerkunde in de praktijk brachten. We komen terug. Ton

 18. Marga U.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Prachtig opgemaakte borden. Jarige zoon kreeg een wens in chocolade gespoten. Heel origineel en attent!

 19. Bas K.
  • 8 recensies
  8,5/10

  Eten met het bijpassende wijnarrangement was wederom voortreffelijk. We misten deze keer wel de zelfgemaakte zoete lekkernijen bij de koffie. We hopen dat deze traditie in het vervolg weer wordt voortgezet.

 20. Harry v.
  • een recensie
  9,5/10

  Wij eten jaarlijks wel een keer bij Le Debut. Deze keer vonden we de menukaart wat beperkt. Ook de hoeveelheid in het glas van het wijnarrangement was deze keer beperkt. Ook misten we de lekkere bonbons bij de koffie. Voor de rest deden de jongelui weer hun uiterste best om het ons naar de zin te maken. Wij dineren hier altijd met plezier!

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag / Monday to Friday

No lunch - Diner 18:00 - 22:00

Zaterdag en Zondag Gesloten / Closed on Saterday and Sunday

Gesloten tijdens schoolvakanties / Closed during school holidays

Routebeschrijving naar het restaurant

Brusselselaan 2, 2587 AH, Den Haag, Nederland

Openbaar vervoer

Bus 21, Halte Nieuwe Parklaan

Routebeschrijving

Betaald parkeren / Payed parking

provincie Zuid-Holland, , Scheveningen

Over het restaurant

Welkom bij ons fine-dining restaurant Le Début Den Haag! Onze hotelschool studenten staan voor u klaar om u een unieke gastvrijheidservaring te geven. Terwijl u geniet van biologisch en lokaal geproduceerde gerechten, word u bediend door internationale studenten van Hotelschool The Hague. Ethiek, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan centraal. Er wordt gewerkt met vlees van scharrelkoeien, met vis die verantwoord gevangen is, kazen die met vakkennis en liefde zijn gemaakt en met lokaal geproduceerde groenten, vaak ook uit onze eigen moestuin. Het motto is: 'Wat van dichtbij komt is lekker!'. Hierdoor hoeven ingrediënten zo min mogelijk te reizen, en zijn ze vers, vol van karakter en smakelijk.

De keuken wordt gerund door studenten onder leiding van instructeurs, die altijd zullen zoeken naar nieuwe combinaties die passen binnen het seizoen. U kunt kiezen voor een menu, altijd afhankelijk van het seizoen, of kiezen uit ons à la carte menu. Uiteraard gaan onze studenten ook voor u op zoek naar de perfecte wijn-spijs combinatie.

In overleg stellen de studenten van Le Début een wekelijks menu samen. Zonder kunstmatige ingrediënten en met voorkeur voor lichte groenterijke gerechten. Er wordt bij ons eerlijk en puur gekookt. De laatste food trends worden daarbij nauwlettend in de gaten gehouden. Uiteraard houden we altijd rekening met uw persoonlijke voorkeur, allergieën en intoleranties.

Bij groepen groter dan 6 personen stellen we altijd ons Menu Gastronomique voor.

Bent u op zoek naar een unieke ervaring in de leeromgeving van Le Début? Reserveer dan nu eenvoudig online een tafel.

Services

Amex, , ,

, , , , , , , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag)"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.