Terug

Recensies Restaurant Le Début (Hotelschool Campus Den Haag)

9,1/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 119 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. • 1 recensie
  9,5/10

  Als afgestudeerde van de Hotelschool weer voor het eerst terug in het gastenrestaurant. In onze tijd moesten we nog trancheren, fileren en flamberen aan tafel. Nu een meer ongedwongen sfeer met uitstekende bediening. De gastvrouwen en heren waren zeer kundig en verzorgend. Heerlijk gegeten met uitstekende wijnen erbij. Ik kom zeker weer terug!

 2. • 1 recensie
  9,5/10

  in één woord: prima!. Enthousiaste studenten die een uitstekend menu hadden samengesteld met bijpassend wijnarrangement. Zeer attente bediening

 3. Ilknur D.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijke enthousiaste bediening. Internationale studenten die een week in het restaurant draaien. Prima gegeten.

 4. Georgette m.
  • 1 recensie
  10/10

  Ons 3e bezoek aan 'le Debut'. 2x toen onze zoon Johannes studeerde aan de Hotelschool en nu met vrienden. Daardoor natuurlijk, weet je al een beetje wat de verwachtingen zijn. Mooi verbouwd, minder klassiek als de laatste keer. Verrukkelijke kleine hapjes en bijzondere smaken. Het alcoholvrije alternatief was echt zalig. Onze vrienden zijn fijnproevers, zijn waren vol lof. Hulde aan deze groep studenten: zij kunnen trots zijn op zichzelf, elkaar en hun opleiders. En wat leuk dat wij de keuken mochten zien: wat een 'eer'.

 5. • 1 recensie
  7,5/10

  We hebben à la carte gegeten maar toch moesten we veel te lang wachten zeker omdat de mogelijke keuze niet uitgebreid was. De uitleg over de geserveerde gerechten was ook niet altijd goed duidelijk. Maar ik heb er zeker begrip voor: begin van het schooljaar.

 6. Thea L.
  • 1 recensie
  9/10

  We zijn razend enthousiast over Le Debut. De kwaliteit van de gerechten en wijnen was verrassend goed en het personeel toegewijd en ontwapenend.

 7. Ben-en-Wendy H.
  • 101 recensies
  10/10

  Wat hebben wij (wederom) een leuke en gezellige avond gehad bij Le Début. Voortreffelijke ontvangst in een ongedwongen sfeer. Leuk (internationaal) personeel dat open staat en alle tijd heeft om een praatje te maken. Leuke en sfeervolle aankleding. Genoten van het drie gangen diner met amuse. Eten was subliem. Heerlijke wijnen voor een heel schappelijke prijs. Kortom : na de vakantie 2019 zien jullie ons (maandelijks) weer verschijnen. Dank je wel en aan alle studenten : prettige vakantie gewenst en tot in september a.s.

 8. Celine d.
  • 6 recensies
  9/10

  We hebben genoten van het 4 gangen diner en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Erg fijn dat er echt vers geperste jus d orange word geserveerd.

 9. Bert H.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Bij borrelgarnituur moeten de olijven wel met een stokje er op aangeboden worden. Stoelen zijn erg laag, vooral voor kleine mensen, kussentje was niet aanwezig. .Wel erg kleine porties voor het menu. Bediening uiterst vriendelijk, maar kan af en toe wel iets professioneler.

 10. Suzanne D.
  • 2 recensies
  9/10

  We hebben een fantastische avond gehad. Ik had doorgegeven dat het onze trouwdag was en we troffen een tafel versierd met papieren hartjes. Je wordt enorm hartelijk ontvangen en de hele avond met alle egards behandeld. Mijn man en kinderen mochten ook nog een kijkje nemen in de keuken. De gerechten waren prachtig opgemaakt en alleen aan een enkel onderdeel (aardappeltje dat tikje te hard was en een amuse die iets meer bite had mogen hebben) merk je dat het restaurant en ook de keuken door studenten wordt gerund. Maar al met al komen we zeker terug en zou ik aan iedereen willen aanraden om eens bij Le Debut gaan eten. Een verrassend goed restaurant.

 11. Wonny L.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Lekker gegeten en super bediening :) zeker de moeite waard Was voor een verjaardag en alle studenten hebben meegezongen.

 12. Ray H.
  • 10 recensies
  10/10

  Zeer goede en vriendelijke service. Lekker gegeten en leuke sfeer. Aanrader! Hier komen we zeker een keer terug.

 13. Celine d.
  • 6 recensies
  9,5/10

  We hebben heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs, we komen zeker snel weer eens terug. Wachttijden waren niet lang en erg leuk dat het dessert ook geserveerd werd door de keukenploeg.

 14. • 1 recensie
  9/10

  Super, iedereen deed enorm zijn/haar best om het je naar de zin te maken. Hele fijne avond gehad, top! Tip; de kaaskar stond bij aanvang van het diner niet afgedekt in de buurt van onze tafel, de geur van kaas (overigens later heerlijk van gegeten) is bij aankomst niet echt aangenaam. Misschien afdekken en wegzetten?

 15. • 1 recensie
  10/10

  Met 14 personen een fantastische avond gehad bij Le Debut. Van begin tot eind, alles tot in de puntjes verzorgd. We kijken er met heel veel plezier op terug.

 16. Robert A.
  • 3 recensies
  10/10

  Altijd gezellig, altijd goed, en iedereen altijd aardig. ik blijf terugkomen. Ik ben een alumni en voel me nog steeds thuis op school.

 17. Michiel
  • 1 recensie
  8/10

  Mooi om te zien hoe deze studenten met zoveel passie en toewijding de gaten bedienen. Overzichtelijke kaart met prima bijbehorende wijnen

 18. Peter E.
  • 2 recensies
  9/10

  Een fantastisch begin en een geweldig einde van het 4 gangen arrangement. De gerechten smaakten niet alleen zeer goed, maar zagen er ook geweldig uit. Het coctail / wijn arrangement was bijzonder en paste goed bij het menu.

 19. Ben-en-Wendy H.
  • 101 recensies
  10/10

  Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel, heel prettige sfeer, het eten smaakte voortreffelijk, prachtige presentatie, wijnarrangement heel goed samengesteld, beveel dit restaurant ten zeerste aan, heel leuke avond gehad, komen zeker terug.

 20. Lenny S.
  • 29 recensies
  9,5/10

  Ontzettend leuke ontvangst en prima bediening. Het eten was uitstekend. Een leuk concept om studenten van de Hotelschool het vak te leren.