Restaurant - Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher), Hoevelaken
Ingang - Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher), Hoevelaken
Keuken - Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher), Hoevelaken
Ingang - Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher), Hoevelaken
Restaurant - Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher), Hoevelaken
Ingang - Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher), Hoevelaken

Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)

8,8/10
Gemiddelde prijs € 42
188 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 42 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,8/10
Fantastisch
Gebaseerd op 188 recensies
 1. J.R. v.
  • een recensie
  2/10

  Wat is dit ontzettend slecht en zelfs schofterig. Wij hadden gereserveerd en toen wij binnen kwamen keek er al niemand naar ons om. Niet dat men druk was maar kennelijk gewoon geen interesse. Toen ik een minuut of 5 voor de balie stond waarachter een van de obers bezig was vroeg hij mij eindelijk of hij ons kon helpen. Hij ging controleren of wij inderdaad gereserveerd hadden en wij mochten buiten een tafeltje opzoeken. Hij zou dan zo bij ons komen om het tafeltje af te ruien en naar onze wensen te vragen. De twee obers liepen gedurig op het terras rond want binnen zat er met het mooie weer dan ook niemand. Ze maakten beide een verdwaasde indruk en er werdt feitelijk niets gedaan. Nadat wij 26 minuten daar hadden gezeten en er nog niemand bij ons was geweest en zelfs de tafel nog niet was ontruimd, zijn wij maar vertrokken na een van de obers goedendag gewenst te hebben. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en zeker niet bij een bedrijf wat zo’n hoge dunk van zich zelf heeft. J R. van Heiningen

 2. Joke v.
  • 4 recensies
  8/10

  Wij hadden een High Tea, wat ons betreft mag het met minder zoetigheid en meer sandwiches. Maar over het algemeen wat het prima. Voor herhaling vatbaar.

 3. Bram B.
  • een recensie
  8/10

  Gevraagd om kraanwater. Gekregen zonder toelichting Fletcher water van €2,85. Is wel weer van rekening afgehaald na reclame.

 4. Abuitink B.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Prima om gezellig te lunchen. Lunchkaart oogt wat ‘goedkoop’. Past niet bij dit restaurant. Gelukkig bood de chef de gelegenheid ook dinergerechtjes te bestellen. Top. Backhuijs is meer dan een gangbare lunchten met broodje, salade. Lunchgerechten van meer culinair niveau breder aanbieden lijkt me.

 5. Arjen W.
  • 12 recensies
  6,5/10

  Gereserveerd met 30% korting op de gerechten. Voor dit restaurant betekent dat, dat je een vast 3 gangen TheFork menu krijgt a € 24,85 p.p.. De kwaliteiten van de gerechten is ok, maar dit is niet 30% korting op de gerechten. We voelden ons daarmee enigszins misleid. Dit mogen Fletcher en TheFork echt anders aanbieden. Om 18:30 gereserveerd. Om 20:45 stonden we alweer buiten en waren de laatste gasten die vertrokken. Het ging allemaal wel erg snel. Samen met 7 glazen wijn, 2 flessen kraan water a € 3,85 /0,75l en 2x koffie/bonbons waren we toch nog € 100 kwijt (2-personen). Dat was toch teleurstellend. De bediening was attent en vriendelijk. We zullen hier niet snel nog eens terugkomen.

 6. J W.
  • een recensie
  9/10

  3 dagen heerlijk gegeten. Aanrader. Weliswaar lange wachttijd toe er 2 grote groepen binnenkwamen. Personeel had wat moeite hiermee om te gaan.

 7. Bert O.
  • een recensie
  8/10

  Sfeervolle en prima locatie. Goed eten en goede bediening

 8. Anne L.
  • een recensie
  6,5/10

  Ik had gereserveerd voor high tea voor 2 personen. Bij binnenkomst netjes gemeld bij de balie en er werd ons verteld dat we een tafeltje uit mochten zoeken. Tot zo ver was de service prima. Vervolgens werden we ruim 20 min compleet genegeerd, niemand die even vertelde wat de bedoeling was. Overigens kwam na die 20 min direct de thee en de hapjes en de bediening was ook vriendelijk, in totaal hebben we dus niet lang hoeven wachten. Een bevestiging dat ze ons hadden zien zitten en een kleine uitleg over dat ze bezig waren met de voorbereidingen en ze alles in 1x zouden brengen was wel fijn geweest. Nadat de hapjes en thee bezorgd was hebben we de bediening vrijwel niet gezien. Ook met afrekenen werd er totaal geen aandacht aan ons geschonken. Ik had via internet al betaald maar vind het wel zo netjes om even te bevestigen dat het goed is zo in plaats van gewoon weglopen. Uiteindelijk zijn we toch maar opgestaan en weggegaan en kwamen we de bediening toevallig nog tegen bij de balie. Een paar maanden geleden ook een zelfde soort situatie gehad bij het diner, ook toen was de ontvangst en service zeer slecht. Zonde, want het eten is wel van goede kwaliteit.

 9. Els V.
  • een recensie
  10/10

  Aangenaam van interieur. 2x in het restaurant gegeten. De parelhoen was zo mals als boter, heel lekker. Alles mooi gepresenteerd.

 10. Gerrit v.
  • 11 recensies
  5/10

  Hoeveel eten was te weinig. Dessert kan je op een lepel schuiven en wegwerken. We vroeg rode wijn en kregen zonder keuze deze. Terwijl er meerder soorten waren. Vroegen bij broodplankje alleen boter want de rest zijn we niet gek op. Was geen probleem, maar de keuken dacht er anders over. Komen hier zeker niet terug.

 11. Anneke A.
  • 15 recensies
  8/10

  Een prettig restaurant , vriendelijke bediening , lekker eten.

 12. Marion B.
  • 5 recensies
  9/10

  Vanwege de goede kwaliteit al meerdere keren daar gegeten en het bevalt uitstekend.

 13. Jody J.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Zeer smakelijk gegeten. Prima service en bediening. Aanrader.

 14. Jody J.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Prima eten. Echt lekker. Maar hotel sfeer.

 15. Dick h.
  • 12 recensies
  7,5/10

  THEFORK FESTIVAL menu gebruikt. Een vast (dag)menu, waarbij alleen afgeweken kon worden bij vis/vlees. We hadden vooraf om brood gevraagd, was vers en warm. Smaakvol. Tip: we misten een schoteltje om broodjes op te snijden en smeren. Nu kruimelden we op het tafelkleed

 16. Henry S.
  • 2 recensies
  9/10

  Verrassend menu, erg goed afgewisseld met smaak. Geen verzadiging maar uitgebalanceerd. De bediening uitermate correct en met humor!

 17. Terry O.
  • 5 recensies
  9/10

  Lekker gegeten, bediening vriendelijk en voorkomend. Enige minpunt is dat je voor fles plat kraanwater € 3,85 moet betalen bij de keten van Fletcher Hotels. En zeker in Hoevelaken waar we goed water hebben is dit geldklopperij!

 18. Wim S.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten van leuk opgediende gerechten. Vriendelijke bediening.

 19. Jogé S.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, veel verschillende smaken. Wel jammer dat we niet zelf konddn kiezen. De website doet dat wel vermoeden.

 20. Hans d.
  • 2 recensies
  8/10

  Prima menu, goede presentatie

TheFork aanbiedingen

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

- Lunch 11:00 - 16:30

- Diner 16:30 - 21:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA, Hoevelaken, Nederland

Openbaar vervoer

Vanaf station Hoevelaken is het 5 minuten met de bus.

Routebeschrijving

Gratis parkeren

Over het restaurant

In't Backhuys vinden we dat gerechten lekker, puur en eerlijk moeten zijn. Daarmee bedoelen we dat het bijzonder moet smaken en dat het, zoveel mogelijk, zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid moet worden geproduceerd. Dat we onze leveranciers en producenten kennen en weten hoe zij werken en dat we de verhalen achter die producten ook aan u kunnen overbrengen. Zo zijn en blijven we op zoek naar mooie producten uit onze directe omgeving.

Bij het samenstellen van de kaart laten we ons inspireren door de seizoenen. De kookmethodes die we daarbij kiezen passen bij de aandacht die we hebben voor de producten; roken, pekelen, smoren, stoven, inleggen etc. Ambachtelijke bereidingswijzen die we zelf beheersen, verfijnen en voorzien van een moderne twist, waarbij aandacht voor smaak en product tot mooie gerechten leidt.

De persoonlijke benadering van onze bediening, een luisterend oor voor uw wensen en een passend wijnadvies complementeren een heerlijke ervaring in 't Backhuys.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.