Het restaurant - Restaurant Pex, Den Haag
Ontbijt, lunch en diner voor de hele familie - Restaurant Pex, Den Haag
Suggestie - Restaurant Pex, Den Haag
Suggestie - Restaurant Pex, Den Haag
Het restaurant - Restaurant Pex, Den Haag
Ontbijt, lunch en diner voor de hele familie - Restaurant Pex, Den Haag

Restaurant Pex

8,2/10
Gemiddelde prijs € 28
138 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 28 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 138 recensies
 1. • een recensie
  6/10

  Eerlijk gezegd waren we teleurgesteld en dat zijn we niet gewend. Zoals altijd is het daar gezellig en rumoerig (maar logisch met al die kinderen en die van mij rennen ook rond), ook de service was goed, snel en vriendelijk, maar het was eigenlijk te druk. Pex zit vaak rammend vol en dat komt Pex niet ten goede. Wat me tegen viel was: - de kip van de kipsaté was droog en koud. Ik denk dat de kip ergens eerder op de dag gebakken is en later weer opgewarmd. - de kip in de ceaser salad ook droog - ik ben gewend dat de porties vrij groot zijn, nu was dat niet het geval. Daarom 16,95 voor kipsaté en ceasar salad ook ongeveer voor die prijs vind ik te veel gevraagd. - ook de porties (frites en 4 frikandelletjes) voor de kinderen waren te klein voor 7,95 euro. Ook dat we voor 4 extra frikandelletjes 7,95 euro moesten bijbetalen vind ik echt een misser (zag ik te laat op de rekening, eigen schuld). Conclusie: ik ben bang dat Pex slachtoffer wordt van eigen succes. De service is ok, maar konden het ook niet aan, porties worden kleiner en moeten opgewarmd worden, ik denk dat het voor de keuken gewoon te veel wordt. Ben benieuwd hoe zich dit in de toekomst gaat ontwikkelen

 2. coby.westerink
  • 3 recensies
  9/10

  Er waren wat aanpassingen nodig bij ons bezoek, maar het bedienende team heeft alles uitstekend voor ons verzorgd, dank daarvoor!! Graag tot de volgende keer in oktober .

 3. Rebecca V.
  • een recensie
  10/10

  Vaak langs gelopen en veel goeds gehoord over het restaurant. Vandaag voor het eerst daar gaan eten. Heerlijk gegeten en genoten van de huiselijke sfeer.

 4. Wladimir T.
  • 2 recensies
  10/10

  In de afgelopen weken bezocht ik met een klein gezelschap vrienden en vervolgens met 2 familieleden in de middaguren bij PEX. Daarvoor gingen wij gewoontegetrouw nogaleens naar Kijkduin, maar dat heeft na de invasie van de projectontwikkelaars afgedaan voor wat ons betreft. Wij waren zeer aangenaam verrast : een heel prettige en ontspannen ambiance, zonnig of schaduwrijk terras dan wel binnen zitten, een prima keuken - heel lekker en goed bereid en gepresenteerd - en een sympathieke en attente bediening. Wat zal ik er nog meer van zeggen? We gaan hier vanaf nu beslist vaker heen!

 5. Bert K.
  • een recensie
  7/10

  Wij kennen dit restaurant nog uit de tijd dat het slechts een pannenkoekenrestaurant was maar zijn nu uitgegroeid tot een volwaardig restaurant met ideale ligging, goede parkeermogelijkheden en lekker eten. Service was goed en de bediening vriendelijk en correct. Prijzen zijn redelijk. Gezellig familie restaurant en zeer kindvriendelijk! Zeker aan te bevelen!

 6. Ben
  • een recensie
  8,5/10

  We waren met 6 volwassenen en 3 kinderen en hadden een tafel die niet makkelijk toegankelijk was voor ons. Op de vraag of we aan een andere tafel mochten zitten werd dat meteen geregeld. De bediening was vlot en goed, het eten was prima en voor de kinderen was het ook heel leuk. We komen er zeker nog eens terug.

 7. Anneke M.
  • een recensie
  6,5/10

  Personeel was niet zo accuraat. Ik moest tot 2x toe aan de bar vragen of we wat mochten bestellen. Het eten was uitstekend. Het personeel was wel vriendelijk.

 8. Kelsey C.
  • een recensie
  8,5/10

  Vriendelijk personeel. Er werd goed gecommuniceerd met onze ceremoniemeester. Er was veel geduld en ze probeerde waar mogelijk ter plekke een oplossing te vinden voor de dingen die niet vlekkeloos verliepen.

 9. • een recensie
  8,5/10

  Prima restaurant, gezellig uiteten geweest met familie. Goede service, locatie aan te bevelen, zowel met als zonder kinderen,

 10. Linda M.
  • een recensie
  9/10

  Zoals gewoonlijk een heerlijke ongedwongen sfeer en goede gerechten. Fijne locatie! Top!! Wij waren met een groot gezelschap en alles was goed geregeld.

 11. • een recensie
  10/10

  Met vrienden naar dit restaurant gegaan. Zij waren verrast over de prachtige lokatie in het bos. Zeer vriendelijk personeel en de gerechten goed verzorgd en heerlijk.

 12. Gooddining G.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Een echt familie restaurant met veel speelgelegenheid waar veel kinderen komen. Het menu is daar op aangepast, specials kunnen meestal en de staf is heel tegemoetkomend. Wij komen er dan ook graag terug.

 13. Wim M.
  • een recensie
  8/10

  De locatie is perfect, helaas de communicatie tussen, het overigens vriendelijk personeel, en de barmedewerkers en de keuken, laat te wensen over. Lange wachttijd voor ons eerste drankje en bij het hoofdgerecht was een bestelling vergeten. Dus daarvoor extra aandacht. voor de rest hebben wij het gezellig gehad en was het eten prima van kwaliteit en komen zeker nog een keer terug.

 14. Nelly S.
  • een recensie
  7,5/10

  Wij hebben.met elf personen de geboortedag van onze overleden vader herdacht bij apex. Wij waren tevreden over de kwaliteit van het eten maar waren absoluut niet tevreden over de bediening en de tijd tussen moment van bestellen en uiteindelijk het eten ( 45 minuten !! )

 15. Marijke S.
  • een recensie
  6/10

  dit was voor ons eenmalig. je wilt gezellig met familie ( die op leeftijd zijn ) rustig kunnen eten en dan verwacht je niet in een of andere kinderopvang te komen, waarvan de kinderen tussen je doorloopt en aan je stoel gaat hangen waarvan de ouders en opa en oma's er niets van zeggen. we dachten dat we bij een Mac Donalds terecht waren gekomen. we hebben dan ook besloten om direct na onze hoofdmaaltijd onze dessert ergens anders te gaan eten, pas toen zei een van de medewerkers dat ze ook een andere zaal hadden. dus heel slecht van alle medewerkers dat als het hele restaurant vol zit met schreeuwende en rond rennende kinderen dat ze mensen die op leeftijd zijn daar tussen laat zitten, dan hebben de medewerkers geen goed inzicht. dus al en al een teleurstellende avond voor 2 stellen die een zoveel jarige huwelijk vierde. eens en nooit meer dus voor ons.

 16. Mirjam v.
  • een recensie
  7,5/10

  We zaten in een hoekje dat niet op de radar vd bediening voorkwam. Bediening was wel vriendelijk en netjes

 17. Patricia D.
  • een recensie
  10/10

  Gezellig restaurant en goed eten voor een goede prijs.

 18. H. H.
  • 3 recensies
  8/10

  Prima zaak voor een niet al te gecompliceerde maaltijd. Vriendelijke en vlotte bediening. Wel wat lawaaierig voor ouderen.

 19. Jan z.
  • een recensie
  10/10

  Het was TOPPIE namens iedereen.De wijn was van goede kwaliteit. Bediening was niets op aan te merken. De op vang voor de kinderen is goed geregeld, Het pannekoek gebeuren was een succes. Voor de honden was het ook goed vertoeven.

 20. S s.
  • een recensie
  4,5/10

  Geen gezellige sfeer, heel erg gericht op kinderen die ook non stop rond rennen. Eten en inrichting ook niet geweldig helaas.

Praktische informatie

Openingstijden

Keuken dagelijks geopend tussen 09:00 - 22:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Evert Wijtemaweg 5, 2565 AA, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeerplaats voor de deur & betaald parkeren in de buurt

provincie Zuid-Holland,

Over het restaurant

Veelzijdige locatie

Restaurant PEX ligt op een verrassende plek in het bos, vlakbij het centrum van Den Haag. Hier kom je even bij van de drukte van alledag. Alleen of met vrienden en familie. Ook kinderen zullen zich hier heerlijk vermaken in de mooie kinderhoek. PEX biedt behalve de mooie liggen en een heerlijke kaart nog veel meer. In de vergaderzalen kun je ook terecht met je collega’s of zakenrelaties. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Open op zondag, Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Restaurant Pex"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.