Terug

Recensies Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 198 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. • een recensie
  6,5/10

  Wij zijn jaren klant geweest bij restaurant de Gasterie, wij hebben daar erg genoten van de sfeer en de kwaliteit, totdat we moesten verhuizen naar het Bakhuis, wegens verbouwing, weg was de sfeer, we kwamen in een ongezellig, donker hok, niet geschikt voor een kwaliteitsdiner.

 2. Harm H.
  • een recensie
  7,5/10

  Wij hadden een promotie waarbij we 30% korting kregen. Ondanks de afspraken met TheFork kiest dit restaurant ervoor om de korting alleen te geven bij het dagmenu. Desondanks hebben we heerlijk gegeten (vegetarische opties). Personeel is correct maar niet erg sociaal.

 3. Ria N.
  • een recensie
  8/10

  We hebben genoten van de high tea maar de plaats waar we werden neergezet de lobby. Komt niet overeen met de kwaliteit van de gerechten. Je zet mensen niet neer waar iedereen binnen komt. Hoort in het restaurant te zitten.

 4. Louis H.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Eten uitstekend en 'creatief opgediend'. Op een prachtig terras gezeten en een correcte, zeer vriendelijke bediening. Enig minpuntje: de kwantiteit van de wijn en French Coffee zeer miniem.

 5. Jacques R.
  • 2 recensies
  6/10

  Jammer dat het maar 1 vastgesteld menu was. Je moet er maar net van houden

 6. Joke v.
  • 4 recensies
  8/10

  Wij hadden een High Tea, wat ons betreft mag het met minder zoetigheid en meer sandwiches. Maar over het algemeen wat het prima. Voor herhaling vatbaar.

 7. Bram B.
  • een recensie
  8/10

  Gevraagd om kraanwater. Gekregen zonder toelichting Fletcher water van €2,85. Is wel weer van rekening afgehaald na reclame.

 8. Abuitink B.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Prima om gezellig te lunchen. Lunchkaart oogt wat ‘goedkoop’. Past niet bij dit restaurant. Gelukkig bood de chef de gelegenheid ook dinergerechtjes te bestellen. Top. Backhuijs is meer dan een gangbare lunchten met broodje, salade. Lunchgerechten van meer culinair niveau breder aanbieden lijkt me.

 9. Saskia D.
  • 6 recensies
  3,5/10

  Bij binnenkomst was reservering niet vindbaar, vervolgens dacht men dat wij via een andere actie hadden geboekt en moesten we een voucher laten zien die we dus niet hadden. Uiteindelijk een tafel gekregen, bleek dat actie die wij geboekt hadden, 30% korting op al het eten een standaard menu te zijn. Dat stond niet bij de voorwaarden op de website. Na het tonen van de desbetreffende website werd er geen enkele moeite gedaan om ons tevreden te stellen. Ook was er geen goede vegetarische optie, we zijn daarom na het drankje (die we tot overmaat van ramp toch gewoon moesten afrekenen) weggegaan. Service en ontvangst dus zeer teleurstellend en niet voor herhaling vatbaar.

 10. Arjen W.
  • 14 recensies
  6,5/10

  Gereserveerd met 30% korting op de gerechten. Voor dit restaurant betekent dat, dat je een vast 3 gangen TheFork menu krijgt a € 24,85 p.p.. De kwaliteiten van de gerechten is ok, maar dit is niet 30% korting op de gerechten. We voelden ons daarmee enigszins misleid. Dit mogen Fletcher en TheFork echt anders aanbieden. Om 18:30 gereserveerd. Om 20:45 stonden we alweer buiten en waren de laatste gasten die vertrokken. Het ging allemaal wel erg snel. Samen met 7 glazen wijn, 2 flessen kraan water a € 3,85 /0,75l en 2x koffie/bonbons waren we toch nog € 100 kwijt (2-personen). Dat was toch teleurstellend. De bediening was attent en vriendelijk. We zullen hier niet snel nog eens terugkomen.

 11. J W.
  • een recensie
  9/10

  3 dagen heerlijk gegeten. Aanrader. Weliswaar lange wachttijd toe er 2 grote groepen binnenkwamen. Personeel had wat moeite hiermee om te gaan.

 12. Bert O.
  • een recensie
  8/10

  Sfeervolle en prima locatie. Goed eten en goede bediening

 13. Anne L.
  • een recensie
  6,5/10

  Ik had gereserveerd voor high tea voor 2 personen. Bij binnenkomst netjes gemeld bij de balie en er werd ons verteld dat we een tafeltje uit mochten zoeken. Tot zo ver was de service prima. Vervolgens werden we ruim 20 min compleet genegeerd, niemand die even vertelde wat de bedoeling was. Overigens kwam na die 20 min direct de thee en de hapjes en de bediening was ook vriendelijk, in totaal hebben we dus niet lang hoeven wachten. Een bevestiging dat ze ons hadden zien zitten en een kleine uitleg over dat ze bezig waren met de voorbereidingen en ze alles in 1x zouden brengen was wel fijn geweest. Nadat de hapjes en thee bezorgd was hebben we de bediening vrijwel niet gezien. Ook met afrekenen werd er totaal geen aandacht aan ons geschonken. Ik had via internet al betaald maar vind het wel zo netjes om even te bevestigen dat het goed is zo in plaats van gewoon weglopen. Uiteindelijk zijn we toch maar opgestaan en weggegaan en kwamen we de bediening toevallig nog tegen bij de balie. Een paar maanden geleden ook een zelfde soort situatie gehad bij het diner, ook toen was de ontvangst en service zeer slecht. Zonde, want het eten is wel van goede kwaliteit.

 14. Els V.
  • een recensie
  10/10

  Aangenaam van interieur. 2x in het restaurant gegeten. De parelhoen was zo mals als boter, heel lekker. Alles mooi gepresenteerd.

 15. Gerrit v.
  • 11 recensies
  5/10

  Hoeveel eten was te weinig. Dessert kan je op een lepel schuiven en wegwerken. We vroeg rode wijn en kregen zonder keuze deze. Terwijl er meerder soorten waren. Vroegen bij broodplankje alleen boter want de rest zijn we niet gek op. Was geen probleem, maar de keuken dacht er anders over. Komen hier zeker niet terug.

 16. Anneke A.
  • 17 recensies
  8/10

  Een prettig restaurant , vriendelijke bediening , lekker eten.

 17. Marion B.
  • 7 recensies
  9/10

  Vanwege de goede kwaliteit al meerdere keren daar gegeten en het bevalt uitstekend.

 18. Jody J.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Zeer smakelijk gegeten. Prima service en bediening. Aanrader.

 19. Jody J.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Prima eten. Echt lekker. Maar hotel sfeer.

 20. Dick h.
  • 14 recensies
  7,5/10

  THEFORK FESTIVAL menu gebruikt. Een vast (dag)menu, waarbij alleen afgeweken kon worden bij vis/vlees. We hadden vooraf om brood gevraagd, was vers en warm. Smaakvol. Tip: we misten een schoteltje om broodjes op te snijden en smeren. Nu kruimelden we op het tafelkleed